Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonek

jakie prezenty na zajączka?

Polecane posty

dla starszego prawika od zajączka - najlepszym prezentem sztuczna rączka hehhe :P

Gość gość
Komercjalizacja kolejnych świąt...na zajączka?

Gość gość
Nie kupuj świnki morskiej, adoptuj ! Wpisz w neta Stowarzyszenie Pomocy Swinkom Morskim. Warto

Gość mama Mikołajka
Ja kupuję swoim dzieciom słodycze, wrzucam do wystrojonego przez dzieci koszyczka i chowam w domu, w niedziele wielkanocna biegaja po domu i szukają :)) Jak bylam dzieckiem, też chodził Zajączek i zostawial słodycze w koszyczku na parapecie. Moja Mama opowiadała, jak w dzieciństwie szukała swojego koszyczka od Zająca na łące koło domu. Tak więc to NIC NOWEGO!! Zajac przynosi dzieciom prezenty od conajmniej 60 LAT !!! ;P

Gość mama Mikołajka
Ja kupuję swoim dzieciom słodycze, wrzucam do wystrojonego przez dzieci koszyczka i chowam w domu, w niedziele wielkanocna biegaja po domu i szukają :)) Jak bylam dzieckiem, też chodził Zajączek i zostawial słodycze w koszyczku na parapecie. Moja Mama opowiadała, jak w dzieciństwie szukała swojego koszyczka od Zająca na łące koło domu. Tak więc to NIC NOWEGO!! Zajac przynosi dzieciom prezenty od conajmniej 60 LAT !!! ;P

Gość gość
Oczywiście że jest taki zwyczaj, jestem z południa Polski i od kilku pokoleń w rodzinie jest zajączek. Oczywiście drobiazgi, przychodzi w nocy w sobotę i prezenty zostawia w butach, które przez dzieciaki musza byc wyczyszczone i ustawione pod drzwiami

Gość kalka1
Fajnym prezentem są bum bum rurki. Jest to zabawka dla pociech w różnym wieku więc śmiało można coś takiego sprezentować np. dzieciom znajomym.

Gość gość
Drobnym, a zarazem bardzo oryginalnym prezentem np. dla nastoletnich dzieci będą soczewki crazy. Dzieciaki teraz lubią takie gadżety. Sklep w którym jest chyba największy wybór soczewek i do tego dobre ceny to http://www.eyetoeye.pl/

Gość PlanszoSfera
Polecam grę Dobble, do kupienia w sklepie www.PlanszoSfera.pl

Gość gość
nie kupuje zadnych prezentow. strata czasu i pieniedzy. swieta to swieta czas spedzony z rodzina a nie prezenty. niedlugo tak bedzie ze nawet na kawe jak kogos zaprosisz to tylko jak mu dasz prezent przyjdzie

Gość Mamiolcia
Mój mały cały czas męczy o mnie sprytną plastelinę. Większość dzieciaków w przedszkolu już ją ma. Uf, jedyny rok kiedy wiem co kupić :) Jeszcze okazję upolowałam na www.mr-gadzet.pl - w jajkach wielkanocnych są kody rabatowe :)

W zeszłym roku kupiłam córce na zajączka długopis 3D Garett i to był bardzo dobry prezent. Nie ten z tych, którymi się pobawo trochę i rzuci w kąt. Bardzo ten gadżet. W tym roku nie mam pojęcia co kupić. Szukam inspiracji