Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justaaaaaaaaaaaa

w ktorym tygodniu mialyscie planowaną cesarke???

Polecane posty

Gość justaaaaaaaaaaaa

bo ja mam mieć 3 lub 10 kwietnia czyli to bedzie akurat skonczony 38 lub 39 tydzien, szczerze mowiąc wolalabym wczesniej bo juz sie strasznie mecze nogi mi strasznie puchną i wogole jest ciezko, tylko ze lekarz mowi zeby lepiej wytrzymac do 10 zeby synek nie mial problemow z plucami , a wy w ktorym tygodniu mialyscie cesarke?

skonczony 38,ale mogłam jescze z tydz pochodzic,bardzo dobrze sie czułam,ale moja ginka ma zasade ze ciecie na zimno ma nie dopuscic do skurczy,ja miałam dokładnie po 38tc bo znałam date owu(miałam monitoring),ale kolezanka tez po cc ze mna w sali tez niby tak jak ja cieice z tym ze wyliczanie normalne ,dokładnie zajscia nie znała,i dzidzia lezala dzien pod lampami,czyli mogli ją jescz ez kilka dni przetrzymac przed zabiegiem,nie ma sie co śpieszyc,lepij bliżej dnia porodu,pozdrawiam:-)))

Gość podnoszee

Gość dsgdgrtuty
w 39 tc

Gość justaaaaaaaaaaa
iwona , pierwszy dzien 39 tygodnia to masz na mysli skonczone 38 tygodni i jeden dzien czy skonczone 39?? ja bym chciala tą cesarke juz 3 kwietnia czyli akurat mialabym skonczone 38 tygodni i jeden dzien, tylko czy to nie za wczesnie, wiadomo ze zdrowie dziecka najwazniejsze wiec jak trzeba bedzie to sie przemecze tydzien dluzej :(

w 39 .Mi gin powiedziała że w tym szpiatlu w którym zrobią mi cc to robią zazwyczaj 2 tygodnie przed terminem

Gość upupupupupuppupupu

Jak tylko synek osiągnąl wage ponad 3 kg to lekarz podjąl decyzje o cesarce, wypadło na 37 tyg.