Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

mlody wyglad ktos tez tak ma?

Polecane posty

Wiesz co masz racje :) wygladają starzej ode mnie też. Chociaz oststnio fryzjerka skróciła mi troche włosy i zrobiła inna fryzure to dodało mi troszeczke powagi :) przynajmniej do kolejnego mycia głowy hihihih

Gość nadia-24-
Cześć Kobietki :) Ja tez mam młodziutki wygląd. Mam 24 lata, a ludzie dają mi 17, 18 nie wiecej. Podobnie jak Wy jestem drobna (156 cm), mam duze oczy i buzie bardziej okrągłą niz pociągłą, wiec wszystko to wpływa na wyglad takiego wlasnie dziecka hehe. Ale przyznam, ze figure mam kobiecą (spory biust, duze wciecie w talii) wiec jak sie ubiore w obcisle rzeczy, zaloze obcasy i zrobie ciemniejszy makijaz to nie jest źle :) Pozdrawiam cieplutko

hehehhehhe nadia ja jak ty 156:P:P:P:P mam kobiece ksztsalty pupe piersi co prawda nie duze ale nie zamale ,wciecie w tali. ale buzie dzieciaczka aniolka wrecz:P:P:P pamietam jak raz kolezanka namowila mnie na fotke.pl mialam ja przez miesiac bo nie lubie takich zabaw ale pierwszy koment jaki doatalam to bylo nie masz 20 lat malolato:P:P:P hihi mrowa ja sie zastanawiam na ile bym wygladala gdybym wrocila do moich a naturalnych kreconych blond loczkow:P:P:P:P

Gość owcza
heh no wlasnie nibys czemu nie masz takich slicznych blad loczkow tylko ciemne :P byla bys jeszcze bardziej kochanszym aniolkiem :) a tak czasem przypominasz diablice :* a co do tematu nie zebym byl zboczony czy cos ale mi sie np. baaardzo podobaja male dziewczyny choc sam jestem dosc wysoki ( ja mam 190 moja dziewczyna 156 o ile dobrze doczytalem :P:P) nie przeszkadza mi to pod zadnym wzgledem :P buziaczki dla wszystkich malych Aniolkow na tym forum :*

Gość jjjjjaa
dziewczyny mam tak samo :) mam 24 lata a wszyscy daja mi 17cie. kupujac alkohol czy papierosy dowod musze miec obowiazkowo :) czasami fajnie, jednak zasami wkurzea ze w urzedzie patrza z gory, czy traktuja jak malolate.

eh owieczko:* moja mami opowiadala mi historie z swojej mlodosci jak po szkole pedagogicznej zaczela prace nauczycielki na wsi w podstawowce:P. w pierwszy dzien spytala jakiegos mezczyzne gdzie jest szkola? pokazal jej droge i spytal a ty dziecko do ktorej klasy chodzisz? moja mami na to "ja jestem nauczycieka" zasmial sie i powiedzial ale bajki opowidasz dziweczynko:P:P:P:P:p

Gość nadia-24-
Hehe, chyba cos w tym jest że wysokim facetom podobają się małe kobietki. Moj mezczyzna ma 192 cm. Nibys ja tez jestem za tym, zebys wrócila do blond loczkow, bo sa super słodkie :) Ja mam proste włosy, a zawsze marzyłam o burzy loków...

Gość jajaj
a ja mam 38 lat, a kazdy mi daje 27 cos kolo tego do 30. Ja jestem drobnej kosci i tak mi sie wydaje, ze takie osoby, choc nie zawsze wygladaja mlodziej.

Gość to dosc czeste
osoby ktore dlugo wygladaja mloda potem gwaltownie sie starzeja,mam w rodzinie takie przypadkie ze strony ojca,wszystkie jego kuzynki dosyc dlugo wygladaly mlodo,moja mama zazdroscila i czula sie przy nich staro mimo iz nie byla starsza,ale wystraczyl rok i postarzaly sie strasznie,teraz wygladaj duzo gorzej niz moja mama.to szczegolnie widac jesli ja np jednej ciotki nie widzialm kilka mcy,a potem na jakiejs imprezie rodzinnej doznalm szoku,nie tylko ja.i to nie jest zaniedbanie bo akurat kobitka bardzo o siebie dba,ciagle kosmetyczki,maseczki,naciagania,drogie kremy,nawet sie nie opala.i nie jest to pojedynczy przypadek i tylko w obrebie mojej rodziny

chyba tak:) duzi lubia male:P:P:P:P hehhe jakas zmowa przeciwko mnie na temat wlosow:P:P:P:P zatruje oczywiscie :D:D:D:D:D ja zawsze marzylam o prostych chyba kazdy marzy o tym czego nie ma:P jajaj chyba ta drobnosc przydaje nam troche dzieciecosci:P:P ale tez nie zawsze:)

