Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANEBELLEE

PISZECIE TU O URODZIE!!ZOBACZCIE SAME JAK MOŻE WYGLĄDAC SLICZNA KOBIETA.!!!SZOK!

Polecane posty

Gość Mila J.
kli : mozesz sobie mowic za siebie.Moj facet nie marzy o takiej bo nie jest w jego typie.Co ty masz z ta lalka co? Jakis problem emocjonalny? Dla mnie jest ladna ale bez przesady..... Litosci no to sie robi chore powoli.Niech ktos ten topic skasuje:/

Gość bleble0
jak sie nazywa ta przesliczna dziewczyna z tego teledysku..JEST TAK CUDNA !!!! 13:05 CO ZA SLLICZNOTKAA http://www.youtube.com/watch?v=4DBbHNiFtZQ 13:13 strasznie czarna ma wasy pod n po nosem ..ladna to byla jeso zona.. 13:22 ghghghg on nie mial żony idiotki. pozatym ta laska w teledysku to adriana lima. 13:27 ghghghg sorki mail żone ale wstretna i sto razy brzydsza niz ta z teledysku oto zona erosa: http://static.flickr.com/98/242359463_9cc5517d 5c.jpg 13:36 zona ladniejsza robi kariere w austri byla miss austri a takze szwajcari m a podwojne obywatelstwo ,a TO na zdjeciu wyglada na niedomytą cyganke widac jakie wasy ma wstretna , lima nie jest taka czarna przeciez to brudas jakis 13:42 zona to michelle przepiekna kobieta , top modelka , znana na calym swiecie www.schiwagos-page.de/sub/bildarchiiv_chicks/m ichele_hunziker_01.jpg 13:49 adty ta laska z teledysku to przesliczna jest a wy zazdroscicie. ma ciemną karnacje jak kazda włoszka i sliczny maly zadarty nosek..piekne oczy i włosy oraz harmonijne rysy twarzy.. przecudowna jest,,, a zona erosa paskuda blond. 13:50 ***Oliwia*** W życiu nie widziałam równie pięknej kobiety. Ze względu na to ,że mężczyźni mają różne gusta, wszystkie kobiety są piękne...... http://www.suwaczek.pl/cache/f1f659c3f7.png www.suwaczek.pl/cache/079d0b7a93.png 13:51 zona to michelle jest piekna , a ten czarnuch niedomyty z wasem po nosem jest wstretny , wiadomo ze blondynki to najpiekniejsz kobiety , michelle jest farbowana blondynką ale przy tym czarnuchu z teledysku to ANIOL www.michelehunziker.it 13:53 ta w teledysku brzydka pelno takich w e wloszech , grecji , hiszpani , nie to co polki naturalneblondynki , a nie czarnuchy -brudasy 14:06 ta z teledysku jest tak śliczna ze aż dech zapiera a ta ze strony podanej przez was jakasmichelle tragiczna.. przecietna i wyglada w dodatku jak setki polek haha 14:11 ANEBELLEE BOŻE DZIEWCZYNY JESLI WIECIE KIM JEST TA DZIEWCZYNA DAJCIE ZNAĆ.. MOZE SA INNE FOTY W NECIE Z NIA ..MOZE TO JAKAS WŁOSKA MODELKA.. PRZECIERZ MUSI BYC GDZIE SNAPISANE KTO TO JEST .. NORMAKLNIE BELLUCCI I INNE CZARNOWLOSE PIEKNOSCI PRZY NIEJ SĄ BRZYDKIE..NEIDOSC ZE TWARZ JAK ANIOŁ I IDEALNE RYSY TWARZY TO JESZCZE TA FIGURA FAJNA.. 14:54 ***Oliwia*** Moim zdaniem brunetki są ładniejsze, ale ja się tam nie znam. Ze względu na to ,że mężczyźni mają różne gusta, wszystkie kobiety są piękne...... http://www.suwaczek.pl/cache/f1f659c3f7.png www.suwaczek.pl/cache/6a0c976965.png

Gość buhjhahaa jaka lopez
ALE KOBIETO CO T OZA LINK I O C OTAM CHODZI??

