Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻAKO*

dlaczego nie chce mnie do siebie zaprosic???

Polecane posty

Gość ŻAKO*

wiem, że kiedys byl juz taki temat, ale nie za bardzo wiem gdzie.. wiec zakladam nastepny.. jestesmy ze soba juz ponad 2 lata, a on jeszcze ani razy nie zaprosil mnie do siebie do domu... dlaczego??? tego nie wiem.. czasami żartem z nim o nim rozmawiam, zeby nie pomyslal ze jestem jakas nachalna.. sama już nie znam tego przyczyny.. :O nie zalezy mi na tym jakos szczefolnie, ale glupio sie z tym czuje.. szczegolnie jesli jego rodzice pytaja sie mnie kiedy ich odwiedze... pewnie mysla sobie o mnie ze jestem jakims dzikusem, ze nie chce do nich przyjechac... a to nie we mnie tkwi problem

Gość ludzie ile wy macie lat
? jak to nie chce ciebie zaprosic?mineły 2 lata a ty nie byłas w domu u swojego faceta? a moze ma taki syf, ze sie wstydzi?

Gość Zainteresowana swiatłami
a gdzie spotkałas jego rodziców?

Gość ŻAKO*
z jego rodzicami widuje sie czesto na jakis weselach i innych uroczystosciach rodzinnych... wiem, ze mnie bardzo lubia... :) a syfu w domu raczej nie ma..

Gość ŻAKO*
sama nie wiem czego on sie wstydzi... :( kiedys mu powiedzialam, ze chyba mnie skoro nie chce mnie zaprosic do siebie do domu i sie obrazil.. :O

bo moze dla niego bedzie to ozn. ze wiaze z Toba powazne plany - moze on nie chce abys tak sobie pomyslala..nie wiem, ale dziwnie to wygląda...

Gość ŻAKO*
wiem, ze ma wobec mnie powazne plany... mowi czesto, ze sie nigdy nie rozstaniemy.. czasami cos o slubie itd. wiem też ze jego rodzice bardzo chca zeby ze mna byl..

No to juz nie wiem...wszystko o czym piszesz...jest na plus dla Ciebie...moze poprostu porozmawiaj z nim...nie ma to jak szczera rozmowa...musi byc jakis powód

Gość ŻAKO*
ja tez juz nie wiem jak z nim o tym rozmawiac.. ;9

Gość mfkfurneksidmren
wiem co czujesz :( ja jestem ze swoim rok czasu i tez do jego domu nie widzialam... powiedzialam ze czekam 2 tygodnie na zaproszenie...

zapytaj wprost - dokładnie tak jak w temacie dyskusji... a jesli bedzie próbował zmienic temat to powiedz, że chcesz znac powód dla którego nie zaprasza Cię do siebie

Gość mfkfurneksidmren
ja ze swoim rozmawialam wiele razy - powód - on nie wie jaki :o nie ma zadnego powodu...

Gość ŻAKO*
ja czesto slysze odpowiedz: po prostu.. albo a co bedziemy u mnie robic.. itd.. a nie chce wyjsc na jakas nachalna.. :O

Gość mfkfurneksidmren
jakbym slyszala swojego :) ale ja wlasnie bede nachalna, musi mnie zaprosic... ma na to 2 tygodnie... chce byc pewna ze czegos przede mna nie ukrywa...

Gość ŻAKO*
ja wiem, ze niczego przede mna nie ukrywa.. wiem, tez ze nie musi sie wstydzic tego, ze ma brzydko w domu.. bo ma bardzo ladnie. A co jak Cie nie zaprosi przez te 2 tygodnie?? Koniec?? tez bym mogla tak powiedziec, ale szkoda mi tego co jest zeby rozstac sie o cos takiego..

Gość mfkfurneksidmren
jak mnie nie zaprosi musi podac konkretny powod dlaczego tego nie robi... a nie jakies bzdury w stylu mam balagan, albo co bedziemy tam robic :o

Gość ŻAKO*
o balaganie też czesto slysze i w to nie wierze... :)

Gość mfkfurneksidmren
ja podejrzewam o co chodzi... czesto mowil,ze ma bardzo skromnie itp, ale mi to nie przeszkadza, tlumaczylam mu to 100 razy, zreszta nie bede zagladac w kazdy kat a jak znam siebie to po wyjsciu zapomne jak bylo w srodku :D boje sie tez,ze nie traktuje mnie powazne...

Gość ŻAKO*
a ja nie wiem o co chodzi... :( i sie chyba nie dowiem.. :( wydaje mi sie ze nie ma skromnie w domu... wiec czego on sie obawia??

Gość mfkfurneksidmren
To chyba chodzi o to o czym wspomniala Zainteresowana swiatłami nic innego mi do glowy nie przychodzi... tzn przynajmniej w moim przypadku :o

Gość mfkfurneksidmren
ale ja nie popuszcze... czekalam ponad rok, nie bede z siebie idiotki robic (bez obrazy) musze wiedziec na czym stoje...

Gość ŻAKO*
ja sie bardziej czuje w oczach jego rodzicow jak jakis dzikus a nie idiotka... :O

Gość mfkfurneksidmren
wiesz co to sie do niego wpros... moj mieszka w innym miescie to tak troche glupio ale mowie ci idz jajka poswiecic a po tym do niego... i juz...

Gość ŻAKO*
mieszkamy od siebie w odleglosci 20 km.. wiec nie bardzo bedzie mi pasowac powiedzenie, ze akurat przechodzilam.. :)

Gość lolaaaaaaaaaaa
podejrzewam ze on sie wstydzi jak ma w domu, moze ma bardzo dkoromnie i to dlatego, ja sie tez wstydzilam zaprosic do siebie chlopaka bo mam w domu nie za ladnie wrecz skromnie maksymalnie i mysle ze top jest glowny powod, u mnie taki byl

Gość mfkfurneksidmren
lolaaaa a ile zwlekalas zanim go zaprosilaś ?

Gość lolaaaaaaaaaaa
moim zdaniem nie nalegajcie

Gość lolaaaaaaaaaaa
szczerze to kilka lat moze 2, 3 juz nie pamietam , ale zwlekalam bardzo bardzo dlugo, oprocz biednego domu mialam ojca ktory byl ciagle pijany i dlatego sie tez wstydzilam,, ze przyjdzie do mnie a ojciec zrobi awanture

Gość mfkfurneksidmren
ja bede nalegac bo chce znac prawde... albo jak nie chce mnie zaprosic niech poda powod ale PRAWDZIWY wtedy oboje sie zastanowimy co z tym zrobic...

Gość lolaaaaaaaaaaa
dlatego nie nalegajcie, bo powod moze byc podobny jak u mnie