Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonamamuska

14 letnia córka i 20 letni chłopak ...

Polecane posty

Moja córka ma 14 lat i ostatnio poznała 19 (prawie 20) letniego chłopaka. Zastanawiam się czy pozwolić jej na spotykanie się z nim. Boję się, że między nimi może zrodzić się coś więcej, a wiadomo. Chłopak jest w takim wieku, że ma swoje potrzeby. A ona ... Niby jest rozsądna, ale wiadomo - głupie rzeczy robi się pod presją. Macie w tej kwestii jakieś doświadczenie ?

Oż Ty erotomanie jeden !!!

Gość mfkfurneksidmren
jak bym zabronila sie spotykac albo kazalabym go zaprosic do domu i pogadalabym soebie z nim :P

Gość poprzez Medrca Szkielko
widac......kolibanie

Gość a feeeee
kazdy ale to kazy chlopak w tym wieku spotykajac sie z dziewczyna dazy do jedngo!! nie miej zludzen

Gość mamuśku czy ty nie wiesz
że to jest karalne ??????? pogoń pedofila!!!! :o

W takim razie co mam jej powiedzieć ? Kochanie nie spotykaj się z nim, bo na drugim spotkaniu zaciągnie Cię do łóżka ? Załamie się dziecko :P

jesli juz mieliby sie spotykac, to niech przyjdzie pare razy do Was, porozmawiaj z nim, sprobuj wybadac jakie sa jego intencje. Spotykam sie z 6 alt starszym chlopakiem, ale w wieku Twojej corki to nie tylko roznica wieku, ale wlasciwie przepasc. Nie wiem co moj rowiesnik moglby robic z 14letnia dziewczyna, toz to jeszcze dziecko (choc czuje sie dorosle), niewiele jeszcze wie o swiecie, nie mozna jej zabrac na impreze studencka, w ogole glupio przedstawic znajomym. Obawiam sie, ze intencje takiego chlopaka moga krazyc jedynie wokol lozka, bo na budowanie powaznego zwiazku z mloda dziewczynka nie ma raczej co liczyc

Gość za bardzo pachnie mi to
pedofilstwem :O

Gość anucha99999999999999999999
moment! dlaczego zaraz pedofilstwo? troche wiary w ludzi!!! dajcie MU szanse.. Zreszta wybór nalezy do córki.. matka moze tylko doradzic.. a serce i tak zrobi swoje.

Gość on ma prawie 20
lat !!!! a ona 14 !! i albo ona wygląda na minimum 17-18 albo on jest jakis "dziwny" i nie łudz sie nawet ze to miłość :O

Gość ja bym nie pozwolila
to nienormalne

Gość troche wiary
moze nie skreslajcie tego tak od razu ? niech sprobuje chociaz przeciez nie obiecuja sobie od razu milosci po grob ...

Gość on ma prawie 20
nie chodzi o nia ale o niego !!! chyba jestescie slepe albo jakies chopre jezeli uwazacie ze to normalne ze 20letni facet "zakochuje" sie w 14letniej dziewczynce.... .... prowokatorze oby kiedys twoja córka o ile twoja st00leja pozwoli na to, zakocha sie w 20 letnim chłopaku...zobaczymy ajki bedziesz tolerancyjny :P

6 lat to niest jakas szokujaca roznica, tylko ze np w polaczeniu 20/ 26 a nie 14, toz to dziecko jeszce, ja wiem ze sie czuje na dorosla ale widzisz kochana ona jest mloda i moze popelniac bledy... ale odpowiedzialna za nie jestes Ty mamusiu bo jestes prawnym opiekunem, poza tym dziewczyna nie ma 16 lat wiec jeszce prokurator jest, poza tym chyba najgorsze co mozna zrobic to narazic dziecko na niebezpieczenstwo, jak cos by sie stalo to bys sie obwiniala, a jak zabronisz sie spotykac to tez bedziesz najgorsza, wiec trzeba to rozegrac rosadnie, pogadac z corka, jej sie moze wydawac ze go dobrze zna, Tobie tez po jego wizycie, a nie wiadomo co takiemu do łba strzeli:) musisz byc czujna, :)

Gość a mogą sie niektore
ja bym zabroniła mówie z perspektywy nastolatki na sto procent namówi ją do seksu a na pcozatku w fazie zauroczenia cholernie ciezko odmówić teraz jej zabron, po kilku miesiącach jej przejdzie i zapomni

Gość a mogą sie niektore
no właśnie, żaden 20 latek nie zainteresuje sie 14 latką w innym celu niż seks....

Gość kkkkkkkj
na ile lat wyglada twoja corka?

Gość Simpiwe
Jak miałaś 15 lat to byłaś jeszcze głupia

Jest wysoka, z twarzy też rysy dodają jej lat, więc tak około 16 "ma" :):):)

Gość kkkkkkkj
No to myślę, że kawaler chce najzwyczajniej w swiecie pobzykać:)

To trzeba zabronić póki czas. I mieć jakiś porządny argument. Ech to wychowanie ...

Gość Simpiwe
Ile on miał lat. Pewnie miał ochotę na młódkę

Popaprana sprawa :P:P:P

Gość mamuśku czy ty nie wiesz
kurde, to jest karalne, co z ciebie za matka !!!!!!!!!! :o

Gość ja mająć lat
15 zakochałam sie rodzice pozwolili nam sie spotykać i mimo tego ze mając 30 lat mam meza nadal tamte dnie wspominam z bólem starty juz nigdy tak nie pokochałam i niepokocham.Ale nie powiem żeby to było dobre poniewaz wiek 14 lat to za mało i niebezpiecznie blislo błędów młodości nie dopuśc do miłości puki nie jest za puźno to nie partner dla dziecka on jest dorosły a ona dzieckiem ratuj jej młodość i miłość aby kiedyś mogła kochać czystym sercem.Ponadto jakby na to nie patrzeć to jest to karalne. Jesteś matką wiec chyba wiesz ci dobre dla dziecka ja bym starała sie rozsadnie ta znajomośc zakończyć ale nie nasiłe bo przyniesie efekt odwrotny. Mam jeszcze jedno pytanie gdzie to dziecko poznało dorsłogeo z który sie spotyka"? nie pozwól na to