Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Hahahahaha

Gość gość
To jest chyba jakiś żart ...haha

Gość gość
Droga firmo Deichmann Obuwie - mam pytanie - czy opłacenie przez firmę współpracującą z firmą weekendu wysoko postawionej osoby ( RKS ) w luksusowym hotelu ( opłacone all inclusive ) oraz bonów podarunkowych do sieci odzieżowych w zamian za zlecenia to w kodeksie etycznym firmy ( jeśli taki jest ) korupcja czy jeszcze nie .... oczywiście bez wiedzy centrali i bez zgłoszenia do odpowiedniego Urzędu Skarbowego. Proponuję skonsultować odpowiedź z Prokuraturą Rejonową we Wrocławiu prowadzącą tego typu sprawy które zostały zakończone wyrokami skazującymi w stosunku do managerów takich sieci jak Kaufland czy Tesco. Sygn aktu oskarżenia Ap. V Ds. 28/10 Poniżej wycinek z aktu oskarżenia w sprawie Piotra T. oskarżono o czyn z art. 296a § 2 k.k. w zw. z art. 12 k.k., polegający na tym, że w okresie od 2009 do marca 2010 r., we Wrocławiu, udzielił Pawłowi S., pełniącemu funkcję kierowniczą w Spółce Kaufland Polska korzyści majątkowej w postaci bonów towarowych o łącznej wartości 6 000 zł, w zamian za zachowania polegające na podejmowaniu decyzji handlowych korzystnych dla firmy ********. Dziękuję za uwagę i proszę o odpowiedź.

Gość gość
A na nas oszczędzają każde 15minut :'(

Gość pkstasinski
Witam Państwa, proszę osobę która napisała wyżej o aferze o kontakt. Zapewniam anonimowość. Również proszę te osoby, które chciałyby porozmawiać o opisanych tu patologicznych przypadkach. Zapewniamy pełną anonimowość. Proszę pisać na adres e-mail: pkstasinski@gazeta.pl

Gość gość
A kim niby Pan jest panie Ptasiński, że mamy do Pana pisać ? Hmmm

Gość gość
To teraz się zacznie

Gość gość
Stasiński , ptasiński -na naiwnych czeka

Gość gość
Piotr Stasiński zastepca redaktora naczelnego gazety wyborczej.

Gość gość
Czy ta gra jest warta świeczki ?

Gość gość
Nawet wiem kto go nasłał, tylko jedna osoba pisała artykuły do gazety.

Gość Karolina Maria Zwierzyńska
Szanowni Państwo, proszę nie szukać po omacku. Nazywam się Karolina Zwierzyńska i przygotowuję publikacje na temat zgłoszony nam przez grupę pracowników Deichmann. Dlatego wszystkie osoby chcące udzielić nam jakichś wskazówek, lub chcące podzielić się swoimi przeżyciami serdecznie zapraszam do kontaktu. Możecie Państwo również pisać do mnie na facebook: Karolina Maria Zwierzyńska

Gość gość
I proszę jak wszyscy zamilkli ...

Gość gość
Bo anonimowo się łatwiej marudzi i pluje na innych.

Gość gość
Szkoda tylko ze Pani Zwierzynska jest na fb dosłownie od paru dni.

Gość gość
mhmmm rzeczywiście i w te parę dni nastukała ponad 200 kontaktów ehhhhh czy wy macie ludzi za skończonych debili .... poza tym pisze gdzie pracuje - Agora S.A - wydawca Gazety Wyborczej.

Gość gość
Ta pani ma ponad 200 kontaktów, ktoś tu chyba chce zdyskredytować tę panią. Wystarczy wejść na jej profil, mało tam widać bo poblokowane, ale widać np post z 2007 roku, jakiś post z 2012 roku. I po co ktoś wchodzi i kłamie? Kto się boi tej pani że rzuca fałszywe oskarżenia? Opanujcie się GÓRO

Gość gość
Niech się dzieje .....zobaczymy co to da

Gość gość
To proszę zobaczyć kiedy te posty byly dodane. Wystarczy najechać na zegarek przy danym roku. Jest mi to podejrzane

Gość gość
Ja w dniu dzisiejszym z nią rozmawiałam telefonicznie i zdaje się że nie tylko ja :)

Gość gość
Dobrze by było żeby tej Pani udało się coś zdziałać. Ja mam ograniczone zaufanie(może jestem uprzedzona,ale tego mnie nauczyła praca w D). Ogólnie życzę powodzenia i trzmam kciuki.

