minimonia 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 lekarz mówił zeby min. 3 cykle odczekać, ale spotkałam się tez z opiniami ze macica po zabiegu jest czysciutka i bardzo chłonna, wiec dużo łatwiej zajść w ciazę. znam 2 kobietki które zaszły w ciazę miesiac poporonieniu i urodziły zdrowe dzieciaki. i kiedy pojawi się @? zabieg miałam w piatek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternal 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 lepiej poczekaj te 3 miesiące, mi lekarz mówił nawet o 6. okres po zabiegu dostałam po ok. 2 tygodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaq 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 witam jak okres po zabiegu dostalam za 31 dni. mnie lekarz powiedzial ze nie ma potrzeby odczekania 3 cylki to zalezy od samej kobiety i jej organizmu. i w zaleznosci na jakim stadium poronilas ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
minimonia 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 poronilam ok 6 tyg, babka na usg nie potrafiła sie zdecydowac czy widzi zarodek czy nie, więc nawet nie wiem czy dzidzia była... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach