Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość primavera e

jak mu dac do zrozumienia

Polecane posty

Gość primavera e

spotykalam sie z afacetem ,tak bez zobowiazan...bo okazalo sie ze jest zajety.....cierpialam on przestal sie odzywac ....i ostatnio znowu dzwoni chce sie spotkac a ja sie wykrecam ...myslalam ze da sobie spokoj ale on nadal dzwoni ....a mi przykro bo chcialabym byc"blizej" z nim al efakt ze jest on zajety odrzuca mnie ...Jak dac mu do zrozumienia zeby sie odczepil ,bo za kazdym razem jak chce byc stanowcza i mu powiedziec prosto z mostu to miekne i jestem dla niego miła...i on chyba nie czuje aluzji...Nie wiem o co temu facetowi chodzi odczepil sie i po 2 miesiacach sie stesknił??

Gość czxere
spotykalas sie bez zobowiazan?

Gość primavera e
bez zobowiazan na poczatku ale milam nadzieje ze cos z tego bedzie ale dowiedzialam sie ze ma dziewczyne

Gość ja ja ja
Nie martw się ...niejedna tak ma ...np ja :o... Też bym wolała ,żeby to on skończył tak naprawdę i dał mi spokój bo ja nie mogę tego zrobić ...no nie mam serca no...a już raz kończyłam lecz on się nadal chciał spotykać ...No i nadal się spotkamy za miesiąc stuknie rok!

Gość primavera e
wlasnie w moim przypadku to tez juz sie dlugo ciagnie:O milam ostatnio nadzieje ze to juz "koniec" przecierpialm swoje bo brakowalo mi jego telefonow itd itp a tu znowu takie boom:O

Najlepiej powiedz mu wprost i \'\'kwadratowymi literami\'\', że zajęci Cię nie interesują, bo chcesz być dla faceta \'\'EKSKLUZYWEM\'\', chcesz, by facet również. :P

Gość primavera e
wlasnie w tym moj problem ze za kazdym razem jak sobie obiecuje ze mu powiem zeby nie dzwonil itd to miekne jak go slysze czy widze dziewczyny o co temu facetowi chodzi???? dzisiaj nie odbieralam telefonow rano od niego i pozniej sie nie odezwal wiem ze sie obrazil ale za jakis czas zacznie wydzwaniac..... pomocy!:(

Ty się pytasz, o co jemu chodzi? Durna jesteś! :( O co Tobie chodzi???? Chcesz, zy nie zerwać z nim znajomość? ZDECYDUJ się, kretynko! Nie tylko Ty \"cierpisz\", tamten facet też niejako rani swoją dziewczynę interesując się kimś innym. Ty cierpisz niejako na własne życzenie, przez swoją głupotę, ale ona? Jak nie potrafisz mu tego powiedzieć, to napisz w SMSie. Ty chyba jesteś przysłowiową blondynką? :(