Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalozycielka klubu

KLUB KOBIET-KLUB POMOCNYCH MATEK

Polecane posty

Gość zalozycielka klubu

Mam na imie Asia i dwuletniego synka Pawelka. Od roku mieszkam w Swarzedzu kolo Poznania a od miesiaca prowadze KLUB KOBIET-KLUB POMOCNYCH MATEK. Pomysl na klub zrodzil sie z moich trudnych osobistych doswiadczen.Klub dziala bezplatnie. zglosilo sie do mnie 20 mam w roznych sprawach.Spotykamy sie u mnie w domu albo na zewnatrz. Sa to mamy ktore potrzebuja pomocy. chca nieraz pozostac anonimowe oraz mamy ktore chca poznac nowe mamy i milo spedzac czas(wyjazdy,wyjscia z dziecmi lub bez)\ itp) oraz mamy ktore chca w jakis sposob pomoc-mama psycholog,polozna znajaca sie na kwestiach prawnych, mama prowadzac areobik dla malych dzieci i ich mam oraz nauczycielka jezyka niemioeckiego i przedszkolanka prowadzaca zajecia plastyczne. staramy sie rozbudowywac swoja dzialalnosc na cala Wielkopolske oraz pozostawac w kontakcie e-mailowym lub nawet osobistym z innymi mamami z innych czesci Polski. Moje pasje to podroze ,kultura(teatr,kino itp),genealogia,ksiazki,psychologia,muzyka,taniec. Jesli ktoras z mam o podobnych zainteresowniach napisze do mnie to mnie ucieszy. bardzo chetne jestesmy na wspolny wyjazd z inna mama i jej dzieckiem albo bez gdzies w Polske albo za granice. Jestem mama aktywna. Duzo w zyciu doswiadczylam trudnych sytacji ale staram sie zyc normalnie. czekam na kontakt od was . mozna wyslac sms 697758750 oraz napisac e-mail asia.sol@poczta.onet.pl Posiadam adresy do roznych organizacji kobiecych w Polsce i z niektorymi mam kontakt. Chcialabym namowic inne mamy do utworzenia takiego klubu w swoim miescie. wystarczy dac ogloszenia.Pozdrawiam ASIA

Gość dobrze ze sa tacy ludzie
Super!