Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość otumaniona-rozkojarzona-dorota

poznałam Wlocha...???

Polecane posty

Gość a podniose sobie
nie chce nikogo obrazac tylko ostrzegam....tylko ostrzegam... to znaczy ze'' zona i inwentarz tylko z ich kraju....''

Gość smerfeeeetka
a i dodam ze jego rodzina jest dla mnie naprawde przemila, az sama bylam w szoku ze tak dobrze mnie przyjeli, jego wujek sie uczy angielskiego zeby moc ze mna rozmawiac i wogole wszyscy mnie caly czas pozdrawiaja, kupuja mi prezenty (dostalam prezenty od jego mamy i siostry nawet z liscikiem chocia z widzialam ja tylko raz).

Gość a podniose sobie
...''lo conosco, tesoro, non preoccuparti, ce la facio, lascia stare che meglio, mi sono stancata a podniose sobie, ciao, non ha proprio senso parlare con te'' robisz bledy kochana,straszne bledy:D:D:D

Gość a podniose sobie
smutek..........buoi to inwentarz w pojeciu ogolnym,nigdy doslownie sie nie tlumaczy,szczegolnie w jez.wloskim

Gość a podniose sobie
c'e la faccio....madonna mia...il tuo italiano fa proprio pena....ma...devi studiare di piu' amore:D

Gość smerfeeeetka
mozecie gadac po polsku??????????? jaki sens ma pisanie po wlosku, chyba ze chcecie sie pochwalic ze znacie wloski...

Gość a podniose sobie
a tam....czym tu sie chwalic,wkurza mnie jak ktos troche liznal jezyka i jest madrzejszy od radia,tylko tyle

Gość a podniose sobie
siniora?a co to znaczy?:D:D

Gość a podniose sobie
a qusto co to takiego...bo nie rozumiem...no dobrze poczatkujaca jestes,mozesz sie pomylic:D

Gość a podniose sobie
smerfetka,powiem tylko tyle,uwazaj,badz czujna...ja widzialam juz dziesiatki Polek oszukanych i ponizanych przez Wlochow,nikomu tego nie zycze...i nie wierzcie w kazde ich slowo....vi saluto🖐️

Gość smerfeeeetka
kiedys gadalam z moim wlochem o tym jaka o nich krazy opinia to pamietam ze sie zdenerwowal i pytal " czy ja taki jestem no sama powiedz" i rzeczywiscie wogole nie pasuje do stereotypu zwlaszcza jezeli chodzi o kochanki i zainteresowanie wieloma kobietami naraz, wrecz powiedzialabym ze jest wybitnie wierny..

Gość smerfeeeetka
i jeszcze sam przyznal ze owszem jest czesc wlochow ktora do tego stereotypu pasuje

Gość a podniose sobie
wiec powodzenia🖐️

Gość smerfeeeetka
monimoni z jakiego miasta jestes?

Do smerfeeeetka. Ja swojego włocha poznałam przypadkiem i od razu przyciagnełam go wzrokiem. Wieczór był boski i prawde mowiac był zdziwiony gdy nie pozwoliłam za siebie płacić. Wiem że to być moze przelotna znajomośc ale co tam warto. Teraz mamy tylko emaile, których ja nie chciałam pisac to on nalegał. Nie łudze sie ale nie mam nic do stracenia. A co do opini poprzedniczek od kazdego mozna dostac kopa i wcale nie musi byc to włoch bo Polakom niestety też odwala i przekonałam sie o tym na własnej skórze.:( :D

Gość smeeeerfetka
majtusia zycze ci wielu wspanialych chwil z Twoim wlochem. w zwiazku zawsze sie podejmuje pewne ryzyko czy to z wlochem czy polakiem czy kimkolwiek innym. ja mojego kocham i wierze w niego i w nas. nigdy nikt mnie tak dobrze nie traktowal i dlatego nigdy nie pozaluje tych chwil nawet jezeli maja sie skonczyc zle...chociaz ja mysle ze skoncza sie bardzo dobrze... :)

