Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K.A.S.I..A

Krwawienie

Polecane posty

Mój problem może wydac się śmieszny ale proszę o zachowanie powagi i poważne odpowiedzi. Mój chłopak ma problem z przed wczesnym wytryskiem (sex nie trwa nawet 1 minuty, czasem nawet 30 sekund nie trwa) i dlatego też musze sobie radzić sama (nie chcę zdrady). I tu zaczyna się mój problem bo przy ostatnim zadawalaniu sie dostałam krwawienia-zaczełam mi lecieć normalnie krew. Co to mogło być,dlaczego tak się stało? Używałam szklanej butelki po perfumach - dość gruba ale nie przesadzajmy (rozmiar penisa) z tym że to sie nie dopasowywuje - jest sztywna. Teraz mnie boli :\"( Dopiero teraz zaczełam myśleć -rany, co ja mam zrobić

Gość kolezanka--
musialas uszkodzic jakies naczynko, to chyba jest niehigieniczne... pochwa jest bardzo delikatna Postaraj sie cos zrobic z tym problemem mysle o tym superszybkim wytrysku. Albo to prowokacja ten temat albo nie wiem...bo przeciez tak nie mozna cale zycie...

Temat nie jest prowokacją. Bardzo dużo mężczyzn ma ten problem. I powiem szczerze że nie wiedziałam o tym dopóki mnie to samej nie spotkało. Wcześniej nie miałam takich problemów i o seksie miałam zupełnie inne wyobrażenie. A tu przyszedł dzień gdy zrobiłam wielkie oczy kochając się z moim nowym partnerem pierwszy raz.Wiem że tak się nie da żyć bo ja już nie wytrzymuję (przychodzą do głowy bardzo głupie myśli-w życiu bym się nie spodziewała że będę tak myśleć). Kocham go, zależy mi ale potrzebuję normalnego sexu, czasem mam dość udawania że będzie dobrze, że następnym razem będzie lepiej. Ci którzy mają tak jak ja rozumieją. Wracając do tematu postu, czyli myślisz że jakieś naczynko?-to troszkę mnie uspokoiłać (ps. wiem że to nie higieniczne ale mi tak brakuję) Płakać mi się chce.

Gość kolezanka---
no ale wiem ze facet moze nad tym panowac to jest do nauczenia pewnie za bardzo skupia sie na sobie nie chce Cie urazic ale troche jest egoista. Tak naprawde to zwieracz odpowiada za wstrzymywanie wytrysku...Moj facet tez mial takie problemy...No chyba ze chcesz tak zyc to lepszy jakis wibrator chyba prawda??? Masakra nie wlozylabym sobie tam buteleczki!!!

Widzisz tylko jak zaczełam się tym interesiować, znaczy tym tematem to wpływ na to ma np, duże podniecenie, stres i mężczyzna nawet wtedy nie jest w stanie tego powstrzymać. On nie potrafi. Mój poprzedni partner to był piękny długi sex. A teraz :( Wiesz ja też już sobie nic nie włoże - dopiero teraz sobie uświadomiłam jaką krzywde mogłam sobie zrobić. Już lepiej ten wibrator kupić

Gość kolezanka---
krzywda to jeszcze nic no fakt to szklo ale to moze prowadzic do zakazenia jakiegos pomysl ile razy np sama dotykalas tego flakonika lub inni. To takjakbys przed wlozeniem tamponu nie umyla rak.... Da sie nad tym panowac kwestia cwiczen :)

jakich cwizeń, doradź. Ja już jestem tak zdesperowana że wszystkiego spróbuję-powiem mu żeby ćwiczył tylko co?

Gość kolezanka---
no chyba ze pojawila Ci sie krew w moczu, to niedobrze idz do lekarza. Cwiczenia? np gra wstepna i chwila przerwy nie jestem seksuologiem ale sadze ze bardziej sie podniecac i dluzej zanim przejdziecie do seksu i zaczynac powoli jesli nic Ci nie pomoze przykro mi ale zmien partnera moze za bardzo go podniecasz niektorzy seksualnie do siebie nie pasuja...:( do tak jak lejek do...

Gość kolezanka---
a moze idz do lekarza i powiedz ze masz taki problem nie musiasz mowic co tam przypuszczasz ale przebadac sie nie zaszkodzi

A jeżeli pojawia się w moczu to co może oznaczać? W moczu tylko jakiś skrzep krwi jeden wypadł (ale mały). No własnie a my seksualnie chyba nie pasujemy do siebie. Im dłużej trwa gra wstępna tym gorzej, Jeżeli odrazu to też źłe. Eh..

Zobczę czy prze z noc mi przejdzie. Jeżeli nie to we wtorem pójdę do lekarza, jeszce po prawej stronie nie dlaeko miednicy zaczyna mnie boleć