Gość takaaa jednaaaa dziewczynaa
tam sa zdjecia gwiazd bez makijazu !!!

Gość spytam zaraz brata mego.
a skad ty wiesz ze twoj facet o takiej nie marzy>pytalas go?nie oszukuj sie ...mi sie tez nie podoba ale mysle ze facetom tak:( ja zrobie eksperyment i spytam brata mopjego czy mu sie podoba.. brat ma 32 lata i wspanialy gust do lasek.. spytam go zaraz ..

Gość spytam zaraz brata mego.
no pokazalam mu ten teledysk ale nie do konca patrzyl bo sie spieszy gdzies. pytam go jak mu sie podoba ta laska a on na to z takim tekstem do mnie : "no siostrzyczko nareszcie jakis pozytek z tego neta jest: śliczna buzia ale cycki za male ale jakby miala wieksze to ideal nad idealy" faceci ..ich nie pojmiesz....

Gość W INCI
Ludzie, ale macie problemy.... :O

Gość buuuuudddd
jestem zazdrosna kurde:(laska jest idealna:(

Gość Mila J.
To ze ma ladne cialo nie znaczy ze to jest WSZYSTKO!!!! Wiem ze sie mojemu facetowi nie podoba ...bo jest zakochany we mnie.Nie jestem naiwna.On jest zakochany..a jak sie jest zakochanym to czy mozna sie interesowac kims innym? Moze i mamy oboje klapki na oczach ale o to chyba chodzi. Zreszta nawet jesli by mu sie podobala , to czy zostawi mnie dla lali z teledysku??? :D Zacznie jej szukac?? No przepraszam ale ..jak to brzmi wogole!:) Znalam kiedys takiego meskiego pustaka.Pokazywal mi ladne dziewczyny w gazetach.Ma teraz 30pare lat i jest sam.Tzn moze nie do konca :D bo ma swoje gazety z pieknymi kobietami.Czemu? Bo zadna "normalna' nie dorasta do piet tym z gazer.Kuzwa to jest normalnie chore. Czemu wy kobiety same sie dolujecie ?????? Sa ladne panny, a w wideoklipach no niestety MUSZA byc ladne zeby zainteresowac odbiorce.Tylko ze taie super ladne maja przesrane..bo leca na nie wlasnie takie puste pały.Pobzykaja i gudbaj.Nawet jak spotka normalnego kolesia , a nie jest glupia , napewno sie bedzie zastanawiac : czy jest ze mna dla MNIE czy dla mojej urody? A jak sie zestarzeje ? To czy nadal bedziemy razem?? Dlatego takie topiki sa bezsensowne.Fajnie jest sie podzielic swoimi preferencjami...ale nie przeginajcie.Nie ma kobiety ktora potrafi wszystko,wie wszystko, jest super ladna i niewiadomo co jeszcze..ma jakies nadnaturalne moce.Smiech na sali i nic wiecej. Przeciez znacie swoja wartosc.. jestescie/jestesmy tak samo piekne.Mamy wiele do zaoferowania swojemu facetowi i innym.Piekne cialo to nie wszystko!!!! I warto o tym pamietac.

Gość buuuuudddd
sęk w tym ze ona ciala ładnego nie ma tylko twarz a to jest najgorsze:( jakbym miala jej twarz to chyba bym normalnie sie opedzic na ulicy niemogla od facetów..ach..mozna pomarzyć;(

baby są głupie..kurwa kretynki jesteście skończone jedna zazdrosna bo tamta piękna a tamta szczupła bla bla bla rzygac mi sie chce jak czytam to jak wy piszecie o tym że tamta jest piękna itp.. a co ma powiedzieć dziewczyna na wózku?albo taka co leży w szpitalu?rany jak dobrze że niektórzy ludzie nikomu nie zazdroszczą i cieszą sie z tego co mają..

Gość o takkkkkk
asta lavista brawo! mysle to samo.

Gość Mila J.
"jakbym miala jej twarz to chyba bym normalnie sie opedzic na ulicy niemogla od facetów.." :) Sory ale chyba zle rozumuje.Po co Ci faceci? Jeden ktory bedzie Cie kochal, przy ktorym bedziesz sie czula piekna, szczesliwa..nie wystarczy??Czy stawiasz chwilowa przjemnosc z jakimis obcymi kolesiami wyzej niz szczesliwe spokojne zycie z jednym? Myslalas kiedys nad tym..ze mozesz byc pusta? :D

Gość lolfrg
ee tam kazda z nas chce miec jedmego faceta ale byc adorowana przez innych ..proste.

Gość Mila J.
No ta..jest to przyjemne jak inni patrza ale szczerze mowiac nie chcialabym zeby ktos mnie podrywal.Jak ktos zaczyna to mowie odrazu ze jestem w zwiazku i nie planuje zmieniac faceta.Jak takiemu zalezy na przyjazni a nie na czyms wiecej to przezyje.Reszta meskich pustakow odpada. Nie wiem,moze jestem poprostu dojrzala;)

Gość ja cos powiem
zgadzam się z wami ta dziewczyna teledysku ma cos...

Gość lolfrg
ale ma co??

Gość sdkjksjdghjksgdjkg
a mi się nie podoba za bardzo.. wolę siebie:) co nie oznacza ze nie miewam kompleksów czasami.. ale ta z teledysku jakos mnie nie zachwyca:D

Gość jem tezzzz
jasnee....haha wolisz siebie/? nie wierze ze wygladasz lepiej niz ona? ona jest zjawiskowa..

Gość No piękna ale nie mój typ
i wiem, że mojemu facetowi to już w ogóle by się nie podobała. :) On nie lubi ciemnych kobiet zupełnie. Żadne latynoskie, czy czarne kobiey nie wchodzą w grę. I to nie jest żaden rasizm, po prostu kręcą go jasne dziewczyny i tyle. I nie szczupłe, tylko takie w typie salmy hayek jeśli chodzi o budowę (a boginią dla niego jest Liv Tyler z jej cudną jasną karnacją i to wcale nie w wydaniu szczupłym), czyli takie jak ja :P I to jest właśnie piękne :)

Gość KOOSDS
wspolczuje ci skoro boginia dla twego faceta ejst liv tyler a nie ty:)pewno wzdycha do neij nocami a jak sie kochacie to marzy o niej i ze to z niato robi..

Gość No piękna ale nie mój typ
Totalnie się mylisz :) Znałam po prostu jego gust na długo przed tym, nim zostaliśmy parą i tyle. Rozmawialiśmy wtedy o wszystkim. A potem włączyła się miłość i dziś jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi i kochankami na świecie. :) A niedługo będziemy małżeństwem. :) A tak w ogóle to nam obydwojgu podobają się kobiety :D On się śmieje, że jestem ukrytą lesbijką ;) Z liv Tyler było tak, że ona również dla mnie jest ideałem po prostu (tyle, że w wersji szczupłej :P ), więc się zgadaliśmy w tej sprawie. :) Tyle wyjaśnień. I tak za dużo. :)

Gość sylla
no może faktycznie ładna, ale bez przesady. przede wszystkim znacznie za chuda. wygląda jak kij od miotły.

Gość kaslmarnica
za chuda?haha ale zazdrosc.. ona jest idealna..i nie jest za chuda na pewno bo ma super uda i nogi a nei za chude.

Gość
każda kobieta jest piękna na swój sposób... moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak obiektywne piękno, bo niektóre z nas nigdy nie znalazłyby faceta :PP

Gość i znowu tu tego czarnucha
dalas nie dosc ze na kazdym temacie to teraz tu NIE JEST LADNA MA WASY , OBAWIAM SIE ZE TO TRANVESTYTA!!!!!!!!!!!!!!

Gość FGFGF
CUDNA JEST./

Gość baska650
Piękna to jest Monica Bellucci i Christina Scabbia z zespołu Lacuna Coil:)