Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga22

wpadka przy yasmin lub innych pigółach mozliwa piszcie?

Polecane posty

Gość kinga22

hej dodam ze zazywam tabosy juz długo 3 lata i im ufam yasmin juz ponad rok i narazie oki ale widze tu pare postów ze ktos zaszedł zazywajac tabletki w terminie i regularnie wiem ze nie maja 100% no ale? zastanawiam sie czy to mozliwe?pytam z ciekawosci i prosze o szczere odp mam tu na mysli swój przykład a nie kolezanka kolezanki itp.....konkretnie/

Gość KINGO ZAMIAST PYTAC SIE
O SPRAWY ZWIAZANE Z "PIGółAMI" WEZ SLOWNIK ORTOGRAFICZY I ZOBACZ JAK SIE PISZE "PIGółY" JAK NIE MASZ W DOMU SłOWNIKA ORTOGRAFICZEGO TO ZAPYTAJ SIE PANI OD JęZYKA POLSKIEGO. NO DOBRA PODOPOWIEM CI ZE PISZE SIę PIGUłY

Gość koleznkaaaaa
moja bliska kolezanka wpadła biorac regularnie, ( wystrzegała sie jak mogla gdyz nie planowali zmezem dzidzisia) wpadła przy mericlon ( nie wiem jak to sie pisze :-) )

Gość kinga22
no hej co do pierwszego postu kazdy sie moze pomylic zwłaszcza jak szybko pisze czesto nie zwraca sie uwagi na ortografie tylko na tresc pytania i konkretna odpwiedz,,,,,,,,,,,.

Gość co do błędów ortograficznych
to jest takie powiedzenie: "głupi nie zauważy, mądry nic nie powie" odpowiadając autorce pytania: nie ma 100% antykoncepcji. Index Pearla dla regularnego i poprawnego przyjmowania pigułek nie wynosi 0. Nawet podwiązanie jajowodów nie daje 100% pewności.