Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ll*

dlaczego pytam was ...ONA zawsze musi byc na temacie L4, i innych

Polecane posty

Gość mininiaaaa
do modessa przeczytaj uwaznie wypowiedz futury, a przekonasz sie ze nie tylko ja mam takie zdanie na temat docinow netar na tematach l4..... """"przeciez nie chodzi o sama debatę, przyzwolenia, czy krytyke lewych L4, tylko o sam fakt, że TA PANI sie wcina ze swoim zdaniem wszędzie, gdzi tylko pojawi sie temat ciaża i zwolnienie. Mam wręcz wrażenie, że tylko czeka przebierając nogami, aż na forum pojawi sie kolejna nowicjuszka pytajaca o zwolnienie Problem nie leży w przyklaskiwaniu oszustkom i nierobom, ale w tym, że mamy dość czytania tych nudnych juz i raczej oczywistych racji. Ma zaparcie dziewczyna.... że tez ręka ją nie zaboli ... a na pytanie dlaczego ...(jak w temacie) - na mysl przychodzi mi jedynie: brak zajęcia i jakiś problem natury psychologicznej ... no i dziewczyna nie ma sie gdzie wygadać :""""""

Gość vice versa
a do kogo wy sie zwracacie? mam wrazenie ze gadacie ze soba ze tez sie wam to nie znudzi

mininia > celowo nie bede kasowala twojej wypowiedzi do mnie , zeby inni zobaczyli jak potrafisz interpretowac moje slowa . Podajesz przyklad czarnej \" futury\" . Przeczytaj dokladnie moj post , chyba mam podobne zdanie , wbrew temu co napisalas . Piszesz : \" Problem nie lezy w przyklaskiwaniu oszustkom i nierobom , ale w tym , ze mamy dosc czytania tych nudnych juz i raczej oczywistych racji\" Dlatego wlasnie nastepnych tematow o tym wątku nie będzie . A takie tematy maja sie tak do matek karmiących , że negatywnie wpływaja na laktacje . I tym koncze dyskusje . m.

Gość vice versa
modessa brawo! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jak mozna zarzucac komus brak umiejetnosci czytania skoro same nie potraficie tego Moderator musi byc dla was tłumaczem ....języka polskiego :D:D:D:D:D bawicie mnie do łez czarna futuro i mininia :D:D:D:D

Gość vice versa
a moze mi ktos pokaze gdzie sa docinki netar bo nie widze ani jednego czy wy sie dobrze czujecie? Czy wiecie o co wam chodzi? :D:D:D:D:D

Gość odpowiem na pytanie zawarte
juz wam wyjasniono>> dlaczego

Gość do vice cos tam
nie chodzi o ten temat ale o inne !!!! to temat o tym ze na innych tego tylu o l4 i zwolnieniach jawi sie ja zjawa ona kobieta niezrównowazona kpw !!!

Gość vice versa
jakie inne ? to ile jest tematów o L4?Komu tu tak sie mozg grzeje ze wkólko pisze temat o L4 to wy na tym temacie piszecie o nnych tematach ? temat do tematu ! :D:D:D:D:D:D całkiem sie wam pomieszało wspolczuje to faktycznie jest ojaw jakiejs choroby

Gość vice versa
"jawi sie ja zjawa ona kobieta"-- Poprosze o przetumaczenie tego zwrotu na język urzędowy polski :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość
Dlatego musze byc, abys ty mogła tworzyc kretynskie tematy Ty tego potrzebujesz ,jak widze ,bardziej niz tlenu moja \"droga\"ll* :D:D:D:D:D:D

Gość UFFFFFFFFFFFFFF