Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kimberly

Za kilka miesięcy slub a ja mam ciąże z kochankiem

Polecane posty

Gość Kimberly

W zasadzie to nie jest kochanek. Slub ma byc rzecz jasna. Postanowiłam jednak ostatni raz zabawić się - wieczór panieński , zabawy, alkohol, koledzy, nie tylko panienki. Celowo chciałam iśc do łózka z jednym z nich. Podobał mi sie od zawsze i chciała raz jedyny to zrobić. Własnie jestem z nim w ciąży.Ciagle jednak nie dopuszczam mysli do tego.Udaje ,że ciąży niema, ale brzuch bedzie rósł.Co powiedzieć?chcę tego slubu, a jak się przyznam odejdzie. Po łśubie byc moze tak szybko nie odejdzie skoro będzie małżonkiem. Fatalna sprawa. Z męzemnie współrzyłam bo chcieliśmy sobie na kilka miesięcy przed sakramentem pobyć' "w czystości". Jestem załamana i zła na siebie na los. Nie stac mnie teraz na usuwanie, szukanie lekarzy, a juz nie mam na kogo liczyć. jedyne co to wejśc narzeczoneu do łózka i prosic o sex i wtedy niby dziecko będzie jego. Tylko czy on zechce? To jedyne wyjście i myslę ,że sie zgodzi jak to facet.W końcu to ja chciałam tej czystości a nie on.

Gość surrender
bedziesz świnią jak nie powiesz prawdy narzeczonemu. Poza tym chyba w ogóle jesteś świnią.

Gość myślę że to żart

Gość Kimberly
Swinią czy tygryskiem czy małpą- stało się. Muszę zmusic go do stosunku.

Gość żałosna prowokacja
nie ma tak głupich lasek :o

Gość mam głęboką nadzieję
że to żart, ALE jeśli tak nie jest to najgorsze co możesz zrobić to właśnie to: "jedyne co to wejśc narzeczoneu do łózka i prosic o sex i wtedy niby dziecko będzie jego." już i tak okazałaś się dostatecznie podła i prymitywna

Gość Kimberly
przykro mi ale ja nie widze innego rozwiązania chocbyscie błotem mnie obsypywały. Kiedyś znałam dziewczyne, która w ciągu dnia miała dwa stosunki, każde z innym.Zaszła w ciąże i nie wiedziała z kim. Nie umiałam jej zrozumiec. To nie wystarczył jej jeden facet na dzień.? ja mam nieco inna, ale jakże podobna sytuację. raz w zyciu i stało się.

Gość do żałosnej prowokacji
Chyba się mylisz. Ale tym razem to prowokacja :) .

Gość hangarnnnttt
dziwka jestes i to jaka...wspolczuje temu facetowi,ktory taka suke bierze za zone:(

Gość Kimberly
prowokacją uwazasz to ,że przespałam się z innym facetem i zaszłam w ciąże? nie rozumiem. A niby co w tym dziwnego? Zaszłam i teraz nie mam wyjścią. Muszę przespac się z moim narzeczonym bo zależy mi na nim i lsubie z nim.

Gość zdecyduj się
mam szczerą nadzieję że koleś z którym się bzyknęłaś był murzynem :O

Powiedz mu o tym. jeśli go okłamiesz i weźmiesz z nim ślub, bedzie on nieważny. Jeśli Cię kocha, zrozumie i przebaczy. Wchodzić we wspólne życie z kłamstwem? Małżeństwo nie przetrwa.

Gość Kimberly
jak mu teraz powiem -zostawi mnie. Dlatego wyjde za niego, a dziecko będzie nasze.Tylko musze się przespac z nim.Nie mam wyjścia.

Gość masz racje
co za idiotka...z narzeczonym w czystości a z kolega się puszcza. Wymyśl coś ciekawszego, bo takie insynuacje przynosza hańbe wszystkim kobietom.

Gość Kimberly
no pisałam o wieczorze panieńskim, nie łap słów z kontekstu.Doczytaj.Poza tym nie musisz jako kolejna osoba obrzucac mnie błotem. Wiem co zrobiłam i pozwól ze to Bóg mnie osądzi a nie ty i wy.

Gość jak to nie ma
takich głupich lasek, ??? jest całe mnóstwo równie głupich i pustych dziwek.

Gość żałosna prowokacja
mówicie? :o

Gość Kimberly
i rozczaruję was - ten gość wcale nie byl Murzynem :-P to Japończyk :-)

Gość Kimberly
Japończycy najlepiej srają na klatę !! Mówię Wam ! ostatnio byłam z możynem ale to nie to samo, Murzyni mają twarde bobki a Japońce zajjebista srakę !!

Gość to musiałaś mieć ten
wieczó panieński sporo przed ślubem :O :O :O ckoro już jesteś PEWNA ciąży...a ślub jeszcze przed tobą..oj wkręcasz

Gość precież gościowa sobie jaja
robi! Ale bzdura.

Gość co nie zmienia faktu
że są takie puste panny

dziwię się Tobie. Najpierw chciałaś żyć w czystości przed ślubem a potem poszłaś do łóżka z innym. Zastanów się czy Ty wogóle kochasz swojego przyszłego męża. Dla mnie jest to już zdrada! Jeśli go jednak kochasz to po co Ci ta przysięga na ślubie dot. wierności. Współczuję Twojemu przyszłemu mężowi!

Gość asdasdasd
Jesli ten wieczor byl kilka miesiecy wczesniej sam fakt jest smieszny to jakim cudem puscisz sie ze swoim facetem i powiesz mu ze juz niech bedzie 4 miesiac ciazy jest? kurwa 5 miesieczne dziecko bedzie Ze tez wam glupim baba takie pomysly przychodza do glowy by pisac takie brednie przeciez to widac ze kit... nie ma cie zycia wlasnego ze zmyslacie czyjes? Zycze wam wszystkim idiotką/om zeby wam sie takie cos zdarzylo.

Gość Kimberly
o rety julek, ale daliście się wkręcić. Jasne, że to prowokacja, a wy mi tu morały prawicie..

Gość asdasdasd
Kto sie dal wkrecic? Przeczytaj jeszcze raz komentarze i policz sobie kto ci dawal morały, moze ja powyzszym wpisem cie umoralnialem?

Gość Komberly prawdziwa
podszywy sa w akcji, a ja nadal mam problem.Wczoraj rozmawiałam z narzeczonym i zgodnie ustaliliśmy ,że przed spowiedzia możemy się kochać. Potem się wyspowiadamy (są 2 spowiedzi przedmałżeńskie). Nie słuchajcie podszywów bo one mi nie pomagaja tylko przeszkadzają. To nie twoja sprawa podszywaczu.Zajmij sie lepiej umoralnianiem swojej matki by znów nie popełniła błedu i nie puściła się z męzem by urodzić takiego zakalca jakim ty jesteś. Narzeczony zgodził się i w weekand zrobimy to. Jest więc szansa ,ze urodze dziecko męza a nie kochanka, który tak naprawde nie jest kochankiem nawet. Pozdrawiam życzliwych i tych mniej.