Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodem z piekla

KATOWICE - piekne miasto zapraszam

Polecane posty

Gość rodem z piekla

moze nie jest to zupełna prawda, ale i tak zapraszam ;) :classic_cool:

Gość cherry coke
hehehe....ooo to może ja podjadę, jestem z Dąbrowy Górniczej to dopiero :classic_cool:

Gość rodem z piekla
dąbrowa Górnicza cąłkiem niedaleko.. tak głownie kojarzy mi się z Detką na którą zawsze pędzą ludzie pod empikiem hehehe

Gość qdeqed
Katowice to ostatnie miejsce na świecie do którego przyjechałabym z własnej woli. Co tu dużo mówić, nieładnie tam macie. Ale jazzclub Hipnoza przy Placu Sejmu Śląskiego jest magicznym miejscem.

Gość laluncia
a gdzie dokladnie zapraszasz?

Gość cherry coke
dokładnie, "D" :-D :-D ......

Gość cherry coke
grzesznicy w niebie, hipnoza, kiedys genesis- jedyne kluby tolerowane przeze mnie

Gość rodem z piekla
hipnoza rządzi.. mają tam pyszne zapiekanki;) i wogole klimat fajny...tylko jak dla mnie jest tam za ciemno:P a zapraszam ... no.. do.. dyskusji:P Moje miasto katowice:classic_cool:

Gość cherry coke
jadłam, jadłam....i to całkiem duuuużeee

Gość rodem z piekla
grzesznicy w niebie??? o maj gad NEVER tam wszyscy wyzej srają niz d**ę mają .. dajcie spokoj... hipnoza j. w genesis szkoda gadac ..czy tam wogole ktos jeszcze chodzi?:P ihihihihih za to mamy śliczne rondo i ten noo :D yyy różne inne takie :P

Gość cherry coke
teraz t Katowice kojarzą mi się tylko z moją uczelnią i silesią; od jakiegośczasu mieszkam w krk

Gość cherry coke
i tunel najdłuższy w Pl :-D

Gość laluncia
a byliscie kiedys w lunie?:>

Gość cherry coke
napisała KIEDYŚ genesis- teraz to lam same blachary i sponsorzy chyba chodzą.... ja zawsze imprezuję ze znajomymi więc nie zwracam na zachowanie ludków z grzecholi

Gość rodem z piekla
kraków jest cudowny ma swój klimat przynajmniej jak przyjeżdżam tam raz do roku:D cudowne miejsce.. ale mysle, ze jak bym tam mieszkała to znudziłby mi sie po miesiącu :D a silesia??? totalny pochłaniacz czasu ..karramba :D

Gość a dzisiaj to ja bardzo serdecz
serdecznie zapraszam do klubu COGITATUR, to jest ul Gliwicka, niedaleko Filharmonii i cinema City. W Klubie Muzycznym Cogitatur w piątek 30 marca o godz. 19.00 rozpocznie się "Wieczór Francuski" - impreza dla wszystkich ceniących sobie francuskie klimaty! W programie: * impreza muzyczna à la française * projekcja francuskich filmów krótkometrażowych * francuskie specjały kulinarne Dwie sale, dwie atmosfery Wstęp: 5zł Jeszcze raz serdecznie zapraszam. Osobiscie znam kucharza, probowalam juz Jego specjalow, wiec gwarantuje, ze jedzenie bedzie przepyszne:) Pozdrawiam serdecznie i cieplutko

Gość rodem z piekla
LUna, luna? hehee nie byłam, ale slyszalam kto tam bywa :D hiihihihih ja do grzeszników chodziłam swego czasu.. ale poprostu za duzo ludzi jak dla mnie..:classic_cool:

Gość qdeqed
i wystawy psów rasowych w spodku.... blablabla szkoda że nie zgadaliśmy się dwa tygodnie temu, akurat gościłam w Katowicach, może wymieniłoby się opinie na żywo ja nie zachwycam się swoim miastem ale przynajmniej mniej kurzu mam na miejscu i więcej zieleni

Gość cherry coke
ale przynajmiej nareszcie mamy porządne cenrtum handlowe.... :classic_cool:

Gość qdeqed
właśnie, naprawdę macie w Katowicach centrum handlowe?

Gość cherry coke
a kto bywa w lunie??? ja mam ochotę odwiedzic maskę... byłaś może?

Gość cherry coke
nooo.....mamy :-D aż takie dziwne?

Gość laluncia
ja lubie park chorzowski:) w sumie to tez jeszcze jakby katowice, prawda

Gość qdeqed
bardzo dziwne bo szukałyśmy z koleżanką... miejscowa, druga koleżanka też nic nie wiedziała o sklepach otwartych w niedzielę czy choćby w sobotę po południu (no, przy dworcu trafiłam na dwa lepsze sklepy otwarte w sobotę, to tyle...) na mapie w necie nawet znalazłam jakiś Geant ale to gdzieś daleko od centrum

Gość spelniona obietnica
nie piszcie glupot, ze nic tutaj nie ma, bo wiele sie zmienia....mamy SPODEK :P SILESIA CITY CENTER - caly dzien chodzenia ;) sliczne, nowe RONDO z galeria, fontanna, kopula i DUUUUZYM TUNELEM, pobliski park im.Zietka, jeden z najwiekszych w Europie, pare udanych clubow muzycznych, wkrotce biora sie za dworzec, takze jeszcze troche poczekamy i bedziemy calkiem dumni z naszego miasta ;) Pozdrawiam ludzi z Katowic mojego miasta :)

Gość spelniona obietnica
nie piszcie glupot, ze nic tutaj nie ma, bo wiele sie zmienia....mamy SPODEK :P SILESIA CITY CENTER - caly dzien chodzenia ;) sliczne, nowe RONDO z galeria, fontanna, kopula i DUUUUZYM TUNELEM, pobliski park im.Zietka, jeden z najwiekszych w Europie, pare udanych clubow muzycznych, wkrotce biora sie za dworzec, takze jeszcze troche poczekamy i bedziemy calkiem dumni z naszego miasta ;) Pozdrawiam ludzi z Katowic mojego miasta :)

Gość cherry coke
w silesii jest tesco, a geant w 3 stawach, przy okazji 3 stawy też fafne miejsce, latem można zjeść pyszne włoskie danie w panderosie lub la cantinie nad jeziorkiem, przy słoneczku..... :-) o jaaaaa

Gość cherry coke
miejscowa koleżankie nie wiedziała o silesii?????? Weź mnie nie rań.... co ona od roku w domu bez mediów siedzi :classic_cool: ?

Gość Paderewa rulezzzzzz
Paderewa rulezzzzzz