Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atagach30

czy ktoś miał podobne objawy?

Polecane posty

mam bardzo nieregularny okres. Współżyłam 14 marca, 30,31 marca do końca, z nadzieją na ciążę. Nie mam do dziś okresu ale miewam zazwyczaj nieregularne (ostatni 16 lutego). Od kilku dni czuję kłucie prawego jajnika- bardzo często, mam tez od kilku dni uczucie jakby moje podbrzusze wypełniał balon- troszkę to nieprzyjemnie. Nie mam żadnych zmian jeśli chodzi o piersi, zero bólu czy przebarwień sutków. Dziś w czasie pracy poczułam że zwymiotuję, pomimo że nic nie jadłam ani nie było brzydkich zapachów, dopiero łyczek soku uspokoił mi żołądek. Poza tym mam częściej potrzebę sikania. Na zmianę jestem żywotna, pobudzona i w dobrym humorze; albo wycieńczona, senna i zrzędliwa;) Najbardziej zastanawia mnie to uczucie -\"balon w podbrzuszu\\\" tak jakbym miała dostać okres, ale to trwa już kilka dni i jest jednak troszkę inne. Proszę o poradę i ewentualne koncepcje co to może być. Dziękuję

intima30 tak bym chciała żeby było czego:) ale te moje nieregularne okresy.... a kiedy najlepiej zrobić test? dziękuję że odpowiedziałaś:)

ja właściwie, jakbym miała regularne okresy- powinnam około tego 16 marca mieć okres- ale nie miałam i tak mi się chciało fufać...;) sama nie wiem może to że mam je zawsze nieregularne znaczy że jajeczkowanie też jest w dziwnym czasie, niekoniecznie w połowie cyklu? zwariuję...;|

atagach, czy 30 to Twój wiek? Jeśli tak, to zapewnie wiesz, że owulacja nie zawsze występuje w środku cyklu. Ja w ubiegłym cyklu miałam owu w 17 dniu, a w tym w 21 (tak mi się przynajmniej wydaje; też mam nieregularne). Nie chcę Cię nakręcać, ale pomyśl o becie... Nie bedziesz się dłużej męczyć

Gość gonia250
moze powinnas zrobc test a nie stresowac sie po co ci nerwy jesli jestes w ciazy to test wykryje hcg nawet jesli jest to bardzo wczesna ciaza

tylko nie chcę robić testu za wcześnie, dlaego chciałam popytać o objawy u innych już 100% ciężarówek;) nie byłam jeszcze w ciąży i nie bardzo wiem jak to się zaczyna- w sensie objawów... mam 30 lat i wiem że jajeczkowanie bywa nieregularne, zwłaszcza przy okresie nieregularnym ale żeby aż tak...;)

atagach,mimo że ja byłam w ciązy raptem przez kilka dni, to o jej objawach mogłabym pisac prace doktorską ;-). I napiszę Ci, że to co opisałaś wskazuje na ciąże. Ale naprawde polecam badanie krwi. Chyba lepiej znać wynik (jakikolwiek by on nie był) niż męczyć się co dzień i co noc \"jestem, nie jestem\". Nie chcę się wymądrzać, ale wiem co mówię :-)

Gość mimi1981
Ja jestem w 5 tygodniu ciąży i na początku nie maiłam zadnych objawów. Dopiero od ok. tygodnia jest mi niedobrze, ciągle chce mi się spać i mam humory.. Czy dobrze rozumiem, że ostatni okres miałaś 16 lutego? Bo jeśli tak to na 90% jestes w ciąży.

Jeśli masz niedaleko dobre laboratorium to wynik bedzie po kilq godzinach :-) No i 3mam kciuki :-)

wielkie dzięki, Intima30 doceniam twoje słowa i bardzo dziękuję, na test trza iść na czczo więc pójdę jutro:) dzięki

atagach, na betę nie trzeba być na czczo :-) i odezwij się jak bedziesz miała wynik :-)

a to niespodzianka! myślałam że to jak z innymi badaniami krwi... ale i tak idę jutro, brzuch mnie \"ciągnie\" i tak dość mocno + czucie balona więc może to zapowiedź @... ale może jest nadzieja.... dam znać jak wyniki;)

atagach, jak zaciążyłam to też cały czas mi się wydawało, że @ już jest :-) i z tego co wiem, to większość kobitek tak ma

Witajcie dziewczyny Zrobiłam rano test ciążowy (stork) i wyszedł negatywnie. Postanowiłam odłożyć test z krwi żeby się za wcześnie nie rozczarować- myślę że może jeszcze nie wyjść gdyby jednak mi sie udało. Mam na 25 kwietnia wizytę u świetnego specjalisty w dziedzinie leczenia niepłodności, chcę aby zbadał czy jestem płodna, drożna i w ogóle co ze mną jest, że mam 30 lat i nieregularny okres. Bardzo Wam dziękuję za dobre słowa ale test moczu pewnie nie kłamie więc moja nadzieja była płonna. Dziś miałam zgagę - drugi raz w życiu i jakby nie ten poranny test wzięłabym ją za objaw... pozdrawiam

mi wyszedł test pozytywny 31. 03. Cały czas miałam uczucie balona w brzuchu. No i 02.04 miesiączka. Tylko, że ja się cieszę . Mam synka 11 lat i córeczkę 8 m-cy. Ale skąd ten pozytywny test??????????????????????????????? Niewiem, czy na 100% mogę być pewna. Do gina idę w przyszły czwartek. Życzę Wam dziewczyny powodzenia i pozdrawiam.

ironia losu..ktos chce ktoś inny ma;) a poważnie to spełnienia marzeń dla wszystkich, może Duch Świąt Wielkiej Nocy nam pomoże;)

tak a\'propos to jakie sa normy przy testach krwi? w sensie od ilu jest ciąża no i jakich jednostek...sory może to głupie ale nie amm o tym pojęcia