Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mfkfurneksidmren

PROSZE O POMOC !!!!! DZISIAJ MUSZE SIE ZDECYDOWAC NA JEDEN Z NICH!!!!!!

Polecane posty

kiedys acery byly mocno awaryjne, ale jakosc sie znacznie do dzisiaj poprawila. co prawda gwarancje maja przewaznie tylko na rok. popularnosc acerow rosnie i rzadko slysze, zeby ktos z osob, ktore sa posiadaczami, narzekala. osobiscie pracowalam dwoch acerach (z serii aspire), jeden z prockiem 1.8, drugi 1.7 przez prawie pol roku. oba szybkie, ekran z crystal bright jest swietny, zadnych awarii, jeden byl czesto przenoszony w torbie, czesto mialam odpalone jednoczesnie duzo \'ciezkich\' programow, nie mam zastrzezen co do pracy z nimi. toshiba ma wyrobiona marke, acer poprawil sie i zaczyna wyrabiac ja sobie na nowo.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mfkfurneksidmren
czyli dalej nie wiem zdanie podzielone :( no wlasnie tylko ty tak te toshibe zachwalasz :P i mi macisz w glowe heh,acer jest dro偶szy raptem o 200 z艂 ale wszytsko ma lepsze... niby czemu mialby sie psuc? moze ja przesadzam...

Udost臋pnij ten post

ja wole gorsza, ale toshibe. One sie nie psuja. Moja jest po takich przejsciach, i dziala. Mialam do czynienia i z acerem i z toshiba. Toshiba jest rewelacyjna i pracuje na niej 24/7, na acerze robi sie wszystko dwa razy wolniej i z dwa razy wiekszymi nerwami. Po toshibie nie da sie zejsc na nizszy poziom ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
ale ta moja w linku nie jest przestarzala ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
problem z tym mam bo chce kupic dobry tani notebook do 2,600max a aristo ?

Udost臋pnij ten post

Z tych dw贸ch wola艂bym Toshibe, mimo wszystko. Natomiast w cenie ok. 2,5 tys. kupisz np. Asus (A6M-Q035) lub HP (nx7300 RU376ES) w podobnej konfiguracji (maj膮 troch臋 mniejsze dyski), a plus jest taki, 偶e na jeden i drugi masz gwarancj臋 2 lata, a nie rok ;) No i marka porz膮dna, a nie Acer :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
dziekuje wielbicielu zaraz je sobie obejrz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
ale ja chce w miare przyszlosciowy komputerek a ta toshiba nie jest przestarza艂a ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
pamieci moze i ma ale systemu nie ma :P

Udost臋pnij ten post

teraz wielbiciel masz u mnie kreche :( system musi byc legalny, jak kupuje lapa, to lepiej niech sobie kupi z legalnym systemem. Za duzo kosztuje jego brak niz inwestycja w system

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
no legalny byc musi bo ojciec bedzie z nim jezdzil za granice... i w raie kontroli sam wiesz :P pytanie czy ta toshiba nie jest juz totoalne przestarzala nie wstyd ja kupowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
pytanie!!!!!!!!!!!!!!! :) czy ta toshiba nie jest juz totoalne przestarzala nie wstyd ja kupowa膰??????????? 馃尲

Udost臋pnij ten post

wielbicielu jezeli mam wydac np 2500 na laptopa, to chyba lepiej kupic juz legalnego i nie bac sie? Z piratem tak wlasciwie nie bedzie mogla wyjsc z domu, nie bedzie mogla zrobic NIC wmiejscu publicznym, zadnej prezentacji, bo jak ktos \"upierdliwy\" sie znajdzie to to sa za duze koszty za piracki system. Polacy jeszcze nie maja wpojonej zasady legalnosci, uwazaja, ze wszystko mozna krasc :( A jak przyjdzie kontrola to ONI sa zli, a nie \"ja zlodziej\". Zbyt duzo jest kontroli, a na pirackim systemie nie sciagnie zadnej aktualizacji, a jak sie odwazy, to zostanie to zgloszone, ze ktos uzywa nie legala. Nie pakuj sie w piracki system autorko.

Udost臋pnij ten post

Przesadzasz, ciupasko, i to mocno. Co do nie wpojonej zasady legalno艣ci oprogramowania w Polsce... trudno si臋 temu dziwi膰 przy takich cenach w stosunku do zarobk贸w... po prostu s膮 z艂odziejskie, i od tego nale偶a艂oby zacz膮膰 ;)

Udost臋pnij ten post

wielbiciel, ale jak juz wyskakuje z 2500 to chyba lepiej kupic legalnego windowsa? Przy cenach lapow z systemem legalnym i bez systemu to tylko kilka stowek. I sprawdz poczte :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mfkfurneksidmren
ale ja pytalam czy ta ta toshiba nie jest juz totoalne przestarzala????????????? pamiec moge dokupic ale reszta juz zostanie... za pol roku to bedzie antyk... bedzie ?

Udost臋pnij ten post