Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ll*

dlaczego pytam was ...ONA zawsze musi byc na temacie L4, i innych

Polecane posty

Gość mininiaaaa
nikogo tylko jak uzyje nicku net -ar to zaraz wkroczy do akcji moderator i usunie topik bo przeciez ona jest swieta krowa.

Gość zadziwiacie mnie
a moze ona jest moderatorem skoro kasowane sa tematy a jesli tak to mozecie sie bac

Gość mininiaaaa
wiesz tez tak uwazałam kiedys nawet do modera napisałam w tej sprawie ze skoro tak dobrze wszystko wie o innych to pewnie jest moderatorem a moder sie strasznie oburzył ze to nie prawda wiesz szczerze zaczynam w to watpic. mam dziwne przeczucie ze jesdnak to prawda

Gość zadziwiacie mnie
a wiec badz czujan i moze sie nie wychylaj moder zna adres i wie wszystko

Gość durnotko
napisałas do modera ? a skad wiesz ze nie odpisała ci własnie netar rusz głowka czasem to nie boli

Gość Matko i CÓrko
Zapytam autorke Jest wiele tematów o wymuszanym zwolnieniu z powodu ciazy Wpisz w wyszukiwarke -zapewniam cie ze ich ilosc cie zadziwi Ile ich jeszce bedzie, niewiadomo Czy ty je wszystkie załozyłas? A czy zauwazasz w tych dyskusjach mały drobiazg a mianowicie ;ze wiele osób jest innego niz ty zdania i nie tylko net-ar potępia fikcyjne tzw. lewe L4 A ty bedziesz je tak długo tworzyc az ci ktos napisze ze robisz słusznie udajac chorobliwa ciążę? Czy tak? Nie rozumiem w jakim celu zakładasz wciąz to nowe tematy o zwolnieniach i o netar Nawet fatygujesz sie w jej sprawie do moderii? OOOOO kochana -moim zdaniem to jest juz obsesja

wiesz mnie naprawde dziwi ze netar wie wiecej od nas samych, zastanawia mnie czemu ja tak draznia kobiety na zwolnieniach, to nasze przyzwolenie i kazda do tego prawo nie mam ochoty pracowac, jestem w ciazy, jestem osłabiona, zmeczona chce sie wyspac, jest mi nie dobrze, wiec po jaka ch...re mam sie tułac po przystankach i isc do pracy wole siedziec w domu a kto mi zabroni ty? wiesz nie sadze. i nie zakładaj błagam wiecej takich tematów o netar i jej ubolewaniach na ciezarnymi. głodnemu chleb na mysli tak jak kazdy ma prawo do ogrgazmu ale nie kazdej jest on dany tak samo ze zwolnieniami

Gość nie wiem dlaczego niektóre
panie zachowują się tak, jakby miały kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem. Ja rozumiem, że są kobiety, które muszą być na zwolnieniu bo grozi im poronienie, ale, bądźcie tak miłe i zauważcie, że dywagacje na temat zwolnień z pracy nie prowadzą te kobiety, a jedynie te, które świetnie sie czują i cieszą się, że nareszcie, dzięki zapłodnieniu mogą przez 9 miesięcy nie robić nic, póxniej kilka miesięcy macierzyńskiego i jeszcze jakby udało się mieć płatny wychowawczy, to gdyby mogły, siedziałyby na nim 10 lat. Nikt nie obraża kobiet, które naprawdę chorują, niemniej trudno popierać te, które kombinują i patrzą na kobiety pracujące jak na godne pożałowania naiwniaczki.

Gość asiu mozesz mi wyjasnic
czyli te które sie dobrze czują w ciazy i pracuja sa głupie? Ja taka jestem Mam wieeelki brzuch pracuje na dwie zmiany i ciesze sie ze wszystko jest ok lubie moja prace mam udawac ze jest mi zle i isc na L4?

Gość asiu mozesz mi wyjasnic
na szczescie ale moje ?? ten tekst swiadczy o twoim egoizmie nie odpowiadaj mi juz cofam pytanie egoisci nie sa dla mnie ludzmi baj

Gość Kultowy tekst asi...p
nie mam ochoty pracowac, jestem w ciazy, powinnas dodac "niech inni pracuja za mnie bo jam jest zapłodniona ,jedyna na tym swiecie zapłodniona swieta krowa skoro nie chce ci sie pracowac to sie zwolnij niech ten co cie zapłodnił utzrymuje ciebie i to zapłodnone wnetrze twego egoistycznego ciała a to p oznacza ze jestes p......... na!!!

Gość nie wiem dlaczego niektóre
Do "asiu możesz mi wyjśnić" Myślę, że absolutnie nie Ty jesteś głupia i raczej można pogratulować Ci po pierwsze tego, że wszystko jest dobrze, oby tak dalej, a po drugie nie popadłaś w przesadę i hormony nie wpłynęły negatywnie na Twoje rozumowanie. Pozdrawiam:)

Gość hahahhaaaaaaaaaaaaa
ona sie nie zwolni bo z tego chorobowego utrzymac musi siebie ,dziecko i bezrobotnego meza

po 1 nie jestem w zadnej ciazy po 2 nie uwazam kobiet pracujacych w ciazy za głupie, wrecz przeciwnie, podziwiam ! po 3 oj moze za dosadznie ro napisałam nie chciałam nikogo obrazic....udziela mi sie widocznie nieobesnosc netar głównej prowodierki tej gry na l4. po 4... napisałam tylko ze kazdy ma prawo do l4, nawet ta ktora swietnie sie czuje, a dlaczego nie, co nie mozna juz odpoczac 2-3 tyg, posiedziec w domu, isc na spacer, zrobic to na co do tej pory nie miała czasu ze wgledu na prace. tak to juz jest w tym kraju ze kady orze jak moze