Gość co dodasz do tego
a ja mam 33 a wygladam na 47, i co ? na wyglad pracowalam.

Gość hehe zgadzam sie
kiedys zalilam sie kosmetyczce ze ludzie daja mi wiecej lat,mam ciemne wlosy,karnacje,ale nie jestem gruba ani przy kosci,bo tu duzo osob pisze ze szczuple osoby wygladaj mlodziej.mam 25 lat a duzo osob daje mi 28-30 i wlasnie z tego skarzylam sie kosmetyczce,poweidziala mi dokladnie to samo,ze potem wolniej bede sie starzec,i ze u osob ktore dlugo wygladaj mlodo starzenie przebiega w ktoryms momencie szybko i gawaltownie.wiec z dwojga zlego wole teraz wygladac starzej a potem wolniej sie starzec:)poza tym moze to kwestia tez stroju,do pracy ubieram sie powaznie,ale chyba nie bo jak jestem na sportowo to tez mnie postarzaja

Gość jajaj
ja sie z ta opinia nie zdadzam, to jeden ze stereotypow.

jak juz pisala mrowa wczesniej nie gadamy o tym co bedzie ale o tym co jest:) mamy nadzieje ze w przyszlopsci tez bedziemy wygladac mlodzie:) co do starzenia sie nie wydaje mi sie zeby tak to dzilalo nie znam takiego przypadku wydaje mi sie ze wplywaja na to inne czynniki jak np. palenie, solaria, kosmetyki a nawet ciaza roznie to bywa na kazda z nas ma to rozny wplyw:) w moim wypatku nie chodzi o wlosy ubrania raczej o twarz jak juz wczesniej pisalam. nawet jak ubiore sie dosc powaznie i umaluje to nie zmienia mojej twarzy:) nadal aniolek:P:P:P

co dodasz do tego ---> co mam dodac ?? nic nie potzrzba doadawac niezbyt rozumiem o co ci chodzi?

przeczytalam calosc:) dzieki:):):) nie znalazam na tym topiku potwierdzenia dal szybszego starzenia sie wrecz przeciwnie wiec sie z tego powodu ciesze:) moze ktos jeszcze sie wypowie:) zapraszam:)

Gość przegraliśmy życie ludzie
wyglądam jak szczyl :( to na pewno dla tego dziewczyny nie traktują mnie poważnie. Przegrałem... zresztą sami wiecie

Gość Alex380
Zawsze bylem za mlody,potem raptownie za stary...cos jednak stracilem...Teraz kazdy pyta ile mam lat..O to jest pytanie...:)

Gość Ja tez mam taki problem
ale serio, bo pracuje jako nauczycielka, ale rodzice dzieci traktuja mnie jak smarkule bez doswiadczenia i patrza na mnie z gory! Ja mam juz wlasne dzieci i sporo ponad 30 lat, a oni jak sie o tym dowiaduja to dopiero wtedy zmieniaja swoj stosunek do mnie! I nie jestem malego wzrostu ale mam taka "niedojrzala" twarz, wlosy tez wole dluzsze niz krotkie czesto w kucyk spiete. Ogolnie to w pracy przeszkadza mi ten za mlody wyglad, ale w innych sytuacjach zabawnie jest :)

