Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a moze i nie

przyszla moda na dziwne zwiazki

Polecane posty

Dziekuję. :) Staram się jak mogę, choć przychodzą chwile ogromnego żalu i łez, ale ich nikt nie widzi. Wiem, że rodzice ojca dziecka mają obowiązek płacenia alimentów gdy on nie płaci. Tylko jakoś nie mam ochoty pociągać ich do odpowiedzialności za czyny syna, który jest dorosłym człowiekiem. Wiem wiem, tu chodzi o dziecko, o jego prawa. Ale co mi przyjdzie po tych dodatkowych 200 zł miesięcznie, wyciąganych na siłę, od ludzi którzy sami ledwie wiążą koniec z końcem? Pieniądze by się przydały na pewno, ale synkowi niczego nie brakuje z podstawowych rzeczy, a kolejna zabawka nie zastąpi mu braku ojcowskiej miłości...

Tak, mój chłopak po prostu się do mnie nie odzywał, kiedy pojawił się jakiś problem. I tak przez miesiąc. A potem stwierdził, że było fajne, że jestem super, ale w sumie dobrze, że zaczniemy sobie układać życie na nowo. i jest moim przyjacielem nadal... Szkoda tylko, że głupio mi się do niego odzywać w ogóle:O Ja się chyba za duzo w podstawówce naczytałał Małego Księcia i wydawało mi się, że jak się coś oswoi, to się jest za to odpowiedzialnym. Ale widzę, że jest inaczej. Ot, życie...