Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Hej. A kto od Was wymaga butów z nowej kolekcji? To bardzo nie fair. Noszę buty wcale nie New Style i nikt się nie czepia.

Gość gość
ja kupuję głównie z przeceny .....słyszałam ,że najlepiej mieć buty new style i robić darmową reklamę ale te buty są dla mnie i tak czasami za drogie

Gość gość
Tak z ciekawosci ile zarabia zastepca?

Gość gość
ciekawość to pierwszy stopień do piekła ;) na pewno więcej niż sprzedawca i mniej niż kierownik.

Gość gość
Nie obrażę się jak mi Firma co sezon taki new style zafunduje. Może nawet te zniżki 25% zabrać...

Gość gość
Prawda jest taka, ze jak się wymaga chodzenia w służbowych butach to firma powinna je dawać jak koszulki, tym bardziej że jest to firma obuwnicza..... tak jak w innych sieciówkach dają ubrania....

Gość czary mary hokus pokus
Zgadzam się.

Gość gość
dwa razy w roku powinni takie obuwie zapewnić... ale pomarzyć zawsze można haha

Gość gość
to zależy od kierownika, my musimy nosić medicusa :(

Gość always_honest
??? owszem, kiedyś mówili, że NAJLEPIEJ BY BYŁO gdyby były noszone buty z Deichamnn... ale nie było to narzucone. Pracuje już 4 lata i ani jednego dnia w butach naszych nie przeszlam się w ciągu pracy po sklepie. przecież to jest śmieszne. ;]]

Gość gość
najlepsza jest i tak przecena :D myslałyśmy, że coś nowego przecenią a tu zonk przecena przeceny haha i kto to teraz kupi kiedy ludzi nie ma, w styczniu owszem jakby taką przecenę zrobili poszłoby wszystko a teraz ludzie półbuty kupują i te gadżety od kilku lat te same gąbki, długopisy i te miarki do mierzenia - gadżety extra!! a tak a propo CCC się już przebudowało i nie mają już prawie nic z zimowego obuwia na sklepie! a my jak zwykle na hura będzie wszystko na raz:/

Gość gość
My tez chodzimy w medicuskach :-) tak kazała kierowniczka od paru la

Gość gość
A u nas marka obojętna, byleby to były czarne 185. A wszystko dlatego, że załoga wyjątkowo niewysoka.

Gość gość
Ha, ha, wy sobie jaja robicie a serio w wielu sklepach jest obowiązek chodzenia w naszych butach-chyba w większości.

Gość gość
Jak mi dadzą wygodne buty to będę w nich chodzić! !ale z tego co wiem RKS potrafi odjąć punkty przy ocenie kwartalnej w momencie kiedy ktoś z załogi nie ma firmowek! !! Także tak...

Gość gość
Tak czytam niektóre komentarze i zastanawiam się czy pracuję w tej samej firmie. U mnie w sklepie naprawdę miła atmosfera. Wiadomo obowiązków dużo ale w końcu idziemy do pracy a nie żeby stać, pachnieć i dobrze wyglądać. Wiadomo jak człowiek chce pracować to będzie pracować, a nie lamentować jak mu źle w tej firmie. Także sory ale ogarnijcie się bo tylko robicie z siebie pośmiewisko.

Gość gość
W jakim mieście jest ten sklep ,w którym jest tak miła atmosfera ? To ty sama robisz z siebie pośmiewisko pisząc o godzinie 00.45 w nocy !!! PUKNIJ SIĘ W CZOŁO !!!

Gość goshi
Wszyscy sie podpisuja jako gosc a gdzie stara zaloga? Gargamel zamotanamama goffi pracujecie jeszcze?

Gość gargamel555
Pracuje pracuje, ale dzisiaj jestem sfrustrowany ojebali mi firme na 300zł....... złodzieje.. adasie były i już nie ma pierwsza wpadka od tylu lat boli :/ pocieszam się, że byłem na przerwie i jakoś staram się usprawiedliwić, ale sumienie nie daje za wygraną, a obecne tematy że ktoś każe chodzić w butach żale jak to mi źle i nie dobrze to jeden wielki dowcip wole jakieś afery o tym można pogadać -_- pamiętajcie to Deichmann stawka zależna od miasta małe miasto mało pieniędzy duże też mało.... ale więcej od małego taka to filozofia ...... zresztą zawsze będzie mało jak ma się opłaty 3/4 pensji, a czasami całość.

Gość na wesolo
No niestety nie raz chodzisz za zlodziejem a on chwila moment pac i juz gonie ma, mi kiedys wyniesli 2x AM meskie zimowe i tez chodzilam za nimi i kiedy nie wiadomo to sie stalo. A teraz juz dawno mialam spokoj na mojej zmianie nie wynosza tfutfu odpukac, gargamel glowa do gory:-)

Gość Gargamel555
Wiesz mnie nawet w sumie przy tym nie było ale można było coś inaczej zrobić później przerwe itp. ;p koleś ewidentnie wyglądał na złodzieja + szukał butów na damskim markowym... i jeszcze klienci dookoła niego na beszczela kradnie a oni nic.... nawet jak na wózku inwalidzkim kradł ktoś cudem wstał.... i klienci nic ale na szczescie nie udało mu się "uciec".

Gość gość
Złodzieje nas pilnują i przychodzą , gdy jedna osoba ma przerwe. A druga na przodzie kasuje. Tez taką prawiadłowosc zauwazyłem.

Gość Gargamel555
Pilnują wiem ale zawsze można było coś zrobić lepiej a nas była 3 na zmianie to wiesz ;(

Gość gość
Czy u was nie wykozystuje sie pracownikow?

Gość gość
Co przez wykorzystywanie rozumiesz.?

Gość gość
czy ktoś z Was korzysta z tych karnetów do Pure? może się ktoś okreslić jak to wygląda w praktyce? szkoda, że mniejsze miasta są poszkodowane gdzie nie ma tej sieci:/

Gość gość
powinni dac jakiegos benefita albo multisporta i wtedy kazde miasto mogloby skorzystac

Gość gość
te akrnety pure są jak nasza supercena. Nic specjalnego, a drogo jak.......

Gość na wesolo
Kiedy beda pity? Macie info?

Gość gość
Do końca lutego firma musi się wyrobić z pitami