Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanny 83

Dobry ginekolog w Opolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Fanny 83

Dziewczyny bardzo Was prosze o pomoc.Od 2 miesiecy mieszkam pod Opolem i nie znam tu jeszcze zadnego gina.Planuje ciaze i chcialabym aby ktos dobrze sie mna zajal.Czekam na Wasze odpowiedzi.

Gość Fanny 83
Nie ma tu opolanek?:(

Interesuje Cię lekarz prywatny czy państwowy ? Ja mogę polecić lekarza który prowadził moją ciąże ale przyjmuje tylko prywatnie.

Gość Caroline_23
Ja poproszę o kontakt z dobrym ginem we Wrocławiu

Gość Caroline_23
z góry dziękuję:)

Gość Fanny 83
Fajnie ze ktos odpisal:) Koralik bylabym Ci bardzo wdzieczna gdybys podala mi namiary na tego prywatnego gina:)

Hej!! jestem z Opola. jest kilku lekarzy godnych polecenia;Prywatni Dr.Głąb,Dr Tomala,dr Niemczyk.- przyjmują prywatnie na 1 - go maja.W przychodni przyszpitalnej polecam dr.Lembrych(z-ca ordynatora oddziału patologii ciazy. Medrem - Dr.Rachwalski - uwazam że jest najlepiej wyspecjalizowany w usg.Bardzo go sobie chwale.pracuje równierz na oddziale patologii ciązy. W przychodni na ul.Waryńskiego dr.Wisniewska - ja do niej chodziłam i i byłam zadowolona.

Gość Fanny 83
Dzieki wielkie kobitki!Kochane jestescie. Mam jeszcze jedno pytanie.A jak to wyglada cenowo?Bardzo drodzy sa prywaciarze?

ja mam pytanie co do dr. Niemczyka. Chciałabym wiedzieć ile on bierze za wizyte i za badania:)

Gość patrycjuszka34
Blagam potrzebuje obrego ginekologa w Opolu ale na ksiazeczke! Czy ktos moze mi doradzic? Od razu ostrzegam z wlasnego bardzo niemilego doswiaczenia dr LONTKOWSKIEGO!!! ziewczyny nie chodzcie o tego kretyna to totalny imbecyl!!! Prosz jednak o odp na moje pytanie :P

patrycjuszka a dlaczego? ja akurat z mojego doświadczenia go polecam! bardzo dobrze poprowadził moją ciążę a u mojej siostry wykrył ciążę pozamaciczną gdzie wcześniej żaden ginekolog jej tego nie stwierdził. był miły więc nie rozumiem skąd takie złe doświadczenie

Gość nieswiec
Jesli chodzi o prowadzenieciazy to polecam dra Mączkę,Żwirską lub Rachwalskiego, Mróz też może być. Głąb i spólka raczej specjalizuje się w ginekologii onkologicznej i jest bardzo drogi. Jest jeszcze Szlachta ma dwa gabinety eden na ZWM-ie nie bierze drogo i jest ordynatorem i dr.n. med. Powodzenia !

Gość pony18
a z ciekawosci ile kosztuje wizyta u dr Głąba bo własnie do niego sie wybieram i nie wiem na ile sie nastawic:) z góry dzieki:)::)

Gość opolank_a
Ja u Niemczyka płaciłam za pierwszą z badaniami 100zł, potem już taniej - 50zł. U Głąba nie wiem, ale pewnie nie więcej skoro to jedna firma

Gość opolank_a
a Szlachta jakiś taki gburowaty był jak leżałam u niego na oddziale. Natomiast Spółkę z 1 Maja jak najbardziej polecam:)

Gość leila veila
polecam dr Radzuikiewicz, świetna lekarka, przyjmuje w pooradni na Kosciuszki.

Gość Justyna0000
na kościuszki 2 ????

Gość Dorotella
Ja osobiście polecam doktora Głowackieigo. Przyjmuje w przychodni na Waryńskiego od 8:00 - 14:00. Bardzo jest miły, a na dodatek dokładnie tłumaczy co i jak. Badanie u niego jest bezbolesne. Na wizytę u niego trzeba jednak sobie przeznaczyć więcej czasu, gdyż on tak dokładnie odpowiada na pytania, że czasem wizyta bardzo długo trwa:P Ale to chyba dobrze, że z cierpliwością wysłuchuje pacjentek i rozwiewa ich wszelkie wątpliwości:) Stanowczo natomiast odradzam doktora Pośpiecha z Medicusa na Mickiewicza!!! Nazwisko ma adekwatne do charakteru:/ BYłam u niego z bólem jajników, a on nawet mnie nie zbadał a od razu chciał antykoncepcyjne tabletki przepisać, mimo, że ich nie chciałam. Gdy po jakimś czasi już ich potrzebowałam, to nawet mnie nie zbadał ani nic, tylko od razu od ręki wypisał. Wizyta u niego trwa góra dwie minuty. STANOWCZO GO ODRADZAM!!!

Gość fryderika
a dr Bilski ktos wie o nim jaki jest?pracuje na połoznicym?

Gość MM_Jadziunia
Polecam dr Hanne Żwirską-Lembrych. Bardzo dobry specjalista, można porozmawiac, wytłumaczy no i pracuje w szpitalu. prowadziła moje wszystkie ciąże i mam do niej pełne zaufanie. Jedynym minusem jest to, że zasze jest dużo pacjentek i sa opóźnienia, bo każdemu poświęci tyle czasu ile potrzeba. Mozna do niej równiez zadzwonić o każdej porze.

Gość mallaaaaa
ja chodze do dr bilskiego, bardzo fajny, gaduła troche ale, odpowiada na wszystkie pytania, co wizyte robi tez usg, bierze 70 zł za wizyte, minus: duze opóźnienia bo pacjentki są umawiane co 15 minut a kazda siedzi minimum 20-25

Gość mallaaaaa
a i pracuje na położniczym

Gość polKa87
Dziewczyny, powiedzcie prosze czy Dr Żwirska-Lembrych przyjmuje gdzies prywatnie, jesli tak to czy wiecie jaka jest cena wizyty, a i ile czeka sie na termin panstwowo? sprawe mam dosc pilna a b.chcialabym isc do Niej....

Gość oliczek policzek
tarnowski miły i grzeczny, delikatny. Szlachta jest starszy juz ichyba wiele mu sie nie chce i moze sie okazac wd mnie mało kumaty. Nie lepiej do młodych chodzic?

Gość pokrzywdzona
Witam, osradzam wszystkim doktora Głąba! Trafilam do niego i myslalam ze jestem w dobrych rekach a przez niego trafilam do szpitala. Licza sie dla niego pieniadze ktore wyciagnie a nie pacjentki!!!

Gość zawiedziona-opolanka
Nie polecam dr Głąba, chodziłam do niego przez jakis czas i za każdym razem po wyjściu z gabinetu czułam "niesmak". To jego ciągłe paplanie, głupie oddzywki i jak to określiła jedna z forumowiczek "iskierki w oczach". Za każdym razem idąc do niego łudziałam sie ze tym razem bedzie inaczej ale koniec z tym. Już tam nie wrócę. Szukam innego lekarza.