Gość Alabastrowa dlon
Ja tez wiem, ze to nieprawda, iz ci dlugo mlodo wygladajacy nagle SZYBKO sie zestarzeja i beda wygladac starzej niz ich rowiesnicy. Chociaz sama jestem za mloda, by to na sobie stwierdzic, mam przyklady we wlasnej rodzinie i otoczeniu. Osoby dobrze po 60. u nas w rodzinie nadal wygladaja o kilkanascie lat mlodziej od swoich rowiesnikow, ciocia lat 72 swietnie wyglada na tle pan (aktorek i zwyklych) w jej wieku, po prostu nikt nie wierzy, ze ona tyle ma lat. A zawsze wygladala mlodziej. Nie bylo takiego momentu, w ktorym *nagle* sie postarzala mimo ze umarl jej maz, zostala wdowa 10 lat temu i bardzo to przezyla. Ale nawet to jej nie dodalo lat. Dba o siebie, wlosy farbuje, figure ma szczupla wlasnie po smierci jej meza, ale wcale nie jest zasuszona na twarzy, nic jej nie zwisa, po prostu ma dobra cere. Jesli dziewczyny do lat 28 wygladaja mlodziutko a potem nagle czas je "dopedzi" i nagle dojrzeja, to moze taki maja typ urody i takie geny, ale te, ktore i po 40. wygladaja na kilkanascie lat mlodziej, nie beda sie nagle starzec, bo maja inne geny, lepsza cere i ta starzeje sie inaczej. Moga nawet nie miec "prwdziwych" zmarszczek do 60. :P

Ja tez mam taki problem--- nom rodzice potrafia byc straszni moja mam jest nauczycielka to wiem:) niestety tez mam problem z powaznym traktowanie w urzedach ;/ czasem bywa to denerwujace bo ludzie mysla ze moga mi cos latwo wmowic i zrzucic na mnie ;/ podobny topik--- moj jest 2h swiezszy:P:P:P:P:P zartuje poprostu nie poradze nic na to ze ktos zalozyl podbny topik czy wczesniej byl podobny topik. bez sensu tez odgrzewac taki w ktorym jest 100 wypowiedzi zwsze jestem wdzieczna za linki:):) tamten widzilam i czytalam:):):) Alabastrowa dlon---> :) mysle ze wlasnie nie farbowanie wlosow postarza strasznie moja chrzesna wlasnie przeszla na siwe i wyglada strasznie staro okropnie wrecz nie poznaje jej na ulicy jestem przerazona a wczesniej wygladala kwitnaco;/ teraz mimo ze w wieku moje mamy wyglada jak jej matka;/

Gość Alabastrowa dlon
No bo wiesz nibys, jak ktos ma mloda twarz w stosunku do wieku, ale calkiem siwe wlosy, to rzeczywiscie postarza - mojego sasiada postarzyli tak o prawie 20 lat;) Dzis mi o tym opowiadal: ktos go spytal "no to ile juz masz po 60-tce?" - taki 60 parolatek to byl, a moj sasiad na to "ja mam 48" :D I smial sie z tego. Moj ojciec jest po 60. tce i nie jest siwy tylko nadal brunet, jedynie wlosy mu sie przerzedzily ;) Nie wszyscy siwieja tak wczesnie. Moja kuzynka ma 40-stke i tez nie farbuje, bo ma swoje ciemne - ladny kolor. Ale jak sie siwieje to jestem za farbowaniem :)

Gość ...lena...
hey, ja mam 30 lat a w autobusie, gdy mój 10-letni syn powie do mnie mamo,słyszę komentarze starszych pań o gówniarach,które rodzą dzieci!!! Podobno wyglądam na 22-23 lata.

Gość Jola.
A ja tez tak mam, ze ludzie komentuja "to ile ty lat mialas jak urodzilas dzieci? 12? 13?!! " - i sa zszokowani gdy uslysza ze moje dziewczynki maja 11 i 12 lat. Dlaczego? Bo dopoki nie dowiedzieli sie ze mam dzieci i ile maja lat, byli przekonani, ze mam max 24 -25:) A ja mam 36 :P

Gość ...lena...
mnie powiedzieli że zaczynałam już w przedszkolu,przecież nic nie poradzę że tak wyglądam!!!

Gość Jola.
Zdarzylo mi sie na basenie z dziecmi uslyszec od przygodnie spotkanych tam innych dzieci z rodzicami, ze jestem starsza siostra swoich :D Za moimi plecami pytali sie moich dzieci, bo uslyszeli, ze wolaja na mnie "mamo" (one mi potem powtorzyly): "to jest twoja mama?! Wyglada jak starsza siostra" a ja w smiech. Milo cos takiego uslyszec, pal szesc ze mnie tez czesto nie traktuja w pracy powaznie - nieznajomi biora mnie za studentke na praktykach :/