Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

nibys

mlody wyglad ktos tez tak ma?

Polecane posty

ma 22 lat a wygladam na jakies 15/17:) nie mam nic przeciwko temu ale zdazaja mi sie smieszne sytulacje: -podejzewano mnie o falszerstwo gdy w pewnym klubie w angli pokazalam swoje prawko -w innym wpuszczono mnie po sprawdzeniu3 dokumetow i odpowiedzi na pytanie o nazwisko panieskie mamy:) -w klubie podrywal mnie 16 late tekstem co malenka nigdy cie tu nie widzilem gimnazjum zaczelas? jeste jeszcze ktos kto wyglada na bardzo mloda osobe?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moja przyjaci贸艂ka
moja przyjaci贸艂ka tak ma ;) mimo 21 lat, zawsze wsz臋dzie musi si臋 legitymowa膰 i t艂umaczy膰 偶e mo偶e wej艣膰 na film dla doros艂ych :) wygl膮da na 16-17 lat:)

Udost臋pnij ten post

witam, heh smieszna sytuacja z tym wiekiem Ja r贸wnie偶 mam 22 lata , jestem drobna , wi臋c niekt贸rzy mi daja 17-18lat. W sumie nie mia艂am 艣miesznych sytuacji, jedynie pytaja mnie o dow贸d osobisty jak kupuj臋 piwko,.. albo na rozmowie kwalfikacyjnej mysl膮,偶e zatrudniaj膮 m艂odocianego. heh ale mi to generalnie nie przeszkadza... b臋dziemy wiecznie m艂odzi... mam nadzieje pozdrawiam :D

Udost臋pnij ten post

Hej znam to bardzo dobrze.:) Mam 26 lat wygl膮dam na jakies 18 . W lokalach zawsze dow贸d tak jak i przy kupowaniu alkoholu. Ostatnoi szukam sukni slubnej to w dw贸ch salonach zapytali czy przypadkiem nie szukam komunijnej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zobaczymy co potem
jak b臋dziesz mie膰 50 lat i czy b臋dziesz wyglada膰 na 30 w tym wieku to zaden pow贸d do zadowolenia i przechwa艂ek...nic nadzwyczajnego, wiele os贸b tak ma znam kobiety, kt贸re m艂odo wygl膮da艂y, a potem szybko si臋 starza艂y o wiele bardziej zainteresowa艂by mnie topik kobiety 40-50 letniej, kt贸ra lepiej wygl膮da ni偶 niejedna 20-30 i to jest pow贸d do dumy

Udost臋pnij ten post

ja tez jestem taka drobinaka:) ale to w sumie nie tylko o to chodiz ja mam taka buzie slodkiego aniolka:P:P:P w rowowej sukieneczce i wstazeczami moge sypac kwiatki na weselu przed mloda para:P:P:P wrecz bardzo sie ciesze ze tak wygladam i smieje sie z tego:) mam nadzijee ze jak bede miec 30 to bede wygladac na 20:P:P::P mrowka25:) s ta suknia dobre:):):):):):) fajnie jest w sklepach jak pani mierzy mnie wzrokiem i wyplowa slowo dowod a ja wyciagam dowod place karta a ona ma taka dziwna mine:P:P:P

Udost臋pnij ten post

Wole miec 26 i wygladac na 18 niz miec 26 i wygl膮dac na 35. Moze z wiekiem sie zmienimy mo偶e nie tego nie wiemy ale wiemy jak jest teraz i o tym rozmawiamy.

Udost臋pnij ten post

Mnie te偶 to bawi w koncu nie ka偶dy mo偶e mie膰 2 razy 18 lat :) Na szcz臋scie suknie znalaz艂am ale jak powiedzia艂am Pani w sklepie ile mam lat to nie mog艂a uwierzyc bez dowodu sie nie obesz艂o ( fajnie by艂o i zabawnie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uujjeest
moja mama ma 46 lat a wyglada gora na 30 niektorzy daja jej 20 pare... obcy ludzie mysla ze to moja siostra... ogladaja sie za nia ci sami faceci co za mna... ostatnio zakochal sie w niej chlopak co ma 18 lat hehe smieszne..... i nie dociera do niego ze ona ma corke starsza od niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku 32456790950
ja mam 29 a nikt nie dal mi wiecej niz 21....w sklepie ekspedientki zwracaja sie do mnie na "ty"...a najlepsze jest to ze poznalam ostatnio faceta i on mysli ze mam 18 lat:P a ja nie prostuje...:) dodam ze facet ma 40 lat i jest fantastyczny:)

Udost臋pnij ten post

Pewnie bywa i tak :) Tez bym tak chcia艂a wiec nie mam nic przeciwko temu. Chociaz by艂 czas 偶e denerwowa艂o mnie to. Wychodzi艂am do knajpy gdzie fajni faceci tak 25-30 lat nawet nie popatrza bo za dzieckiem uganiac sie nie bed膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 tak mam......
za 3 miesi膮ce ko艅cz臋 32 lata a osoby kt贸re mnie nie znaj膮 daj膮 mi 21-22 lat :-D ,fajnie.. to mi艂e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mlodaipiekna
Szkoda tylko ze na ulicach widuje mlode dziewczyny wygladajace na 5-8 lat wiecej niz maja.....

