Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanny 83

Dobry ginekolog w Opolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość polecam.......................
klinikę na obrońców stalingradu. dr. NIemczyk.

Witam. Jestem w 7 tyg ciąży. Do tej pory chodziłam do dr Głowackiego (przyjmuje w poradni na Waryńskiego), poszłam do niego zaraz po zrobieniu testu, który okazał się pozytywny...ale p. dr nawet mnie nie zbadał mimo, że ost badanie miałam rok temu a cytologię 2,5 roku wstecz...dał tylko skierowanie na badana krwi i kazał przyjść za miesiac...czyli w okolicach 10 tyg. Wydało mi się to zbyt odległym terminem i zapisałam się do dr. Chowańca (polecony przez znajomą)...ale chiałabym poznać opinie innych o tym lekarzu.któraś korzystała z usług p. dr.? Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawaim

Witam. Jestem w 7 tyg ciąży. Do tej pory chodziłam do dr Głowackiego (przyjmuje w poradni na Waryńskiego), poszłam do niego zaraz po zrobieniu testu, który okazał się pozytywny...ale p. dr nawet mnie nie zbadał mimo, że ost badanie miałam rok temu a cytologię 2,5 roku wstecz...dał tylko skierowanie na badana krwi i kazał przyjść za miesiąc...czyli w okolicach 10 tyg. Wydało mi się to zbyt odległym terminem i zapisałam się do dr. Chowańca (polecony przez znajomą)...ale chiałabym poznać opinie innych o tym lekarzu.któraś korzystała z usług p. dr.? Będę wdzięczna za odpowiedz. Pozdrawiam

Gość ok tam
W Grodkowie jest bardzo dobry ginekolog i ma świetny sprzęt jestem z Opola a jeżdżę do niego. Ma swój gabinet. Od strony Nysy

Gość gość
Planując ciążę, bardzo ważne jest wybranie dobrego ginekologa. Szukając ginekologa w Oplu: http://ranking.abczdrowie.pl/c/3,ginekolog,931,opole warto wesprzeć się tą stroną. Możesz przeczytać tam opinie pacjentek opolskich lekarzy i wybrać tego który Tobie najbardziej będzie odpowiadał. Ja ufam takim rankingom, bowiem jeśli lekarz jest dobry to dziewczyny chwalą i warto się do niego udać.

Gość gość
ja jeżdże do wrocławia do pracy i tam chodzę do ginekologa - do dr Świdraka, jest świetny

Gość gość
Cześć, proszę pomóżcie mi!! Jestem z Opola i jestem na początku ciąży, chciałabym dobrego lekarza który przyjmuje z kasy chorych... Niestety nie mam zbyt pieniędzy aby pójść prywatnie bo jestem świeżo po ślubie i jestem spłukana. Czytam tutaj wszystkie opinie i niestety już nic nie wiem;/ Proszę pomóżcie!!

Gość gość
GRZEGORZ GŁĄB BARDZO DOBRY GINEKOLOG

Gość gość
jakieś opinie o dr Budyłowskiej?