Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Piękna ,czyli jaka????Bo u mnie jak zawsze

Gość gość
Oj tam nie ma się co chwalić ale najlepsza w mojej karierze 8 letniej

Gość gość
No to gratuluję...;);)

Gość resistenz
Dzisiaj do mnie wreszcie dotarło, że filozofia przedsiębiorstwa mówiąca o szacunku do ludzi istnieje, ale tylko na papierze. Realny świat mnie powitał.

Gość gość
kredyty dają, Provident na ten przykład albo Profi coś tam - bierzesz tysiąc oddajesz cztery. Tylko brać :)

Gość gość
nieźle tam zarabiasz w Deichmannie że stać cię tylko na providenta

Gość gość
Do Providenta idą desperaci a nie ci co nieżle zarabiają.

Gość gość
resistenz to Ty ile pracujesz ze dopiero do ciebie dotarlo ze filozofia firmy o szacunku do pracownikow to fikcja, trzy dni? :)

Gość gość
P.Iwono ,proszę zmienić kolor włosów ,bo odstrasza pani klientów.I proszę nie żuć gumy przy kasie. Klienci się skarżą . To jest nieodpowiednie zachowanie wobec klientów. Galeria Ł.

Gość gość
Hahaha.... wstyd! Pani Iwona pewnie się już farbuje, bo przeraziła się reprymendą z kaffe:))) Żałosny wpis. Tylu niespełnionych w tej Łodzi, czy jedna pokrzywdzona owieczka robi z siebie kretyna??? Nie po raz pierwszy....

Gość gość
Wlasnie koncze golic glowe na lyso. Pod pachami tez sie wygolilam. Pytanie, czy szanowna klientka od wielu miesiecy troszczaca sie na forum o GŁ bylaby uprzejma poszukac gdzies swojego mózgu, ktory ewidentnie jej sie gdzies zapodzial? To pisalam ja, Ywona.

Gość gość
urlop ,urlop aha to ty

Gość gość
Te wypociny o GŁ. To juz nie ludzie piszą, ale zwierzęta...pozbawione pokory i mózgu.

Gość gość
Te wypociny na temat Galerii Łódzkiej pisze sfrustrowana, nieszczęśliwa była pracownica, która nie może się pogodzić z tym, że już tam nie pracuje. Mści się w ten sposób na swoich byłych koleżankach z pracy. To jest temat dla psychiatrów, a nie dla nas, zwykłych zjadaczy chleba. Pozdrawiam Galerię Łódzką, przez tą kobietę wypisującą tu te głupoty, wiele osób nabrało sympatii do tego sklepu :)

Gość gość
:) Galeria Ł. jest słynna na całą Polskę dzięki tej Pani :) Na pewno pracownicy wiedzą kto to pisze, i mają tą panią w głębokim poważaniu :)

Gość gość
Zastanówcie się co piszecie? Czy na pewno to pisze była pracownica sklepu?

Gość gość
Jak nie była, to obecna??

Gość gość
Przypuszczam, ze takiego przypadku psychíatria jeszcze nie widziała, tu pomoze tylko weterynarz .Cos na wscieklizne moze podać.

Gość rodochadis1971xsyzz
właśnie minął trzeci tydzień mojej pracy w deichmann. Jest beznadziejnie!!! Zatrudnienie na 1/4 etatu, zarobek na mies. ok. 700zł, wymagania kosmiczne, traktowanie poniżające, wyzysk!!! Chcę się zwolnić ale nie wiem czy mogę wypowiedzieć umowę na okres próbny. Jasne http://tombstonehistorians.com/yourls/y

Gość gość
Możesz się zwolnić. Przeczytaj wyżej wymienione wpisy.I zobacz co piszą.Znajdziesz inną pracę. ŻYCZĘ TOBIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.TRZYMAJ SIĘ !!!

Gość gość
"Właśnie minął trzeci ...." To jest wpis z kaffe z 28 lipca 2009 . ( pierwsza strona forum). Znowu ktoś prowokuje. Nieudane i słabe.

Gość gość
NIEPRAWDA !!!!!!!

Gość gość
A na czym polega to poniźanie i wyzysk? Bo w pracy mamy duzy zakres obowiązkow. Z doświadczenia wiem, ze dla wielu osób to za duzo...

Gość gość
PRAWDA!!! Autorem wpisu jest PRACOWNIK DEICHMANN godzina wpisu to północ. Słowo w słowo to samo.

Gość gość
Rzeczywiście, słowo w słowo przepisane z 2009 roku. Jakiś idiotyzm.

Gość gość
Dzisiaj leciała reklama "reszta w dukatach"....ale na szczęście nie ma nas w tej akcji bynajmniej na końcu jako partnerzy :D czas pokaże .... ale to tylko tak piszę by was oderwać od plucia się wzajemnie pozdrawiam. -_-

Gość gość
W październiku kupiłam portfel w któtym po miesiącu popsuł się zamek (otwiera sie pomomo zasunięcia). Ponieważ nie mieszkam w Polsce złożyłam reklamacje w styczniu i poprosiłam o wymianę. po rozpatrzeniu reklamacji otrzymaam 20 zniżki na portfel, którego nie mogę używać, bo się nie zamyka. Odebrałam decyzję reklamaci w sobotę 24.01.2015. Jedna z Pań Sprzedawczyń, nieuprzejma (długie ciemne wosy) skomentowała, że nie umiem zamykać zamka, druga z Pań grzeczna i przeprosiła mnie nawet. W czasach gdy ludzie szukają pracy nie powinno się zatrudniać osób, które nie wiedzą jak się należy zachować. Ja w tym sklepie (Świdnik, galeria Venus) nigdy niczego już nie kupię. Nikt mnie nie poinformował, że kupuję portfel z gwarancją na miesiąc. Zmieniłam zdanie o firmie i podzielę się moją opinią z innymi, aby ostrzec czego się mogą spodziewać kupując w sklepie Deichmann.

Gość gość
Tak nam przykro. Pomyliłaś forum. To dotyczy warunków pracy, a nie pokrzywdzonych przez los bidulek. Chyba zgodziłaś się na obniżkę więc....

Gość gość
Wstyd dla firmy,że zatrudnia osobę ,która żle się wyraża o klientce(bidulka). Wypowiedz klientki dotyczyła złej obsługi w sklepie.

Gość gość
Następna GALERIA opisana ? Widocznie klienc***iszą prawdę !!!