Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropelkaaaa

PRZECZYTAJCIE I PORADZCIE....

Polecane posty

Gość kropelkaaaa

dziewczyny poradzcie mi , a wiec taK:4 tyg temu kochalam sie z moim chlopakiem z prezerwatywa, nie doszlo do wytrysku wewnatrz, tydzien pozniej, czyli 3 tyg temu uprawialismy petting, i on piescil siebie, potem mnie(obawiam sie czy przez to moglabym zajsc w ciaze, tz.czy on mogl przeniesc nasienie do mnie na palcach i mnie zaplodnic??dodam, ze bawilismy sie przed wytryskiem, tzn.po juz mnie nie dotykal.5 dni po tym zdarzeniu dostalam miesiaczke, byla ona dosc obfita.Tydzien po miesiaczce zaczal mnie bolec lewy jajnik i boli mnie do dzis, czyli juz ponad tydzien;(caly czas go czuje i nie wiem co sie dzieje.Przeczytajcie co napisalam i ocencie moja sytuacje.Czy ewentualnie gdyby doszlo do zaplodninia to odrazu by sie okres zatrzymal czy ten po 5 dniach mogl byc jeszcze normalny???i co moze byc z tym jajnikiem??ogolnie osttnio sie zle czuje, amm zawroty glowy i od 10 dni nudnosci, ale nie wiem czy tp jakies wirusy, moze grypa??pomozcie ahaa i brzuszek na dole mam jakis spuchniety

Gość to wszytsko nerwy

Gość a ja mysle ze
to nie jajnik, tylko juz dziecko ci sie rusza w brzuchu i dlatego cie boli :o :o :o Napewno plemniki umieja latac i z palca przelecialy do pochwy

Gość nie jestes w ciąży
:)chyba że przez zapylenie :)

Gość strasznie wielkie
Boże, po co ty sie za seks się bierzesz.... uwazaj nie całuj się ze swoim facetem od tego też można zajść!!! żenada

Gość upupupuppp11
:(

niestety watpie żebys otrzymala jakies inne odpowiedzi i że w takim razie nie opłaca się podnosić tego tematu bo większośc dziewzcyn z kafeterii jak widzi taki post to nie ma nawet sily napisac nic wiecej poza jednym zdaniem lub ostatnecznie zjechanie autorki. wynika to z faktu ze sytuacja która opisałas jest dosyć smieszna o ile rozpatrujesz ją pod katem ciązy. za pare lat sama bedziesz się z siebie śmiala jak zdobedziesz trche rozumu i doświadczenia w sprawach seksu i zapłodnienia.

Gość do synka czy córreczki
powiesz niedługo:" tatus palcem cie zrobił" nie przejmuj sie ja też tak powstałam- podobno palcem - a niczego mi nie brakuje wsio bedzie ok a dzidzius na pewno zdrowiutki