Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Questionerka

CZY WYZWOLENIE SEKSUALNE=SEX Z KIM POPADNIE??

Polecane posty

Gość Questionerka

Czy być tez może się przejawiać np. w eksperymentowaniu ze swoim partnerem?? Jak rozumiecie to pojęcie ??

Gość Margolaaa
Że można wyrzucić małżeńskie prześcieradło..

to znaczy w moim odczuciu, ze nie czekasz do slubu, nie robisz tego tylko w jednej pozycji i w celu prokreacji ;) Ale zadajesz pytanie!Zeby byc wyzwolonym sexualnie nie trzeba sie \"puszczac\"

Gość ale nie mylmy
wyzwolenia seksualnego z kurestwem :D wyzwolenie to chęci, urozmaicenia itp. bez konieczności robienia tego z kim popadnie

Gość droga autorko
wydaje mi się że Fergie nie jest akurat żadnym autorytetem :D może sobie bajać co chce i good

Gość droga autorko
w sumie mogła napisać że lubi eksperymentować i nie chce stałego związku i to by było bliższe prawdy

Gość Questionerka
Nie twierdze, że jest autorytetem :) jednak zastanowiło mnie to co jest tam napisane i tak sobie wrzuciłam topik na forum ;) Osobiscie uwazam, ze nie trzeba sie walic po kątach z kim popadnie, aby byc wyzwoloną seksualnie, ale chetnie poznam opinię narodu ;) :D

Gość droga autorko
no więc mam podobną opinię jak ty - nie trzeba. wystarczy jeden partner i chęci żeby nie było po bożemu

Gość Questionerka
Otóż to, lecz zwróć uwagę na fakt, że w obiegowej opini osoba, która ma xxx partnerów jest własnie uważana, za wyzwoloną seksualnie, a taka, ktora ma jednego partnera i lubi eksperymenty już nie.

Gość droga autorko
to chyba jeszcze z lat 60-tych się bierze kiedy ludzie zachłysnęli się swobodą. no chyba że wg niektórych wyzwolenie to wolność absolutna - ale jeżeli uważam że moją wolnością jest możliwość kochania się tylko z 1 facetem to co? :D

Gość eeeeehhhhhhhh
Sex z kim popadnie ? No nie przesadzaj. Chyba, że chcesz mówic o prostytutkach ? U mnie sex łączy się z uczuciem

Gość Questionerka
No to piknie :D Uważam iż seks z jednym partnerem jest o wiele bardziej ekscytujący, niż z 15 w przeciągu 15 dni :D Oczywiscie pod warunkiem idealnego dobrania temperamentów i preferencji obu partnerów.

Gość droga autorko
naprawdę wyzwolony seks może być między dwojgiem partnerów (stałych) - znają swoje potrzeby, reakcje. jak dodać do tego eksperymenty - to mniam :D a tacy "wyzwoleni" co to dziesiątki partnerów mają to owszem mają - syfa i przypadkowy seks po pijaku :D

Gość Questionerka
:D