Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nibys

mlody wyglad ktos tez tak ma?

Polecane posty

Gość ...lena...
W pracy klient myślał że jestem w wieku jego wnuczki(22l), nie chciał uwieżyć,że mam dzieci! Dopiero współpracownica moja mu to potwierdziła,bo widziała moje smyki! Ufff....uwierzył! Czasem jest to miłe ale czasem uciążliwe!!!

Gość wiek
Ja mam 49, a każdy daje mi koło 40. Niedawno zostałam babcią i pewnie będą mówić, że mi się trafiło w późnym wieku, a co mi tam niech gadają :D

Gość Jola.
A propos wnuczki, to na wakacjach nad morzem z liczna rodzina, pewna nowo poznana pani byla przekonana, ze jestem *wnuczka* mojego ojca, ktory ma 60 lat i wyglada o pare lat mlodziej. JAk sie jeszcze dowiedziala, ze mam dzieci, to juz zupelnie mowe jej odjelo. Ja mialam wtedy 35 lat a ona byla pewna, ze mam ok 19-20. Ale o tym tez byla mowa za moimi plecami - wujek mi to potem powtorzyl i tez sie z tego smial.

Gość Jola.
Teraz 40-latki czesciej maja dzieci, nie przejmuj sie - bedziesz wygladac na mamusie swego wnuczka/ki :)

Gość usumn
ja tez tak mam i mnie to czasami do szalu doprowadza😠 i nic nie pomaga ani mocny makijaz ani farbowanie wlosow...ehhhhh ale zeby tylko takie rproblemuy byly:)