Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca_z_tabletkamii

po 2 h od przyjecia tabletki wystapiła biegunka-prosze o pomoc

Polecane posty

kochane kobietki jestem zdesperowana co mam teraz zrobic,wczesniej uzywałam plastó i nie mialam takich klopotów :-( otóz o 19 przyjełam tabletke,niestety po 2 h wystapiła biegunka(jednorazowa) co teraz powinnam zrobić przyjac nastepna,czy zostawi tak jak jest ?? pomózcie!!

jest ryzyko , że tabletka się do końca nie wchłonęła ale ja w takich przypadkach nie brałam kolejnej tylko uważałam później bo skuteczność nie spada do zera tylko się nieznacznie obniża więc my przechodzilismy na przerywany i tragedii nie było ;) a jak jesteś pod koniec listka to przez parę dni się można poświęcić

dzisiaj zaczełam 3 tydzien,wiec spokojnie wytrzymamy. ale juz po krwawieniu powinno wszystko wrócic do normy? kurcze teraz bede miała stracha :-(

wszystko wróci do normy w momencie przyjęcia pierwszej tabletki z nowego listka i nie ma się co denerwować ;) pouważajcie tylko troszkę i luz bo wiesz nawet jak skuteczność ciutkę spadła to na pewno od razu dni płodnych nie masz przez to :P a co do biegunek to ja zawsze powtarzam, ze z tego powodu najlepiej łykać tabletkę tuż przed snem a nie w ciągu dnia albo wieczorem bo generalnie biegunka w nocy bardzo rzadko się zdarza ;)

Gość Ryonald
Ja nawet przy regularnosci zarzywania tabletek i ich skutecznosci mam zawsze opory do calkowitego im zaufania, wiec generalnie nie koncze w mojej lady :) jakos wtedy czujemy sie spokojniej...

zrobiłam tak jak teoria poradzila czyli nie brałam kolejnej tabletki. wiec jezeli ta tabletka rzeczywiscie sie nie wchłoneła, i nie przyjełam nastepnej to od nastepnego blistra wszystko sie unormuje?? kurcze z plastrami bylo wygodniej nie jusiałam sie ba o biegunki, bo ich nie miałam a teraz jak biore tabletki saczesto. przyjmuje tabletki miedzy 18-21

Gość a czy taka jednorazowa
biegunka to biegunka, a może tylko rzadka kupka

hmmm... no wiem ,zaskoczyłas mnie tym pytaniem :-) okropnie bolał mnie brzuch a w takich sytuacjach jak wiadomo powstrzymac sie nie da :-) tylko,ze teraz boje sie wspolżyc :-(

hmmm... no wiem ,zaskoczyłas mnie tym pytaniem :-) okropnie bolał mnie brzuch a w takich sytuacjach jak wiadomo powstrzymac sie nie da :-) tylko,ze teraz boje sie wspolżyc :-(