Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iccony

No w końcu poczułem satysfakcję, że mojej eks zrobiło się głupio

Polecane posty

Gość Kendra_1984
i tak jeszcez kochasz swoja ex,stad ta satysfakcja ciekawe czy ja dymasz to nowa to myslisz je swojej ex?? palant z ciebie ! o to jaki!!

Gość rozowa jaszczureczka
zgadzam sie z mentana. widac ze musisz cierpiec na jakies kompleksy skoro az w takie zadowolenie wpedza cie spotkanie z byla.

Gość zlota gwiazdka
po prostu facetowi w zyciu sie nudzi i jak juz raz udalo muse dorwac jakas laske to traktuje to jak osiagniecie roku. zal mi takich ludzi

Gość tranquility
ale chrzanicie dziewczyny! same byscie sie podniecały jak głupie, gdybyscie zaskoczyly eksa nowym wygladem i fajnym facetem obok:P to jest po prostu frajda i juz:D

Gość niniolka
a ja sobie myślę, że nie dojrzałyście jeszcze do tego, żeby autora zrozumieć. on wyraźnie napisał, że już jej nie kocha. a satysfakcję można naprawdę poczuć, kiedy uciera się komuś nosa, zwłaszcza, gdy to nas ktoś kogo kochaliśmy uznał kiedyś za śmiecia, do tego myślał, że można nam wszystko wmówić bo nasza miłość do niego będzie trwała wiecznie. nic bardziej mylnego!. :)

niniolka, niedojrzałością jest własnie odczuwanie takiej dzikiej satysfakcji i nie zastanawianie się nad jej powodem. Jak ktoś jest Ci obojętny to może na rzęsach chodzić a Tobie nic do tego, ani Cię to ziębi ani grzeje. I chyba lepiej że niektórzy uznali że to dowód na trwanie w autorze jakiś uczuć do byłej niż zwyczajne szczeniackie zachowanie, prawda? A i tak mozna to odebrać:p

Gość ja też...
jestem z tobą,tez chciałabym utrzeć nosa co niektórym.