Udost臋pnij ten post

No niestety jedne wygladaja m艂odziej mimo ze nie chca a inne robia sie na starsze. nic na to nie poradzimy :) ich wyb贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejku 32456790950
ostatnio w autobusie kupuje bilet normalny a kierowca do mnie"a czemu nie ulgowy,uczniowie maja znizke":P

Udost臋pnij ten post

wow duzo wpisow:):):):) w pewnym sesie uwazalam sie za indywidulanosc pod tym wzgledem::P:P:P:P co do powodu do dumy w pozniejszych latach to mam nadzieje ze bede miec:):):) ale sie zobaczy:P na poczatku tez sie wkurzalam jak ty mrowa bo idac na imperze podrywli mnie 15 czy 16 latkowie a ja wodzilam wzrokie za przystojnymi 25 latkami:P:P:P moja najlepsza psiapsiula wygladala zawsze na kilka lat starsza zawsze bawilysmy sie pytanie ktora z nas jest starsza:P:P:P:P oj zabawnie bywalo:)

Udost臋pnij ten post

Bywa to ca艂kiem mi艂e a na pewno zabawne :) Lubie wygl膮dac na m艂odsz膮 niz jestem :) ojjjejku ---- dobre z tym biletem :)

Udost臋pnij ten post

Ja mam 27 i wygl膮dam na conajwy偶ej 20 :) zawsze wygl膮da艂am na m艂odsz膮, ile razy wraca艂am sie po dow贸d bo mi fajek nie chcieli w pobliskich sklepach sprzedac :O ale rok temu babka mnie rozwali艂a, kiedy w markecie musia艂am jej pokazac dow贸d bo piwo kupowa艂am (m膮偶 sta艂 dalej w kolejce wiec jak podchodzil to babka chyba skap艂a sie, ze sie troche pomyli艂a - albo przynajmniej ze za te piwo zap艂aci on ;P ), 26 lat i bym piwa nie kupi艂a gdybym by艂a sama i bez dowodu :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Du偶o jest dziewczyn w takiej sytuacji :) Nawet m贸j przysz艂y m膮偶 jak pierwszy raz mnie zobaczy艂 w pracy (pracujemy w jednej firmie) stwierdzi艂 偶e teraz dzieci zaczeli do firmy przyjmowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

o w angli pracujac na wakacjach z 2 dziwdzynkami 8 i 10 lat starsza spytala mnie: \"(Moje imie) why you are so old and look like me, so young\" wogle tam dziewczynki wygladaly strasznie staro;/ przyker zwlaszcza ze niektore w wieku 10 lat mialy juz dosc duze piersi i makijaz;/

Udost臋pnij ten post

wlasnie w sumie ja jestem jedyna osoba z mojego otocznie ktora wyglada az o tyle mlodziej bo w sumie 7-5 lat:P mam kolezanki ktore sa niskie i drobne lecz jednak co najwyzej rok 2 roznicy im daj :P nom ten bilet mnie rozwalil:P:P:P hehehehhe xaxaxa ja tez piwko i fajki z dowodzikiem kupuje:P a raz w kanajpie dwoch z pewnoscia mlodszych odemkie chlopakow moje wejscie skometowalo tekstem\" ta knajpa shodzi na psy patrz jakie malolaty wpuszczaja\"lol

Udost臋pnij ten post

Id膮c pota艅czyc dow贸d koniecznie musze miec i zawsze mnie sprawdzaja a m艂ode siksy takie po 16-17 wchodza bez problemu :) normalne to jest :)

Udost臋pnij ten post

o teraz na forum pojawil sie ten link: http://www.missmazur.pl/?opcja=finalistki&grup a=M&numer=67 zabawne te wszystkie nastolatki wygladaj starzej odemnie hehehehhehe a wogle nie wiem czy u was tez tak jest ale umnei makijaz ubiour nie robia roznicy i tak wygladam jak malolata:P jedyne co mnie postarzylo to zmiana koloru wlosow z blond na brazowepozatym moja buzka kazdym dzilania sie nie poddaje:P

Udost臋pnij ten post