Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naughty

PRAWO JAZDY EKSPRESOWO ???

Polecane posty

Witam czy wie ktos , czy mozna zrobic prawko w miesiac wlacznie z egazminem ? sa szanse ? ile trwal kurs ktory robiliscie ? pozdrawiam

moj trwal ponad pol roku... :) to chyba nie mozliwe zeby to zrobic w miesiac.. :) na sam egzamin czeka sie miesiac, albo nawet i dluzej.. :O

Gość Ja zrobiłam w 25 tygodnia
kurs później egzamin w word (robiłam kurs wakacyjny za 2700zł z wyżywieniem i noclegiem)

Gość Ja zrobiłam w 2.5 tygodnia
2,5 a nie 25 :)

aha , dzieki za odpowiedzi wlasnie sie dowiedzialam ze jak zaplace dobrze to moge zrobic w 3 tyg lacznie z egzaminem hahahah jaja nie ? Przerazajaca jest ta swiadomosc ze wiele mozna kupic za kase , zeby nie powiedziec ze wszystko chyba nie skorzystam jednak :) dzieki jeszcze raz :)

Gość pf
na egzamin zapisujesz sie po wyjeżdżeniu godzin, jeśli jednak Twój instruktor na to pójdzie możesz zapisać się jeszcze w trakcie jazd, on niby wypełnia papierek że już jesteś po kursie wiec nie wiem czy od razu na początku by Cię zapisał ale zapytać możesz.. potem tylko od czasu Twojego i instruktora zalezy jak szybko te godziny wyjeździsz

Gość można jak najbardziej
Ja zrobiłam przyspieszony kurs w niecałe 2 tygodnie, chyba 12 czy 13 dnia był egzamin - zdałam :) Ale od razu zaznaczam - 2 tygodnie z życia wyjęte! Masz jazdy codziennie po 2-3 godziny, potem uczysz się testów i tak w kółko. Nie wiem czy tak jest zawsze, ale ja drugiego dnia kursu wyjechałam na ulice, trzeciego miałam już na liczniku ponad 100km/h. Stres niesamowity, ale warto było :)

Gość pf
100km/h ? to ekspresówką lub autstradą jeździłaś? jak nie to naruszenie przepisów! :D ;)

Gość ploolool
buahhah 3 dnia 100km/h i parwko ktos ci dał?? :O:O:O:O:O

Gość cccccccccccccccggggggggggds
rthhhhhhhhhhhhhhhh