Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety pija spermę?

Polecane posty

Gość a dlaczego
a co ma mineta i picie (lykanie spermy) wspolnego ??

Gość do a dlaczego
dobranocka juz była 1h temu ząbki umyj i idź spać

Gość a ty pozdro600
ok. na dziś koniec !!!!! :( musimy z moją 1/2 sobie filmik ściągnięty oblookać !!!!! :D 🖐️ :P

Gość damarkuz
mozliwe wiec ze lepiej jesli wyplujesz jak nie chcesz polykac nigz gdyby mial konczyc recznie ( bo orgazm jest gorszy). TYlko zrob to w miare dyskretnie , nie pluj jak lama .

Gość gospodyni 08
...."najważniejszy moment gdy się dochodzi"... ale dla faceta a kobieta zostaje zapchana spermą i nie wolno jej wziąźć oddechu ? przecież można się udławić jeżeli wytrysk jest pod dużym ciśnieniem. a jak jeszcze jest nie smaczna co dopiero teraz można ocenić to co ...? oczywiście kobiety nie piją tylko przełykają i zazwyczaj ze wstrętem ale udają że to lubią. dlatego ja nienawidzę kisielów bo mam głupie skojarzenia. ze spermy można robić maseczkę na cerę trądzikową. działa kojąco i wysuszająco. taką skorupę zmywa się po godzinie lub dłużej. wypróbowałam i koleżanki też.

Damarkuz, tym mnie rozłożyłeś "orgazm z ręki jest gorszy" :D Wytrysk to wytrysk. Jedyna różnica z kim masz ten wytrysk. Nie rób z seksu kapliczki :D

Gość nie szukaj szczęscia
Podniosę tem ciekawy temat :D .

Gość taka jedna niezalogowana
Ale niestety na ortografie nie dziala :( Naprawde :(

jak juz kiedys napisalem... Sperma z punktu widzenia chemicznego: odczyn słabo zasadowy (pH 7,2) czyli można powiedzieć że działa przeciw zgagowo. Z punktu widzenia biologicznego: pomimo iż wytryska z penisa jest to jeden z najczystszych płynów ustrojowych mężczyzn - dużo czystszym od krwi (która transportuje toksyny przeznaczone do wydalenia). Z punktu widzenia spożywania spermy: Skład: putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna, witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, cynk, wapń, magnez oraz selen. Skład ejakulatu jest zależny od diety mężczyzny. Niewskazane jest jednak spożywanie nadmiernych ilości spermy powyżej 200ml/dzień ze względu na możliwość osłabienia kwasu żołądkowego, ewentualny nadmiar można wyrównać spożywając więcej kwasów (odczyn kwasu żołądkowego wynosi średnio 1,5 i wacha się w zależności od spożytych pokarmów) Ilość spermy wytwarzana przez ludzki organizm w trakcie jednej ejakulacji to z reguły około 4 do 6 mililitrów. Konsystencja spermy jest zazwyczaj porównywana do kiślu, budyniu, jogurtu, kefiru, czasem do lekko zsiadłej galaretki. Smak: raczej bez smaku, ciężko z czymkolwiek porównać, po prostu sperma jest o smaku spermy (to tak jakby tlumaczyć smak jabłkowy)

a wiec nic nie stoi na przeszkodzie zebyscie pily sperme, a my bedziemy spijac soczki z waszych mokrych cipek:D

Gość boruc21
Kobiety piją sperme nie tylko męską z kilku powodów.Po pierwsze piją bo lubią,po drugie jak od dawna wierzono sperma odmładza kobiecą cere,po trzecie bo to tradycja przekazywana z dziada na babe od wieków,po czwarte sperma korzystnie wplywa na jelita,po piąte wreszcie piją sperme swoich facetow bo uwazaja ze jak nie wypiją to jakas inna wypije za nie. ps a po szóste czy w towarzystwie chocby jednego członka wypada odmowic i nie pić? ;)

Gość jano120
moje kobiety zawsze piły i twierdziły ze jest smaczna lecz zalezy od diety ale jest ok

Jak czytam stare tematy to wydaje mi się że głupieje na starość :( brakuje mi młodzieńczego polotu i fantazji oraz 16 h na dobę jakie poświęcałem w tamtym czasie kaffe :classic_cool:

Gość jacy tacy
ja jak czytam to wychodzi na to ze byliscie madrzejsi:-)

Gość HomoGey
Nie tylko kobiety pija. Jestem gejem i lubie lykac mojej lasce, ze slonika zlizuje. Albo kupuje ananasia w puszce i nakladam mu dziurkami na kutasa, jak ma spust to mam deser. I tyle na temat. Oprocz tego kupuje nutelke i smaruje nia misiowe kakaoczko, potem lize rowka. Dobra jest tez bita smietana wkladam mu w rowa dozowniczek i puszczam pod cisnieniem, jak wyplywa to zasysam a raz puscil wtedy baka i moja twarz zmienila sie w twarz balwanka.

Gość HomoGey
A co niby klasyczne bzykanko? Bez picia soku z kutafonika? Ja lubię pić, a jak ktoś mówi że jestem spermopijem, to to mnie podnieca i już chce mi się ssać, a widać jesteś zjebb gejem bez fantazji.

Gość gość
Bo lubią, bo są zmuszane, bo nie chcą odmówić partnerowi.

Gość gość
Ja nie pije lecz polykam przy lodziku,tak samo maz ssie moj nektar podczas minetki :D

Gość słodka słowianka
Myślę że polubilybysmy się z Autorka:) fajnie pisała ;) i mamy to samo zdanie na ten temat:-P

Gość gość
nie jest mi obce, co ludzkie, ja wylizuje cipkę mojej kobiety i mnie to podnieca, a jestem z nią od 14 lat z NIĄ

Gość gość
2016.09.16 lecz się

Gość gość T
Ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem finiszowaniem kobiecie w ustach. Kobiece usta to nie śmietnik tylko część twarzy o którą trzeba dbać. Lodzik minetka to jeszcze rozumie i nawet lubię ale finiszować do ust i połyk by facet mógł poczuć się lepiej to coś wstrętnego.