Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻAKO*

dlaczego nie chce mnie do siebie zaprosic???

Polecane posty

Gość a ja umiem
ale ja wiem, ze moj chlopak raczej nie ma skromnie... z tego co widzialam na zdjeciach i z tego co wiem o jego rodzicach... to raczej zamozni ludzie. mysle, ze ja mam skromniej niz on.. przynajmniej u mnie w pokoju ale jakos sie nie wstydze...

Gość lolaaaaaaaaaaa
ja powodu sie wstydzilam podac, bo to nie jest latwo powiedziec ze sie ma w domu biednie i ojca alkoholika, to tylko sie wydaje ze to tak latwo powiedziec, a prawda jest taka ze mi to nie chcialo przejsc przez gardlo

Gość ŻAKO*
ale ja wiem, ze moj chlopak raczej nie ma skromnie... z tego co widzialam na zdjeciach i z tego co wiem o jego rodzicach... to raczej zamozni ludzie. mysle, ze ja mam skromniej niz on.. przynajmniej u mnie w pokoju ale jakos sie nie wstydze...

Gość lolaaaaaaaaaaa
to nie wiem czemu Cie nie chce zaprosic skoro sa zamozni,,, nie mam pojecia, moze ma w pokoju plakaty golych panienek, albo cos w tym stylu, sama nie wiem

Gość mfkfurneksidmren
wiesz moj ojciec tez pije, jego pił... wiec to raczej nie ten problem... moze sie mnie wstydzi... :o

Gość emphetepe
ja jestem z moim chłopakiem krótko bo dopiero 4 miesiace ale rozmawiałam z nim o tym...i na poczatku mowił ze nie widzi potrezby bysmy do niego jechali jesli mozemy sie spotykac w jego wynajetym pokoju (dom rodzicow jest poza moim miastem) ale ja bym chciała poznac jego mame i rodzenstwo... wiem ze pewnym powodem jest to, ze ejst pokłocony z ojcem i niemile widziany w swoim domu także juz go nie mecze o to bysmy pojechali.. on u mnie w domu był, zna moich rodzicow, szczegolnie dobrez tate..ale tez woli do mnie nie przychodzic tylko spotykac sie w wynajmowanym przez niego pokoju...

Gość lolaaaaaaaaaaa
ja sie wstydzilam zapraszac do siebie bo sie wstydzilam skromnego domu i rodzicow ale jak ktos ma ladnie w domu i rodzicow na poziomie to ja tego zrozumiec nie potrafie czego sie wstydzi

Gość lolaaaaaaaaaaa
no to moze to jest powod- skoro jego ojciec pije to moze to o to chodzi, moze robi awantury, i on sie boji ze przy tobie zrobi taka awanture, ja sie wlasnie tego balam, ze przyjdzie moj chlopak a moj ojciec zrobi przedstawienie wyzwie mnie i jego, bo byl do tego zdolny

Gość lolaaaaaaaaaaa
moim zdaniem nie nalegajcie, bo stawiacie go w klopotliwej sytuacji

Gość ŻAKO*
lolaaaaaaaaaaa --- ja tez nie potrafie.. :(

Gość emphetepe
a ja do siebie raczje znajomych nie zparaszam bo ciagle sa w domu rodzice w godzinach w ktrych mogliby mnie odwiedzic...a do tego mam w domu bałagan mimo ze sprzatmy..ale mamy spory dom i ciagle cos sie gromadzi...ehh....ale na jego wizyte u mnie w domu nalegałam... a co do tej skromnosci..mzoe chłopaka boi sie ze zobaczyszjaki jest bogaty i zacznieesz leciec na jego kase..no ale to by było bezsensu teoria..bo przeciez juz tyle ze soba jestescie...ehh...no nie wiem...moze nie czuje sie tak naprawde swobodnie w swoim domu, gdy za sciana sa rodzice....

Gość ŻAKO*
wlasnei to bez sensu.. bo jestesmy juz ze soba tyle to nie powinno miec znaczenia.. i nie powinien sie tego obawiac ze polece na kase. tak samo musialby chyba przyjezdzac do mnie autobusem albo rowerem, zebym nie wiedziala na jaki samochod stac jego rodzicow.. :O to chore ta cala sytuacja.. :O

Gość a ja wam
powiem dziewczyny, że trudno uwierzyć, ale z tym bałaganem to może być prawda. Mój mąż (5 lat po ślubie) nie zaprosił mnie do siebie przez pierwsze 2 lata znajomości, więc sama tam polazłam i o zgrozo!!! Zobaczyłam tam syf i rupieciarnię nie do ogarnięcia. Samej by mi się nie chciało tego sprzątać (m-c ciężkich prac murowany), a wstydzić się było czego. Byłam tam potem jeszcze parę razy i zawsze tak samo było pięknie. Pobraliśmy się i jest ok. Chociaż czasem się dziwiłam, że nie posprząta choćby po to, żeby spokojnie się pobzykać, bo wynajmował pokój u obcych ludzi, a ja mieszkałam z rodzicami. Ale u mnie obiadek smaczny, kolacyjka i bzykanko w stresie. No cóż

Gość McDalena
Byłam rok z facetem i też nigdy nie zaprosił mnie do siebie;/ Zostawiłam go, później się okazało, że wstydził się pokazać mi jak mieszka bo bał się, że mi się nie spodoba i ucieknę;/ I coś takiego ma przyszłość? Olej go dziewczyno! On nie traktuje Cie poważnie:?

Gość kilka miesięcy temu
Jakaś dziewczyna zakładała podobny topic. Była ze swoim chłopakiem chyba 1,5 roku czy 2 lata. W końcu między innymi za namową osób z kafeterii zajrzała do niego tzn wprosiła się. Wcześniej dość długo z nim rozmawiała, prosiła. i wiesz co się okazało?? Że miał córkę o której bał się jej powiedzieć. Nie pamiętam dlaczego nie był z matką tamtej dziewczynki, a mała była z nim, ale fakt że taki byl powód tego ze jej nie zapraszał. Dziewczyna pisała podobnie jak Ty, ze poznała rodziców, że jakieś wesela itp, że ja polubili...

Gość ŻAKO*
tylko ze moj chlopak ma 22 lata i na 100% wiem, ze nie ma ani córki.. ani zony.. wiem, ze w domu ma ładnie przed domem kiedys bylam.. i tez z zewnatrz ma ładny dom. ale bez przesady, ze mam go zostawic po 2 latach z takiego powodu.

Gość kiaasilali
ja tez mialam kiedys taki problem.tyle, ze on mnie nie zapraszal prze z5 miesiecy jak bylismy razem.w koncu sie spytalam czemu- on na to, ze ma brzydszy dom ode mnie i sie wstydzil.ja na to, ze mam gdzies to czy ma ladny czy brzydki dom:) no i teraz mnie co chwile zaprasza, az mi sie juz znudzilo:)

Gość ŻAKO*
juz pisalam, ze problem tkwi nie w dzieciach i tym jak wyglada jeo dom... ładny ma dom.. nie wiem dlaczego tak jest.. :( co mam mu powiedziec jak sie zapyta czemu mi tak na tym bardzo zależy???

Gość Anulaaa
Powiedz ze to naturalne ze chcesz zobaczyc jak mieszka twoj chlopak.

Gość ŻAKO*
chyba potrzebuje jakiegos mocniejszego argumentu bo wyjdzie, ze jestem ciekawska... :D