Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocoshka

dziewczyny, czy w pkp sa jakies przedzialy dla kobiet w ciazy?

Polecane posty

Gość cocoshka

czeka mnie 10 godzinna podroz i pomyslalabym, ze byloby nieżle moc rozprostowac nogi

Gość paternaliste
nie ma. sa przedzialy dla kobiet z dziecmi do lat 4 i to wszystko. jesli zalezy ci na wiekszym komforcie kup bilet na 1 klase.

Są specjalne przedziały na kobiet w ciąży i matek z dziećmi. Ale z doświadczenia wiem, że jeśli jest tłok to ludzie się zwracają na to uwagi i \"ładują\" się do nich, nawet jeśli nie zaliczają się do tej grupy. Pozdrawiam

Jeżeli przedział dla matek z dziećmi=przedział dla ciężarnych to trochę poroniony pomysł:) Dzieci nie usiedzą na tyłku, a ciężarna w tych warunkach napewno będzie miała koszmarną podróż:P

Gość są
czesto sa zamkniete wiec musisz isc do konduktora zeby otworzyl

Gość bo czarny wyszczupla
kup sobie bilet w pierwszej klasie i miejscówke ale wy nic o zyciu nie wiecie czy wy bedziecie miec dzieci czy same jestescie dziecmi?

Gość szkoda że nie oglądałaś
ostatnio programu kawa, czy herbata. Jakaś specjalistka stwierdziła, że czarny wcale nie wyszczupla. Dokładnie nie słuchałam, ale takie było pierwsze zdanie. Jaki wniosek? Ty też niewiele wiesz. :D Sory, że nie na temat, ale nie lubię takich mądralińskich.

Gość bo czarny wyszczupla
ja nie twierdze ze czarny wyszczupla to jet tylko nick ironiczny nick :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D

Gość cocoshka
dziekuje. miejmy nadzieje, ze tloku nie bedzie, bo pierwsza klasa za prawie 600km to dla mnie niestety za drogo. i tak dobrze, ze czesc drogi to TLK i mam miejscowke.

Gość ojciec kolejarz wiec wybaczam
MA SWOJE PRAWDA!