Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fraanki

jak powiedzieć rodzicom, że ona jest dużo starsza?

Polecane posty

Gość łeche
Może autor nie pisał o atrakcyjności fizycznej, lecz "klasie" czyli mądrości życiowej, dobrym guście, inteligencji, zainteresowaniach swojej wybranki te cechy raczej po zmyciu pudru pozostaną..... Bo młody wiek też nie gwarantuje urody....Z całą pewnością bywają mniej zadbane trzydziestolatki....

Gość qdeqed
wybory podlegają ocenie i rady doświadczonych, nie są po to by je bezkrytycznie akceptować myślę że gdyby syn chciał skoczyć na główkę z wieży na bruk, też nie mieliby obowiązku tego akceptować

Gość fraanki
Nie wzieliście pod uwagę, że ja ją bardzo kocham, nie jestem zadnym fircykiem 18 letnim i przez tyle lat nie spotkałem kobiety, która tak bardzo mi by odpowiadała pod każdym względem, Ona zrywała ze mna już kilka razy, ale miała na względzie tylko moje dobro

Gość łeche
Szczerze to martwiło by mnie jedynie to że ludzie tacy jak Ty o ciasnym rozumku mogli by taki związek wyśmiewać. To byłaby moja jedyna troska. Oczywiście pod warunkiem, że córka tej kobiety akceptuje ten związek a założyciel topicu traktowałby związek poważnie i np za 10 lat nie stwierdziłby że nie chce być ze "starą babą".

Gość ppp/
czy inteligentna kobieta o dobrym guscie wybierze mężczyznę, który mówi : A kogo ty masz? tłustą, tipsiarę, czy jak tam się na to mówi? Autorze czy ona nie jest czasem twoja przełożoną w pracy?

Gość hej hej hej hej hej
ona zrywałą z toba dla twojego dobra buhahahahaha stare opryki a zachowuja sie jak dzieciaki a ona traktuje cie jak zabawke

Gość łeche
Poza tym jakie miałabym prawo dyktować bratu czy synowi z kim się ma żenić ? Mogłąbym mieć jedynie wątpliwości gdyby jego wybranka odnosiła się do mnie z lekceważeniem lub jawną wrogością. Z pewnością było by mi wtedy przykro, ale czy miałabym prwao wywierać na kimś presję ?

Gość hej hej hej hej hej
poza tym co z ciebie za facet, skoror masz po 30stce i nie wiesz jak to powiedziec rodzicom? mamisyn!

Gość qdeqed
a kto tu pisze coś o tobie, fraanki, i ocenia twoje zaangażowanie? bo ja na pewno nie ja się odnoszę stricte do tematu i pierwszej treści, czyli do sprawy rodziców łeche, bawisz mnie, piszesz infantylnie i nieżyciowo

Gość fraanki
atakujecie, zamiast doradzać co do jej wyglądu, to nigdy bym się nie związał z osóbką z tona pudru na twarzy. Widzę, że ona naprawdę jest więcej warta.

Gość łeche
Infantylnie i nieżyciowo ? Dobre, sama jestem mężatką więc pewnie stąd wynika mój brak doświadczenia......

Gość łeche
Może i to co piszę brzmi infantylnie bo trudno to zrozumieć skoro moje zdanie tak bardzo różni się od tego co rezprezentuje swoim większość matek.....Gdy będę moje dzieci będą wybierać sobie partnerów nie będę narzucać im swojej woli. Będę się cieszyć ich szczęściem zamiast szukać dziury w całym.

Gość ppp/
A co tu doradzać? Kochasz ja , chcesz sie wiązać, rodzice ją znaja, pewnie zauważyli, że jest starsza. Jak się dowiedzą o ile to przeżyja szok... i tyle. Jestes dorosły.To twoje życie. My wyrażamy swoje opinie.

Gość tamma
poczytajcie siebie. Nic tylko ataki i ataki. Ocenianie. Mądrzenie się. Facet nie prosił o ocenę związku, tylko o radę, jak powiedzieć rodzicom. Ja nie znam Twoich rodziców, gdyby to byli moi rodzice, to bym powiedziała wprost, będąc sam na sam, wieczorem. I spróbowałabym dac moim czas na przetrawienie tego faktu. Powodzenia!

Gość ppp/
"Spóżnieni kochankowie"? Początek bardzo romantyczny, ale jak przychodzi do seksu to staje sie niesmaczne.

Gość fraanki
masz rację , jej córka żoną faceta całego w tatuażach, ona tego nie krytykowała, bo skoro facet wytatuowany jest dyrektorem w exonie i ma poukładane w głowie , to co z tego, że ma tatu, Więc ona swojej córcki nie krytykowała. Uważa że każdy ma prawo do swojego życia i popełniania swoich będów. chciałbym aby moi rodzicę ja kochali tak jak ja, ale jak nie to trudno

Gość fraanki
chyba im nie powiem, no co , jestem tchurzem

Gość realistic111
Myslales co bedzie za 10 lat?? Ty bedziesz mial 43 lata, ona prawie 60 lat. Obojetnie jak bardzo bylaby zadbana i zgrabna, bedzie babcia, Ty facetem w sile wieku.

Gość wtedy to on
wtedy to on będzie po rozwodzie i znacznie bogatszy niż teraz.

Gość grmylnik
franki :-) jestes analfabeta po pierwsze,potem tchÓrzem a potem frajerem ktory zamiast młodke sobie wziąć za zone to beirzesz stra babe he he eh

Gość fraanki
sorki

Gość fraanki
a w zasadzie to grmylnik czy jak ci tam , to weź sobie małolatę, słuchaj codziennie o tipsach, ciuchach, oglądaj babskie seriale, udawadniaj jej jaka jest wspaniała i odpowiadaj na 1000 pytań że ja kochasz i że tylko o niej myślisz i niech cię zamęcza jak każda ... powodzenia może i za 10 lat będzie widać już różnicę wieku, ale nie wszyscy myślą penisem

Gość qdeqed
fraanki, to ty myślisz jakimiś stereotypami

Gość zoola
dla mnie , jest ok. Masz fajna kobiete , to nie stwarzaj sobie sam problemów. Z rodzicami zacznij tak " Mamo , lubisz ja? ja tez ja bardzo lubie. tylko , ze ona ma 49 lat. Mimo to , mysle , ze chce z nia bytc" Koniec. To Twoje zycie . Jestes juz chyba za duzym chłopcem na to , zeby mama wybierała Ci narzeczone , nie?