Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne to

Dlaczego dawniej kobiety nie goliły owłosienia łonowego a teraz muszą???

Polecane posty

Gość maimai
No ja bym chciala:D nie straszne mi kafeterialne zmory cale szczescie a golem bo lubiem bo nic mnie nie drapie, wlosy nie wystaja a kiedys mialam z tym straszny problem i faceta tez bym ogolila najchetniej bo zadna przyjemnosc pluc wlosami w przerwach miedzy jego jednym jekiem a nastepnym, i bede wdzieczna po co im wlasciwie te wlosy na jadrach etc, skoro tam nie ma zadnej dziurki tak jak u kobiet, oprocz wiadomej.Bede wdzieczna.

Gość maimai
za wyjasnienia* tfu tfu

Gość tereferekukuuuuuu
No ja rowniez gole. Woskuje bezlitosnie kazda kepke :P Ale jestem swiadoma, ze sobie w ten sposob szkodze. No ale czego sie nie robi dla urody :P

Gość tereferekukuuuuuu
Na wlosakach osadzaja sie feromony i inne jakies mi blizej z nazwy nie znane substancje zapachowe, majace za zadanie wabic kobiety.

Gość ale jestescie głupie
golenie wymyslili mezczyzni tylko i wylacznie dla swoich celow, tj. wrazen wzrokowych podczas seksu,

Gość ja odwrotnie
dawniej goliłam a teraz nie golę

Gość ale jestescie głupie
a dlaczego przestalas golic?

Gość hairy-lover
ja odwrotnie-----> Super!

Gość ja odwrotnie
nic przyjemnego w goleniu cipki a jestem z natury hedonistka i akceptuje swoje ciało bez zbędnych upiększeń no ale musialam do tego dojrzeć - kiedys tez kierowalam się innymi ;) czyli akceptacja siebie no i oczywiscie przez parnera pozdrawiam wszystkie nieogolone

Gość maimai
Feromony?Kobiety tez tak maja? Ciekawe,bo ja wole wachac faceta za uszami a glowa tez mu pachnie tak dziwnie przyjemnie, wiec moze mu wyskubie te kilka ostatnich bo ma niewiele.No i co z facetami takimi jak moj ktorzy maja malutko a z tymi ktorzy maja buszu buszu czy to od owlosienia zalezy kto nas bardziej pociaga, bo ja na nikogo innego tak nigdy nie lecialam jak na swojego:)

Gość agawa__
Ja nie gole, bo wkurzaja mnie na maksa odrastajace, kłujące włoski, swędzenie i krostki, które zawsze się pojawiają po goleniu. Przycinam tylko włoski, a na lato podgalam z boku, żeby nie wystawały spod kostiumu.

Gość maimai
No no i zgodze sie ze nic przyjemnego w goleniu pipi , nakladalam juz takie kremy takie piany, skrobalam Bielenda do okolic bikini i lzy ciekly rowno a i tak zawsze wracam do normalnej maszynki i nie dla kobiet tylko dla facetow bo dziwnym trafem tymi dla kobiet zawsze sobie wszystko tne, i wygladam potem jak pracownica mięsnego ale nie jest zle konfort psychiczny wazniejszy i mysle ze to ma zwiazek z taka reklama, ze zdjeciem ktore widzialam jak bylam mala a mianowicie wykadrowane (artystyczne nie inaczej!) zdjecie z pipi ktora ma wygolone i zostawiony tylko jeden pionowy paseczek zafarbowany na niebiesko.Nie pamietam o co chodzilo ale zapamietalam paseczek.Golenie przyszlo niedawno bo jakies dwa lata temu, taki impuls do zgolenia ale mialam sklonnosci do golenia wszystkiego lacznie z glowa wiec sie nie dziwie a spodobalo sie to uczucie miekkosci..i tak zostalo ;D

Gość maimai
Agawa__ , amisie krostki nie pojawiajom, jak to robisz zdolniacho?

Gość ja i mój facet się nie golimy
i jakoś zyjemy. Nie mylić z: nie myjemy się! Mycie jak najabrdziej, ale nie 10 razy dziennie.

Gość zamiast się golić to zajrzyj
do słownika, to ci się krostki nie będą POJAWIAĆ

Gość agawa__
czary mary, golę i już są :) nawet jeśli za każdym razem używam nowej maszynki i przecieram spirytusem salicylowym

Gość Kazdy robi co chce
Ja sie nie gole, tylko scinam krociotko bo tak mi sie podoba i mojemu facetowi tez. Koniec kropka. Gole tylko bikini. Za to nogi i pachy zawsze sa gladziutkie :)

Gość promyczek*
poniewaz przyjemnie jest byc milutkim w dotyku... i czuc pewnie kiedy twoj facet dotknie cie i tez potrzuje te milutka delikatna skore.... wogole to babcia mi opowiadala kiedys ze kiedys sex wygladal inaczej... mezczyzna nie zwracal uwagi na to czy ma nogi ogolone czy nie... poprostu podnosil kiecke i sprawa zalatwiona...

Teraz jest to norma że kobiety i mężczyźni golą swoje miejsca intymne. Mnie zawsze po takim zabiegu wszystko swędzi i piecze, dlatego zawsze smaruję się kremem a miejsca intymne provag żelem, który nawilża i zmniejsza uczucie dyskomfortu.

Gość gość
Ja nie golę i jestem mężczyzną. Mojej kobiecie kiedyś depilowałem srom, ale za moją namową przestała. Ma bujny, piękny, czarny zarost w okolicach bikini i przekonałem ją do tego. :) Lubię naturalne. Nie przeszkadza mi to w dawaniu jej oralnej ekscytacji.