Bez przesady!Znam malzenstwa pol-wloskie z ponad 20 letnim stazem bardzo sie szanujace.Nie wiem gdzie Ty sie obracalas kobieto,ze tak straszysz Wlochami.To ze dla nich sie bedzie zawsze Polka jak piszesz,-to chyba normalne,bo Wloszkami nie mozemy byc.Jezeli znasz swoja wartosc to ta Polka to bedzie dla Ciebie tylko komplement.Piszesz jakbys pozjadala wszystkie rozumy,myslisz,ze bedac tu 10 lat jestes wszechwiedzaca???,ja tu jestem 13 lat,swietnie mi sie mieszka,szanuje innych i jestem szanowana. A w Polsce faceci sa wierni do grobowej deski???Nie zdradzaja przed slubem,po slubie itd?Obudz sie,wszedzie jest podobnie. Jezeli dalas soba pomiatac to tylko Twoj problem.

Nie tego nie mozna nazwac zwiazkiem to był epizod w Polsce było fajnie. Ja w sumie nie chciałam miec kontaktu bo po co sie wkrecać on nalegał i teraz piszemy do siebie o pierdołach ale jako to napisał kto wie co sie wydarzy!!!!!

Gość smrfeeeetka
luna_pienaa dzieki za mile slowa, mam nadzieje ze sie nie zawiode..

Gość O ludziach
Luna, wyglada ze ty pozjadlasz wszystkie rozumy, nie dla nich to bedziesz zawsze Polka w sensie ze oni swoje beda kochac o tyle wiecej i traktowac o tyle lepiej. Dobrze ze tobie sie udalo, ale w swojej kulturze nie udalo sie znaczy w polsce, we wloszech jestes zalezna na wlochow, twoj tez pamietaj cie lubi bo jestes czyms inna dla niego jakis egzotyk. Nie mozna ogolniac ale ...... ogolnie to polki nie sa traktowane dobrze przez wlochow, tyle co znam z przypadkow kilka.

Gość O ludziach
Ja chcialbym na zdjeciu widziec tych waszych "wlochow" ciekawe dlaczego u siebie nie potrafili znalejsc odpowiedniej kobiety swojej wloski. Cos im nie wyszlo i szukali za latwa polke zachwycona Italia i tyle. Przepraszam ale tak mi sie wydaje, nie obrazajcie sie, mysle ze was stac na czegos lepszego.

Ale bys sie zdziwiła i wcale nie myslałam ze jest włochem jak sie spotkalismy bo nie mowił po włosku!!!!

Gość O ludziach
mowie tak bo nie tak dawno kolezanka pokazala mi taki website gdzie ludzie sie oglaszaja na randki taki wlasnie miedzynaradowy. I wlosi mieli duzo odpowiedzi od polek. Otworzylismy ijeden taki profil wlocha. A tu jakis brzydel kurdupel starszy dziad w bialej koszuli bez rekaw zrobil sobie zdjecie, czarne krecone wlosi itd. A tu napisane do niego mlode dziewczyny z polski, w stylu "kocham twoje zdjecie", "Ciao macho", "Pisz do mnie po wlosku", "Jaki piekny wyszlesz na zdjeciu, amore..." Dlaczego bo jest wloch, to nie jest wcale na miejscu, i polskie facecy maja sie czuc ze sa czyms gorszym, wcaaaale nie Mit nie mit ale to jest smiech i smutno, dopiero jak widzi sie co sie dzieje to wstyd. To nie jest jakis goracy latino z bajeczki tylko normalny facet, taki calkiem normalny, bez przesady tu. eh szkoda mi ale na glupich nie ma lekarstwo ... zegnam

Bez przesady a kto powiedział ze włosi wszyscy sa piekni znam takich co wstyd kolo nich stanac nie wiem dlaczego generalizujesz wszystko i wszystkich!!!!!!!!!!