Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karuna

DO DOŚWIADCZONYCH KOBIETEK ...

Polecane posty

Witam wszystkie Panie... otóż... czy zdarzyło się Wam, że podczas uprawiania miłości zsunęła się prezerwatywa i została w środku...? Wiem - brzmi dziwnie, ale jest prawdziwe... Jak określacie prawdopodobieństwo wpadki w takim przypadku...? Dzięki :*

mnie sie tak zdarzylo ze po skonczonym seksie z penisem w srodku troche przysnalem i maly wymiekl gdy po chwili gdy sie ocknalem poruszalem kilka razy i znowu stanal wyjalem okazalo sie ze guma zostala w srodku Wyjalem ja ale sperma nie wyplynala

Gość słodka dziunia
Na szczęście nie miałam nigdy faceta z tak wąskim penisem :)

Gość greczynka
mi sie tak zdarzyło. raz.

Gość słodka dziunia
ciebie rozumiem bo po stosunku fiutek flaczeje i może się zsunąc jak się w porę nie wyjmie. Ale podczas seksu żeby się zsuneła? To trzeba naprzwdę mieć waskiego ptaszka

Gość greczynka
prezerwatywa byla z tych tanszych i chyba rozmiar niedobrany.. cóz w tym dziwnego...?

Nie jest wąski :P Po prostu bylo mokro no i jakoś tak się stało... I teraz obiecuję sobie, że jeśli okres nadejdzie jak powinien, to inwestuję w tabletki...

Gość słodka dziunia
A po co zakładaliście gumkę do anala? Bałaś się ciązy? Mój jak się upiera że chce bez gumki to wtedy wlaśnie zawsze kochamy się analnie

Rety, a Ty, dziuniu, nie słyszałaś o tym, że w pupie jest dużo różnych bakterii, nie zawsze obojętnych dla męskiego penisa? Właśnie do anala zalecane jest używanie prezerwatywy...

Gość szkarłatny jedwab
To wcale nie musi być wina wąskiego/małego członka. Takie sytuacje zdarzają się czasem (rzadko) przy długim i intensywnym seksie, poza tym dziwnym trafem tylko z niektórymi facetami zdarzało mi się coś takiego i to wcale nie tymi skąpo obdarzonymi, chyba jakieś specjalne predyspozycje mieli ;) Prawdopodobieństwo wzrasta też kiedy kobieta nie jest dostatecznie podniecona (wilgotna) bo tarcie potrafi ściągnąć gumkę ale najczęściej prezerwatywa zsuwa się kiedy nie jest rozwinięta do końca.

Juz wiemy w jakich okolicznosciach moze to miec miejsce, ale powiedzcie mi jakie jest prawdopodobieństwo wpadki, skoro prezerwatywa została wewnątrz jeszcze trochę czasu...

Gość vcxre
to zalezy czy mialas dni plodne..Ale niestety szansa na wpadke jest..

Okres kończył mi się 23-go marca, buu, coraz bardziej się boję i nie mogę przestać o tym myśleć...;(

Gość szkarłatny jedwab
Jak wyjęłaś z siebie gumkę to nasienie było rozlane czy "siedziało" grzecznie w czubku prezerwatywy? To chyba podstawowe pytanie. Nie martw się, nie tak łatwo zajść w ciążę, ale jakieś tam ryzyko jest... nikt nie da Ci 100% gwarancji.

Gość szkarłatny jedwab
do "Jakiś tam facet" - litości, kto stosuje oliwkę do prezerwatywy... :o