Gość gość
Tak jak była jakiś czas temu ankieta pt. jak sie pracuje w firmie i jakimś cudem wyszła że wszystko jest super i cacy a jak rozmawiałyśmy między sobą to wszyscy mówili co innego,czyli to jak zwykle była jedna wielka ściema żeby można się było prezesowi pochwalić jak to się pracownicy mają dobrze :-P

Gość gość
Znam ludzi którzy zaczęli trochę głośniej zadawać niewygodne pytania i dzisiaj już niestety nie pracują ,bo w tej chrześcijańskiej firmie trzeba trzymać pysk cicho i skakać tak wysoko jak firma na to pozwoli

Gość gość
To tak jak z wyborami nikt nie chcial wybierac PSL a wygralo jakims cudem....w wyborach samorzadowych

Gość gość
pkstasinski 2016.03.29 Witam Państwa, proszę osobę która napisała wyżej o aferze o kontakt. Zapewniam anonimowość. Również proszę te osoby, które chciałyby porozmawiać o opisanych tu patologicznych przypadkach. Zapewniamy pełną anonimowość. Proszę pisać na adres e-mail: pkstasinski@gazeta.pl gość 2016.03.29 Niestety ale pan red. Stasiński nie zajmuje się sprawami Deichmann - generalnie redaktorzy Gazety Wyborczej nie mają w adresie @gazeta.pl a @agora.pl - tak więc to jakaś podpucha która ma na celu najprawdopodobniej dojście do osoby która ten wpis zamieściła.

Gość gość
A co powiecie na tema ship to home?

Gość gość
Dobry pomysł. Brakowało takiej usługi. Klient i sklep zadowolony.

Gość gość
Niech mi ktoś powie ile jest prawdy w tym że Aleko pił w czasie pracy do tego stopnia że klienci wysyłali majle do firmy że obsługiwał ich ledwo trzymający się na nogach kierownik a Ewa musiała go wozić po komisariatach? Jaki to wstyd że kierownik taki pijany w pracy klientów obsługuje, i tak Ewka z nim długo wytrzymała ja bym takiego zwolniła od razu. Szkoda tylko tych jego pracowników bo ktoś tu pisał już wcześniej że ich mobingował, pewnie bali się powiedzieć komuś co się tam działo a teraz przynajmniej mają spokój i pracę w normalnych warunkach bez pijanego kierownika na zmianie i wyzwisk. A ta jego choroba to jestem pewna że wynika z alkoholizmu, jak sie chleje codziennie to sie organizm buntuje, w Warszawie się śmieją że trzeźwiał tylko jak miała być jakaś kontrola i chyba wszyscy są zgodni że ma za swoje

Gość gość
Nie było żadnego pijaństwa w miejscu pracy, Ewa raz zrobiła taki numer i się ośmieszyła, bo okazało się, że chłopak był trzeźwy jak niemowlę. Nie wymyślajcie dziewczyny, pewnie obie siedzicie na zapleczu i knujecie co tu wymyślić ale od dawna nikt nie wierzy w te wasze chore opowieści więc skończcie z tym bo za chwile znów ktoś o was coś napisze i znowu będziecie wydzwaniały i płakał do słuchawki.

Gość gość
Boże wybacz mi ...żmije jedne co chwilę ujadają i plotek szukają ,jak pada temat pracy to zaraz temat zmieniany specjalnie .nie dajmy się takim głupotom zdominować .Pierd_li jedna przez drugą aby tylko atmosferę podgrzać ,jakby we własnym gronie nie mogła powiedzieć co myśli a za pewne to zrobiła i jeszcze tu trzeba nasmarkać .Nikogo nie bronię i za nikim nie stoję,ale interesuję mnie Tajemniczy klient ,czy jesteście zawalone towarem ,co z ustawieniem z ostatniego postanowienia? Ale tu nic nie można się dowiedzieć i ani mieć żadnego innego spojrzenia bo wciąż kilka osób zaśmieca to forum plotami .