Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana-

PANOWIE_miałam młodszego męza, potem starszego partnera-tak źle i tak niedobrze

Polecane posty

Gość skołowana-

i co wy na to? jeden niedojrzaly drugi niereformowalny i jak znaleźć tego własciwego?

Gość bols
wogole po co ci facet...nie bedzie faceta bedzie dobrze.

Gość skołowana-
tez moze byc ale jak dlugo???????;-) jakos tak ciepełka brak?;-)

Gość skołowana witam
w klubie

Gość skołowana-
witaj milo mi;-) masz takie same doswiadczenia...jak czuje coraz czesciej zaastanawiam sie czy to niejest jednak prawda ze wszyscy "normalni " faceci sa po prosotu zajeci....bo tych wolnyc ktos z jakichs powodow zostawia...

Gość skołowana witam
hm.. ciezko powiedziec jak jest naprawde, dopoki sie nie trafi na tego wlasciwiego dla nas wlasciwiego..to kazdy inny bedzie "nienormalny: na swoj sposob:)

Gość skołowana-
tak masz racje... trafic w 10 trudno , przegapiamy? intuicja nas myli? w necie kiepskie doswiadczenia jaka byla roznica wieku miedzy Twoimi partnerami?

Gość skołowana witam
maz 3 lata mlodszy facet 7 lat starszy:) a u Ciebie?

Gość skołowana witam
miedzy nimi 10 jak nic:)

Gość skołowana-
maz 5 mlodszy facet 9 w mlodosci mialam szczescie na ogol do mlodszych teraz odwrotnie - moze nie szczescie a przyciaganie;-);-)

Gość skołowana witam
chyba wiele nas łaczy, u mnie podobnie, w lodosci wiecej mlodszych..teraz na odwrot:)

Gość skołowana-
powiedz jakie masz spostrzezenia, czy szukalas zaprzeczenia ? czy wuydawalo Ci sie ze to czego Ci nie dal eks da Ci starszy facet czy to byl przypadek? starszy jest bardziej opiekunczy, doswiadczony...i o dziwo.... z zyciem erotycznym ...wcale nie wole mlodszych...no chyba ze mam za male doswiadczenie;-)

Gość skołowana witam
hm, generalnie przypadek z tym starszym, ale roznica ogromna zwłaszcza w sferze erotycznej ze tak to nazwe, ale nie o to glownie chodzi..bywało, ze bardziej dojzale w pewnych sytuacjach zachowal sie ten mlodszy od tego starszego..ale to sporadyczne przypadki..ronica ogolnie spora..w podejsciu do problemow..ale wiesz mysle ze tez zalezy od osoby, charakteru dojazłosci, czesto Ci mlodsi bywaja bardziej dojazali.. nie ma reguły

Gość skołowana witam
i moglabym tu wiele pisac i porownywac..szkoda czasu..oczywiscie do tego dochodzi uczucie badz jego brak...ale fakt faktem tak jak napisalas w tytule z tym zle.. z tamtym tez zle..:) ech moze szukamy ideału?;)

Gość skołowana-
tak to tez bywa zroznicowane, bywaja mezczyzni ktorzy nigdy nie dojrzewaja mimo uplywu lat a bywaja młodzi ktorzy sprawdzaja sie doskonale , sa odpowiedzialni i maja "pomysł " na zycie a jesli wolno zapytac jaki powod rozstania z eksem u Ciebie był głownym?

Gość skołowana witam
głowny powod? hm.. zbieralo sie tego sporo..ale mysle ze nie dorosl do pewnych rzeczy emocjonalnie..ucieczka od problemow..

Gość wtrącę swoje 3 grosze...
To nie wiek decyduje o dojrzałości danego człowieka. To, że facet jest zajęty nie oznacza, że jest lepszy od tego wolnego, bo ja się w życiu spotkałam z przypadkami dokładnie odwrotnymi, tzn. gdy zajęci faceci byli tak beznadziejni, że głowa mała, z kolei Ci wolni to cudowni mężczyźni i aż dziw bierze, dlaczego szczęście w życiu uczuciowym im nie sprzyja... Jeśli szukacie ideału, to nie znajdziecie go, bo ideałów nie ma:)

Gość skołowana-
ha wlasnie tyle ze idealow nie ma:-);-);-) moze stalysmny sie wybredne? "obslugiwac" faceta juz nie ma ochoty (co innego normalnie dbac jesli on to tez robi) a starsi mam wrazenie tego szukają z drugiej strony jak to kiedys Nowicki rzekla nie wyobrazam sobie obok siebie na stare lata kogos z kim nie mialabym o czym porozmawiac troche kjestem intelektualistka i zastanawiam sie czy sie nie oddalam od "normalnosci" zakopujac sie w ksiazkach uciekajac od kuchni etc,

Gość skołowana witam
pozatym kobieta potrzebuje wsparcia.. troche opiekunczosci..jakiegos ciepla.. mojemu sie to wszystko z lekka zapomnialo... wiecej bral niz dawal:)..itp.. oj duzo tego...

Gość skołowana-
witam 3 grosze zgadzamy sie z Toba jak najbardziej i w temacie ideałow i w temacie wieku i dojrzalosci hm...ale wiesz z tym wolni-zajeci moze masz rację? ja co prawda mam moze złe doswiadczenia kiedys ktos tu napisal na ktoryms forum ze "kochanki pragna tylko miłosci a zony żadają kasy" wiec moze Ci wolni faceci sa wolni od poiwedzmy codziennosci i dlatego potrafia dac cos bardziej ekscytującego kobiecie?

Gość skołowana witam
z tymi ideałami oczywiscie to byl zart:)..chociaz... jak trafi sie na TEGO to kto wie czy dla Ciebie dla mnie nie bedzie wlasnie IDEALNY:)

Gość skołowana-
S-witam tak to samo przeszlam opekunczosc dawal mi starszy ale ...jego nawyki...nie uznawanie pewncyh reguł brak elastycznosci....dobijala mnie

Gość skołowana-
dokładnie:-) ten ideal to ideal dla kazdego czlowieka inny kurczaki tylko jak go znaleźć hahaha macie jakis pomysł?

Gość skołowana witam
skad ja to znam.. te zasady...mnie tez to dobija.. najgorsze ze nie dał sobie nic powiedziec..

Gość skołowana witam
ja pomysłu niestety nie mam..ale tez chetnie bym posłuchała czy ktos na to ma jakas recepte:)

Gość skołowana-
moze zawiązac jakis klub hahhaha nie siedze tylko w domu chadzalam na tance zajmowalam sie roznymi rzeczami chodze na angielski (tam prawie sama mlodziez);-) ale facetow brak kochankow a jakze cale mnostwo chetnych:-);-)

Gość skołowana witam
po ile macie lat jesli moge?

Gość skołowana-
no popatrz jakbym slyszala swojego NIE DAŁ SOBIE NIC POWIEDZIEC!!!!! sorry moja dusza woła ...;-);-)

Gość wtrącę swoje 3 grosze...
Dziewczyny, chętnie bym z Wami popisała w tym arcyciekawym i pełnym polemiki temacie, lecz niestety muszę już odejść od kompa. Mój chłopak mnie woła, właśnie wrócił z wypożyczalni i będziemy sobie razem oglądać "Lost Highway" (to naszego ukochanego reżysera...:P ). Pozdrawiam i miłej rozmowy życzę:):):)

Gość skołowana-
oz kurczaki nie wiem czy moge sie przyznac ;-);-) bo chyba przezywam kryzys wieku;-);-);-) 45