Gość bredzisz aska bredzisz

skoro nie jestes wciazy po co piszesz::nie mam ochoty pracowac, jestem w ciazy, jestem osłabiona,

nie ma prawa isc na L4 ta kótra sie dobrze czuje wiec jestes w błedzie

Przytocze wam post kolezanki z tego topiku jako odpowiedz ktora rozwieje wasze wątpliwosci . 10:21 Matko i CÓrko Zapytam autorke Jest wiele tematów o wymuszanym zwolnieniu z powodu ciazy Wpisz w wyszukiwarke -zapewniam cie ze ich ilosc cie zadziwi Ile ich jeszce bedzie, niewiadomo Czy ty je wszystkie załozyłas? A czy zauwazasz w tych dyskusjach mały drobiazg a mianowicie ;ze wiele osób jest innego niz ty zdania i nie tylko net-ar potępia fikcyjne tzw. lewe L4 A ty bedziesz je tak długo tworzyc az ci ktos napisze ze robisz słusznie udajac chorobliwa ciążę? Czy tak? Nie rozumiem w jakim celu zakładasz wciąz to nowe tematy o zwolnieniach i o netar Nawet fatygujesz sie w jej sprawie do moderii? OOOOO kochana -moim zdaniem to jest juz obsesja \"\"\"\" ODP: i wlasnie ze wzgledu na ta obsesje , wszystkie nastepne tematy dotyczace kobiety ciężarnej i L-4 będa kasowane . Posty net-ar sa usuwane w rownym stopniu jak innych kiedy łamią regulamin . Ogolnie \" Tematy zakladane jako prowokacje nie beda mialy miejsca w tym Dziale ze wzgledu na dobro \" przyszlych matek \" jak i rowniez matek karmiacych . Ten temat rowniez nadaje sie tylko do kasacji . Pozdrawiam

i barrrrdzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
Nikt nigdy nie potepił tu żadnej kobiety za to, ze jest na chorobowym ze wzgledu na wskazanie lekarsie Ale jesli ktos pisze ze czuje sie ok a z ciaza wszytko w porzadeczku niech nie oczekuje tu pochwał od nikogo z wyjatkiem samego siebie Ciesze sie ze takich którzy odróznija oszustwo od uczciwosci jest tu wiecej Pozdrawiam

Gość mlodamama
ja pracowalam cala ciaze prawie... dojezdzalam do pracy godzine autobusem i musialam maszerowac na przystanek 30 minut.... doszlo do przedwczesnych skurczy... chcialam wrocic do pracy ale mimo to moj pracodawca kazal mi juz nie wracac ..... mam termin na polowe maja a na urlop chcialam isc 1, jednak ze wzgledu na ryzyko pracodawca wypisalm mi urlop chorobowy teraz a od polowy kwietnia macierzynski, mimo iz powtarzam chcialam pracowac do konca

przeciez nie chodzi o sama debatę, przyzwolenia, czy krytyke lewych L4, tylko o sam fakt, że TA PANI sie wcina ze swoim zdaniem wszędzie, gdzi tylko pojawi sie temat ciaża i zwolnienie. Mam wręcz wrażenie, że tylko czeka przebierając nogami, aż na forum pojawi sie kolejna nowicjuszka pytajaca o zwolnienie :-o Problem nie leży w przyklaskiwaniu oszustkom i nierobom, ale w tym, że mamy dość czytania tych nudnych juz i raczej oczywistych racji. Ma zaparcie dziewczyna.... że tez ręka ją nie zaboli ... a na pytanie dlaczego ...(jak w temacie) - na mysl przychodzi mi jedynie: brak zajęcia i jakiś problem natury psychologicznej ... no i dziewczyna nie ma sie gdzie wygadać :

Gość futuro
a ty co robisz na forum ? tez nie masz sie gdzie wygadac?Juz tu wczoraj sie wypowiedziałas Nie powiedziałas jeszcze wszystkiego co cie boli?

Gość futuro
Problem nie leży w przyklaskiwaniu oszustkom i nierobom, ale w tym, że mamy dość czytania tych nudnych juz i raczej oczywistych racji. nie musisz nie czytaj nie pisz

Gość futuro uczciwa wielce
nie nudzi cie ciagłe czytanie bzdur pisanych przez nierobów i oszustów?

Gość odpowiem na pytanie zawarte
w temacie dlaczego pytam was ...ONA zawsze musi byc na temacie L4, i innych dlatego ze oszustom trzeba mówic ze nimi sa bo oni sobie nie zdaja z tego sprawy juz wiesz dlaczego ll*?

Gość co za paranoja
a kimze Ty jestes ze myslisz ze mozesz wskazywac kto jest oszustem a kto nie?? Na podstawie jednego incydentu z Twojego zycia nie mozesz mierzeyc wszystkich jedna miara

ło matko ja tylko napisała w l poj jako \"ja\" w odniesieniu do innych kobiet czytaj zesz uwazniej od poczateczki repeat... \" to nasze przyzwolenie i kazda do tego prawo nie mam ochoty pracowac, jestem w ciazy, jestem osłabiona, zmeczona chce sie wyspac, jest mi nie dobrze, wiec po jaka ch...re mam sie tułac po przystankach i isc do pracy wole siedziec w domu\" juz kumasz baze

Gość mininiaaaa
a nie mowiłam ze pojawi sie modessa. ale to ciekawski moder z tej kobity, ja cie krece widac ze to kobita bo facet nie pofatygowałby sie ni chu,,,chu,,,wejsc na to forum !!!!! modesssaaa wyluzuj co ... a wogole co takie tamaty maja do matek karmiacych , bredzisz juz jak Boga kocham, a w Boga wierze