Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

mlody wyglad ktos tez tak ma?

Polecane posty

ma 22 lat a wygladam na jakies 15/17:) nie mam nic przeciwko temu ale zdazaja mi sie smieszne sytulacje: -podejzewano mnie o falszerstwo gdy w pewnym klubie w angli pokazalam swoje prawko -w innym wpuszczono mnie po sprawdzeniu3 dokumetow i odpowiedzi na pytanie o nazwisko panieskie mamy:) -w klubie podrywal mnie 16 late tekstem co malenka nigdy cie tu nie widzilem gimnazjum zaczelas? jeste jeszcze ktos kto wyglada na bardzo mloda osobe?

Gość moja przyjaciółka
moja przyjaciółka tak ma ;) mimo 21 lat, zawsze wszędzie musi się legitymować i tłumaczyć że może wejść na film dla dorosłych :) wygląda na 16-17 lat:)

witam, heh smieszna sytuacja z tym wiekiem Ja również mam 22 lata , jestem drobna , więc niektórzy mi daja 17-18lat. W sumie nie miałam śmiesznych sytuacji, jedynie pytaja mnie o dowód osobisty jak kupuję piwko,.. albo na rozmowie kwalfikacyjnej myslą,że zatrudniają młodocianego. heh ale mi to generalnie nie przeszkadza... będziemy wiecznie młodzi... mam nadzieje pozdrawiam :D

Hej znam to bardzo dobrze.:) Mam 26 lat wyglądam na jakies 18 . W lokalach zawsze dowód tak jak i przy kupowaniu alkoholu. Ostatnoi szukam sukni slubnej to w dwóch salonach zapytali czy przypadkiem nie szukam komunijnej :)

Gość zobaczymy co potem
jak będziesz mieć 50 lat i czy będziesz wygladać na 30 w tym wieku to zaden powód do zadowolenia i przechwałek...nic nadzwyczajnego, wiele osób tak ma znam kobiety, które młodo wyglądały, a potem szybko się starzały o wiele bardziej zainteresowałby mnie topik kobiety 40-50 letniej, która lepiej wygląda niż niejedna 20-30 i to jest powód do dumy

ja tez jestem taka drobinaka:) ale to w sumie nie tylko o to chodiz ja mam taka buzie slodkiego aniolka:P:P:P w rowowej sukieneczce i wstazeczami moge sypac kwiatki na weselu przed mloda para:P:P:P wrecz bardzo sie ciesze ze tak wygladam i smieje sie z tego:) mam nadzijee ze jak bede miec 30 to bede wygladac na 20:P:P::P mrowka25:) s ta suknia dobre:):):):):):) fajnie jest w sklepach jak pani mierzy mnie wzrokiem i wyplowa slowo dowod a ja wyciagam dowod place karta a ona ma taka dziwna mine:P:P:P

Wole miec 26 i wygladac na 18 niz miec 26 i wyglądac na 35. Moze z wiekiem sie zmienimy może nie tego nie wiemy ale wiemy jak jest teraz i o tym rozmawiamy.

Mnie też to bawi w koncu nie każdy może mieć 2 razy 18 lat :) Na szczęscie suknie znalazłam ale jak powiedziałam Pani w sklepie ile mam lat to nie mogła uwierzyc bez dowodu sie nie obeszło ( fajnie było i zabawnie)

Gość uujjeest
moja mama ma 46 lat a wyglada gora na 30 niektorzy daja jej 20 pare... obcy ludzie mysla ze to moja siostra... ogladaja sie za nia ci sami faceci co za mna... ostatnio zakochal sie w niej chlopak co ma 18 lat hehe smieszne..... i nie dociera do niego ze ona ma corke starsza od niego

Gość ojejku 32456790950
ja mam 29 a nikt nie dal mi wiecej niz 21....w sklepie ekspedientki zwracaja sie do mnie na "ty"...a najlepsze jest to ze poznalam ostatnio faceta i on mysli ze mam 18 lat:P a ja nie prostuje...:) dodam ze facet ma 40 lat i jest fantastyczny:)

Pewnie bywa i tak :) Tez bym tak chciała wiec nie mam nic przeciwko temu. Chociaz był czas że denerwowało mnie to. Wychodziłam do knajpy gdzie fajni faceci tak 25-30 lat nawet nie popatrza bo za dzieckiem uganiac sie nie bedą:)

Gość też tak mam......
za 3 miesiące kończę 32 lata a osoby które mnie nie znają dają mi 21-22 lat :-D ,fajnie.. to miłe

Gość mlodaipiekna
Szkoda tylko ze na ulicach widuje mlode dziewczyny wygladajace na 5-8 lat wiecej niz maja.....

