Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vesta

Prezent dla chlopaka na 2-ga rocznicę

Polecane posty

Gość poddałam się aborcji
vesta, to że nie masz pomysłu i wypytujesz ludzi po internecie, oznacza tylko tyle, że nie masz do niego na tle głębokiego stosunku, że nie wiesz, co sprawi mu radość, nie znasz go i traktujesz tę całą imprezę jak imieny u cioci

Gość vesta
bo coś mi się zdaje, że chyba posty Ci się pomyliły. podaj temat a nie wcinasz sie do kogos...bez komentarza...

no może się pomyliy i co z tego a pisac kazdy może nie rozumiem, jak można nie wiedzieć, co kupić komuś, kogo się niby kocha

Gość vesta
chyba masz jakies konfabulacje :) (TERAZ ZAPYTAJ O LINKA DO STRON ZE SŁOWNIKIEM WYRAZÓW OBCYCH) pytam o propozycje na prezent, nie twierdząc że nie wiem. Jak mawia nasz polski autorytet wszech czasów: SPIEPRZAJ DZIADU:p

jednym słowem dziewuszka robi casting na prezent mam dla ciebie lepszy pomysł zrób casting na nowego gacha, może nie będziesz musiała ludziom dupy zawracać swoimi problemami

a tak przy okazji, mieć to mozna halucynacje, konfabulacja to czynność, córeńko

Gość vesta
dlugo Ci zajeło znalezienie tego:P poczytaj trochę literatury, wtedy możesz ze mną rozmawiać... nie weszłam tu po to żeby gadac z toba o pierdołach tylko prowadzić dyskusję w związku z podanym przeze mnie pytaniem...

oj, dziecko biedne, może gdybys ty książki czytała, miałabyś więcej wyobraźni i wrażliwości no chyba, że masz 14 lat, na co wskazuje zwrot "mieć konfabulacje" - wiesz, że dzwoni, tylko nie wiesz, w jakim kościele :-)

Gość vesta
Mam już pomysł, dam mu się zerżnąć w kakaowe oczko. ❤️

Gość vesta
chyba masz problem, przypieprzając się do kogos na kafeterii. posluchaj zgłos sie do Cnetrum Interwencji Kryzyowej bo wymagasz specjalistycznej porady. pozostawiam bez komentarza zaczepki niedowartościowanej gówniary...

Gość vesta
Albo zrobię mu loda, tylko potem zaraz umyję zęby, bo nie lubię sera.

vesta, rób, co chcesz, a nawet dwa lody jak widzisz, twoje pytanie nie wywołuje specjalnych DYSKUSJI/ Dyskusje, to sie nie poważne tematy prowadzi a że jesteś agresywna, nudna ciotka bez wyobraxni to po prostu rzuca się w oczy