Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony dosyc

dziewczyny jakimi kryteriami kierujecie sie przy wyborze faceta

Polecane posty

Gość zaniepokojony dosyc

Szukam dziewczyny i jak na razie zero rezultatow:(( czytuje to forum i widze ze macie zmienne gusty. dla jednej wazna jest kasa, dla innej uroda a jeszcze inne mowia ze trzeba miec to "COS" ale co to jest. skad ja moge to miec zeby przyciagnac jakoa dziewczyne. pomozcie

ja najbardziej lubie jak facet ma cos do powiedzenia, kiedy jest oczytany i wie czego chce. poza tym najlepiej zeby powalil mnie na kolana swoja wiedza i inteligencja :) no i zeby byl cynik, jak ja ;)

eh... ja sie nie znam...On mial to \"cos\" :) znam Go prawie 10 lat i tematow do rozmow nam nie brakuje.. i wcale nie pieniadze sie licza, ani uroda.... (aczkolwiek z ta uroda trafilo mi sie bo podoba mi sie:) ---> przypadek) im bardziej intensywnie szukasz drugiej polowki tym ciezj bedzie ja znalezc. sama na Ciebie trafi. zobaczysz! powodzenia!!!!

Gość zaniepokojony dosyc
co zrobic by moze stac sie bardziej atrakcyjny

skad mamy wiedziec jakie jestes teraz? moze teraz jestes atrakcyjny??!!

Gość Agata21mila
Z tego co wiem co przeciwienstwa(w wygladzie i cechy charakteru)sie przyciagaja moze podchodzisz do nie odpowiednich dziewczyn.Przewaznie chyba jest tak że jak chcesz zobaczyc kto do Ciebie pasuje i kto chce z tOba byc odwróc przeciwnie swoje cechy wygladu np jesli jestes wysokim dobrze zbudowanym brunetem twoim przeciwienstwem jest nizsza szczupła blondynka

Gość Agata21mila
na to czy dziewczyna wydaje sie facetom pociagajaca składa sie szereg cech tak jak i czy facet jest fajny dla dziewczyny w wygladzie sylwetka twarz kolor włosów oczu nawet odpowiedni dobór ubran w zaleznosci kogo chciałbys przyciaganac i zainteresowac soba to dotyczy tak samo charakteru cech ale wiadomo zeby cos przyciagneło najpierw spogladamy na wyglad

Gość Agata21mila
Może to kogos zdziwi ale jestem typowym przykładem osoby która przeszła metamorfozy wygladu ale tez wraz z nim zmieniał sie moje wnetrze.Czasami jestesmy nieswadomi ale czesto ubieramy sie w kolory w zaleznosci od nastroju zachowujemy sie w taki a nie inny sposób który moze wiele o nas mówic.Mówia ze nie ocenia sie ksiazki po okładce ale mimo wszytko jest to ze soba powiazane nasz nastrój potrzeby z pokazywanie tego w naszym wizerunku

Gość zaniepokojony dosyc
Ale dlaczegojest tak ze jedni faceci nie maja problemu by miec to "cos" i bez problemu poznaja dziewczyny. Za to inni musza sie natrudzic np ja? nie sadze bym byl brzydki ale boje sie tez ze nie dzialam jakos specjalnie na dziewczyny. mozna to jakos poprawic??

Gość Agata21mila
na to coś składa sie szereg cech np facet jesli ma wzrost 177-185cm to atut sylwetka dobrze zbudowany karnacja ciemna włosy im ciemniejsze tym lepeij oczy im ciemniejsze tym lepiej lekki zarost na twarzy to wynika z moich obserwacji ze tacy faceci maja duze powodzenie oczywiscie ze nie trzeba tak wygladac ale im więcej meskich cech w wygladzie ma facet tym bardziej przyciaga a dziewczyna im wiecej cech kobiecych tj delikatna uroda szczupła sylwetka itp czyli przeciwych do pożadanych u faceta tym bardziej pożadana

Gość Agata21mila
oprócz tego liczy sie też ubiór i dla faceta lepeij gdy ma ubrania w ciemnych kolorach gdy wyglada powaznie gdy jest widoczny a nie np ubrany jak szara myszka.U dziewczyn znowu chyba odwrotnie im bardziej niepozorna skromnie ubrana w jasne kolory zakryta tam gdzie trzeba tym bardziej pożadana

Gość Agata21mila
sa też drobiazgi które moga ujmować lub dodawać uroku dziewczynie jak i facetowi.Dziewczynie przewaznie okulray np dodaja uroku odpowiednio dobrane tajemniczosci podczas gdy u faceta działa to chyba na niekorzysc podonie jak kolczyk w uchu łancuszek na szyji złoty u dziewczyny wyglada fajnie przeciwnie u faceta.Z reguły jest tak że to w czym facet fajnie wyglada nie pasuje dziewczynie i czyni ja mniej atrakcyjna.Na to skłąda sie szereg cech czesto drobnostek.A że ludzie kieruja sie powierzchownoscia przynajmniej an poczatku ma swój sens bo jak juz wczesniej pisałąm ubiramy sie w zaleznosci od nastoju tego co jest głeboko w nas i po tym mozna czesto przeswietlić psychike człowieka i przezywane przez niego emocje

Gość zaniepokojony dosyc
ty jakies wypracowanie piszesz?