No niestety jedne wygladaja młodziej mimo ze nie chca a inne robia sie na starsze. nic na to nie poradzimy :) ich wybór

Gość ojejku 32456790950
ostatnio w autobusie kupuje bilet normalny a kierowca do mnie"a czemu nie ulgowy,uczniowie maja znizke":P

wow duzo wpisow:):):):) w pewnym sesie uwazalam sie za indywidulanosc pod tym wzgledem::P:P:P:P co do powodu do dumy w pozniejszych latach to mam nadzieje ze bede miec:):):) ale sie zobaczy:P na poczatku tez sie wkurzalam jak ty mrowa bo idac na imperze podrywli mnie 15 czy 16 latkowie a ja wodzilam wzrokie za przystojnymi 25 latkami:P:P:P moja najlepsza psiapsiula wygladala zawsze na kilka lat starsza zawsze bawilysmy sie pytanie ktora z nas jest starsza:P:P:P:P oj zabawnie bywalo:)

Bywa to całkiem miłe a na pewno zabawne :) Lubie wyglądac na młodszą niz jestem :) ojjjejku ---- dobre z tym biletem :)

Ja mam 27 i wyglądam na conajwyżej 20 :) zawsze wyglądałam na młodszą, ile razy wracałam sie po dowód bo mi fajek nie chcieli w pobliskich sklepach sprzedac :O ale rok temu babka mnie rozwaliła, kiedy w markecie musiałam jej pokazac dowód bo piwo kupowałam (mąż stał dalej w kolejce wiec jak podchodzil to babka chyba skapła sie, ze sie troche pomyliła - albo przynajmniej ze za te piwo zapłaci on ;P ), 26 lat i bym piwa nie kupiła gdybym była sama i bez dowodu :D:D:D

Dużo jest dziewczyn w takiej sytuacji :) Nawet mój przyszły mąż jak pierwszy raz mnie zobaczył w pracy (pracujemy w jednej firmie) stwierdził że teraz dzieci zaczeli do firmy przyjmować :)

o w angli pracujac na wakacjach z 2 dziwdzynkami 8 i 10 lat starsza spytala mnie: \"(Moje imie) why you are so old and look like me, so young\" wogle tam dziewczynki wygladaly strasznie staro;/ przyker zwlaszcza ze niektore w wieku 10 lat mialy juz dosc duze piersi i makijaz;/

wlasnie w sumie ja jestem jedyna osoba z mojego otocznie ktora wyglada az o tyle mlodziej bo w sumie 7-5 lat:P mam kolezanki ktore sa niskie i drobne lecz jednak co najwyzej rok 2 roznicy im daj :P nom ten bilet mnie rozwalil:P:P:P hehehehhe xaxaxa ja tez piwko i fajki z dowodzikiem kupuje:P a raz w kanajpie dwoch z pewnoscia mlodszych odemkie chlopakow moje wejscie skometowalo tekstem\" ta knajpa shodzi na psy patrz jakie malolaty wpuszczaja\"lol

Idąc potańczyc dowód koniecznie musze miec i zawsze mnie sprawdzaja a młode siksy takie po 16-17 wchodza bez problemu :) normalne to jest :)

o teraz na forum pojawil sie ten link: http://www.missmazur.pl/?opcja=finalistki&grup a=M&numer=67 zabawne te wszystkie nastolatki wygladaj starzej odemnie hehehehhehe a wogle nie wiem czy u was tez tak jest ale umnei makijaz ubiour nie robia roznicy i tak wygladam jak malolata:P jedyne co mnie postarzylo to zmiana koloru wlosow z blond na brazowepozatym moja buzka kazdym dzilania sie nie poddaje:P