Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość press me

odkrylam rozmowe mojego faceta z jego przyjaciolka/szok

Polecane posty

Gość press me

siedze i placze:( tak weszlam na gg bo miedzy nami zle sie ostatnio dzialo. Razem 4, 5 roku a on zaczal sie oddalac. A wiec gadali na gg i ona zapytala jak tam sprawy sercowe, czemu siedzi wieczorkiem na gg zamiast byc ze mna. A on na to, ze jakos ostatnio miedzy nami sie psuje. Ona zapytala sie: dlaczego a on, ze nie wie. A ona , ze moze cos sie wypala . A on, ze chyba tak i mnie juz chyba nie kocha i nie wie co robic:(

Gość hmmmm....mmmmm
kiepsko

Gość żyjesz
No to przynajmniej masz jasność.

Gość stJJJupid gIIIrl
wiesz co,ja mam taka sama sytuacje tlyko,ze.............ja nie wiem czy kocham swojego faceta.......jestesmy ze zoba troszke mniej ale jednak....3 lata to nie 3 dni:/ zaznacze,ze kogos poznalam ale nawet przed poznaniem tej osoby zastanawialam sie nad tym,czy Nasz zwiazek ma sens ;/ :(

Gość nie przejmuj się ja jestem z
moim chłopakiem już ponad 5 lat, jakieś kilka miesiecy temu miałam straszny kryzys, czułam że już go nie kocham, że juz sie wypaliło, i nawet mu o tym powiedziałam, teraz wstydze się tego że tak go zawiodłam, bo kocham go jak szalona, uwielbiam, mam wrażenie jakbym go pokochała na nowo, jak kiedys na początku, zrobiłabym ogromny błąd gdybym wtdy go zostawiła. chodzi mi o to że jak sie chodzi tak długo to czasem tak się dzieje, rutyna przyzwyczajenie potrafią zabić największe uczucie, zrób coś z sobą, zadbaj, kup nowe ciuchy, idź do fryzjera kosmetyczki, pokaż mu że jesteś pewna siebie i piekna, niech odkryje cię na nowo.