Gość wiedzma_wroc
inteligencja to najskuteczniejszy afrodyzjak

Gość okularnikkk
czyli jak nosze okulary to musze zapomnieć o dziewczynie ...dzięki za oświecenie...chociaż prawde napisałaś....

Gość wiedzma_wroc
ona ma jakiś niekontrolowany słowotok...:/

Gość wiedzma_wroc
przez ubranie mozna orześwietlić psychikę człowieka-to jest najlepsze, hahahahahahahhahahahahaha

Gość Agata21mila
napisałam co jakie cechy składaja sie na wizerunek w oczach innych jesli chodzi o poczatkowy etap znajomosci wiadomo ze rózni sa ludzie i maja rózny wyglad dlatego przeciwienstwa sie przyciagaja przeciez moze byc chudy facet i niski np i bardzo czesto taki facet ma grubsza i wyzsza dziewczyne poprostu na zasadzie przeciwniestw

Gość Agata21mila
tak mozna na podstawie np koloru ubran poznac jakie emocje przezywa człowiek nawet jego charakter czesciowo bo czasem nieswiadmnie według nastroju dobieramy sobie ubrania

Gość taki sobie jeden chloptas
jezu ty w domu chyba nie masz z kim pogadac wiec wyzywasz sie na forum

Gość Agata21mila
mówie jak jest chyba z tego co widze dziele sie spostrzeżeniami tylko

Gość Pan-dora
Dla mnie ważne jest aby facet był dowcipny i miał pomysł na życie.

Dla mnie ważne jest (w kolejności... hmmm.... chronologicznej): 1. Wygląd - powinien być ładnie zbudowany, tzn żaden zgarbiony chuderlak z oponką na brzuchu. Oczywiście nie mówię tu także o kulturystach - po prostu chłopak który aktywnie spędza wolny czas i dzięki temu ma proporcjonalną sylwetkę. Powinien mieć krótkie włosy (moje prywatne zboczenie: nie mogą być czarne). Z ciucharstwa zwracam uwagę chyba tylko na buty. To są cechy, które sprawiają, że faceta zauważam w tłumie :) 2. Charakter+wiedza - nie może być głupi, nie mieć własnego zdania itd. Powinniśmy w mig znajdować wspólne tematy do rozmów. No i bardzo ważne jest to, by miał swoją pasję. Nieważne, czy to jest downhill, dirtjumping, szachy podwodne czy obliczenia kwantowo-mechaniczne na poziomie ab initio. 3. Uczucia - powinien być wierny, ciepły i raz na jakiś czas otaczać mnie opieką :)

A dla mnie jest ważne, że potrafi mnie rozbawić, że potrafi mnie zagadać, zainteresować tym co mówi. To \"coś\", to sposób, w jaki patrzy. Lekko uśmiechnięty. Tak jakby chciał przejść przez słowa i dotrzeć do Twoich myśli. Ważne jest to co ma w głowie, jakim jest człowiekiem.

Gość no to zawsze będę
sam. Już prawie się z tym pogodziłem

Z tego co obserwuję w swoim otoczeniu, to kobiety zwracają uwagę przede wszystkim na wygląd. W sumie się nie dziwię, ja też oglądam się za pięknymi kobietami, chociaż wiem, że takie są przeze mnie nie do zdobycia. Druga sprawa - pewność siebie, odwaga i poczucie humoru. To akurat posiadam i to mi pomaga jakby stłumić braki w urodzie. A teraz przykład - mam kolegę, jest wysoki, dużo wyższy ode mnie, z twarzy taki lovelas, blondynek. Odkąd pamiętam dziewczyny za nim szaleją, mimo że charakter ma raczej do kitu. Tzn. z mojego punktu widzenia (jest ogólnie nieprzyjemny, zaborczy, kłóci się z wszystkimi o byle co). No ale wygląd robi swoje. W ciągu ostatnich 6 lat ja miałem dwie dziewczyny, a on 12. To o czymś świadczy.

Gość zaniepokojony dosyc
Dzieki za odpowiedzi.bede musial chyba popracowac nad swoim wygladem. Ale jak sprawic by byc bardziej luzacki?

Gość xejfnecfj

Kobiety, no to teraz coś o mnie. 27-latek, raczej niski (174 cm), szczupły (67 kg), brunet o sympatycznej twarzy, na brzuchu niestety lekka oponka, ale to efekt pracy przy biurku i do wyeliminowania. Z charakteru - rozsądny, z poczuciem humoru, wygadany, ogólnie miło nastawiony do otoczenia. Tzw. ułożony, cenię sobie spokój, nie szukam przygód, mam swoje pasje i własne zdanie. Nie palę, piję okazyjnie, nie znoszę dyskotek ;) Mam też wady, ale lepiej o nich nie pisać ;) No i mam pewną wadę wymowy (lekko się jąkam), co dla mnie nie jest problemem, ale ciekaw jestem czy może być problemem dla kobiet, mam nadzieję, że nie ;) No i co, mam u Was szanse? :)

Gość nic dodać nic ując
nie udawać kogoś kim nie jesteś tylko postawić na naturalność i dziewczyny nie gryzą;P