Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MALINOWY CHRUŚNIAK

zaproszenia- potrzebna szybka pomoc

Polecane posty

Gość MALINOWY CHRUŚNIAK

Wybrałam cytat: "Na wspólną radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustające sobą zdziwienie, na gniew,krzywdę, przebaczenie, wybieram ciebie" Gałczyńskiego. Nie wiem co to za wiersz i nie mogę sprawdzić jak jest w orginale: "na nieustające sobą zdziwienie" czy 'zadziwienie"bŁAGAM POMÓŻCIE JEŚLI KTOŚ MIAŁ TEN CYTAT BO MUSZĘ ZA MOMENT POTWIERDZIĆ PROJEKT ZAPROSZENIA.

Gość MALINOWY CHRUŚNIAK
podtrzymuję, błagam pomóżcie

Gość korety
a kto na to zwraca uwagę? Normalna jestes?

Wpisalam w Google ale niestety nie znalazlam. Moze Tobie sie uda, bo bylo tam mnostwo cytatow. Wpisz pierwsze dwie zwrotki w szukanie zaawansowane. Ja na Twoim miejscu wybralabym \'zadziwienie\', bo \'zdziwienie\' jakos nie pasuje moim zdaniem. Na marginesie powiem ze ja mialam bardzo krotki ale prawdziwy w naszej sytuacji cytacik: \"Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie.\" Vitor de Lima Barreto I obrazek dwoch obraczek, ktore niestety sie nie skopiowal. Cytat wzielam z plockiego serwisu slubnego (obraczki tez), ktory moim zdaniem jest najlepszym serwisem slubnym jaki spotkalam. Zycze udanych poszuiwan.