Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Pokaz przystojnego.

Gość gość
Ja znam takiego oks.

Gość gość
Fakt, przystojniak z Gdańska :)

Gość gość
To GG jest przystojny???

Gość gość
I to jak

Gość gość
Co to zboczenec pisze

Gość gość
Przystojny to jest ten z Brodnicy.

Gość gość
Kaganiuk

Gość gość
Nie z brodnicy S.G.

Gość gość
Firmo zatrudniają nam tu przystojnych, daj oczy nacieszyć! Bo zaraz misterem zostanie BHPowiec

Gość gość
Chcemy świeżego chłopca na plakat!

Gość gość
Dla nich Margaret a dla nas stare dziady. I gdzie tu sprawiedliwość?!!!

Gość gość
Z tymi dziadami to nie przesadzać. Chłopaki z bagażem życiowym.

Gość gość
Świeżego niech się umyje

Gość gość
No... GG jest bardzo przystojny :) ale niestety zajety wiec mozna jedynie oko nacieszyc, dobre i to :p w warszawie byl kiedys kierownik ktory byl nawet na okladce jakiegos pisma, blondynek, pieknie zbudowany, ciasteczko :) ale sie zwolnił :p

Gość gość
Nie na okładce pisma tylko w kalendarzu. To dawny kierownik nieistniejącego już sklepu 0014 Warszawa Ursynów. A tak szczerze to oprócz wyglądu metroseksualnego geja nic więcej sobą nie reprezentował

Gość gość
Ale wam ślinka cieknie ,weźcie się za swoich chłopów a tych zajętych zostawcie w spokoju

Gość gość
Metroseksualnego geja? On przynajmniej nie był donosicielem i szują, mnie jego ładna buzia i ładne ciało nigdy się nie kojarzyło z gejami, za to donosiciele zawsze kojarzyli mi się z SB-ecją i gdyby niektórzy z was żyli w latach 80 to by zrobili za komuny karierę jak mało kto. To się głównie tyczy pana na którego mówią "gumowe ucho" a który myśli że nikt nie wie, że jest kapusiem i donosicielem.

Gość gość
Ślinka cieknie.....? Zlituj się.

Gość gość
Informuję Szanownych Państwa, że nikt w sieci nie pozostaje anonimowy, a na tym forum naruszane są dobra osobiste. Zwracam się o zaprzestanie pomawiania, informując jednocześnie, że podjęte zostały kroki celem wyeliminowania tego procederu. Zabezpieczone dowody pozwolą zakończyć niniejszy spór przed sądem.

Gość gość
Przepraszam, a kto nas o tym informuje? Centrala? A może Sebastian, o którym ktoś napisał że jest metroseksualny? Czyje konkretnie dobra osobiste są tu naruszane i dlaczego ktoś kto nas próbuje zastraszyć nie ma odwagi podpisac się z imienia i nazwiska? Sprawa przed sądem? Cudownie! Też tam anonimowo będziesz występować? Wstydzili byście się, jeśli to Centrala pisze swojego tchórzostwa, macie odwagę zastraszać nas a nie macie odwagi się podpisać z imienia i nazwiska. Ja Ciebie informuję, że jak napisze, że jakiś kierownik to donosiciel to pisze prawdę i przed sądem to mogę udowodnić a to że mnie wywalicie z pracy to mam w nosie, bo możecie sobie pisac, zastraszać a któregoś dnia karma do was wróci

Gość gość
Naruszane są czyjeś dobra na forum. Ok. Czyje? Rozumiem, że Teresa poszła do prawnika z uwagi na nagrania, przynajmniej tak w firmie mówią. Ma prawo. Tylko co na tym zyska? Chce ukarania sprawców/sprawcy. Moim zdaniem po IP może dojść do tego, kto to upublicznił, ale jestem pewien że nigdy nie dowie się, kto ją nagrywał. Co zyska? To, że osoba wrzucająca do sieci dostanie 500 zł grzywny, pół roku w zawiasach a sąd zasądzi na rzecz Teresy zastępstwo procesowe. Ale zastępstwo procesowe wg norm przypisanych, czyli jakieś 800 zł. Maksymalnie. Za to Teresa wyda na prawnika ponad 6 tysięcy, a jak sprawa się potoczy kilka lat to dwa razy tyle. Czy jej się to będzie opłacało? - raczej nie. Co straci... nagrania będą odtwarzane na sali rozpraw. Będą tego słuchać sędziowie, świadkowie, centrala - wszyscy. Takie sprawy rozwiązuje się inaczej i ktoś tu pisał już wcześniej, żeby się ludzie ze sobą dogadali. Góral trochę tu namieszał, ale efekt był taki, że przeprosił Aleko za swoje zachowanie, Aleko napisał coś o dobrych kompetencjach Teresy i życzył jej sukcesów na gruncie zawodowym i tylko co jakiś czas jakiś troll próbował coś namieszać, ale nikt już się nie dawał w to wciągnąć. Widać było, że panowie się dogadali i doszli do jakiegoś porozumienia. Nienawiść was zaślepiła, zachowujecie się jak rozszalałe zwierzęta z jednej strony i mściwe - z drugiej. Dorośli ludzie a nie potrafią rozwiązać sporu w cywilizowany sposób. Gdzie w tym wszystkim jest Ewa? Dlaczego nie włączy się w rozwiązanie problemu, który w jakimś stopniu sama stworzyła, dlaczego nie zepnie się w sobie, nie powie "zostawiam osobiste urazy z boku" i nie włączy się w mediacje? Jej autorytet a nikt nie zaprzeczy że go posiada jest nie do przecenienia. Gdzie w tym wszystkim jest Jarek? To mnie bardzo martwi, pozostawia się sprawy drażliwe swojemu biegowi a później jedyne na co kogoś stać to pisanie na forum o sprawach sądowych i naruszaniu dóbr osobistych bliżej nieokreślonych jednostek. Więcej powagi, więcej rozumu i wiecej pomysłów. Na zakończenie: jestem pracownikiem firmy i jeżeli firma chce inwigilować forum i pociągnąć mnie do odpowiedzialności za to co napisałem proszę bardzo ale robię to po to aby dać wskazówki każdemu kto nie potrafi wyjść z twarzą z impasu stworzonego wiele miesięcy temu i ciągnącego się do dzisiaj.

Gość gość
Bardzo rzeczowo ale sorry w proznie to pojdzie i nikt nikogo sluchaj nie bedzie bo kazdy mysli ze jest najmadrzejszy a mleka sie wylalo tylko troche i kto to wie ile sie moze brudow wylac po takiej sadowej zadymie i kto na tym najwiecej starci a szary pracownik i tak bedzie kopany w tylki zawsze i wszedzie gdy na gorze sie kopia po kostkach

Gość gość
Piszesz to do ogarniętego nienawiścią betonu, na fejsie zdjęcie papieża a w sercu i na ustach nienawiść, takich mamy wlasnie w Polsce udawanych katolików. Jeszcze nas sadem straszą bo napiszemy ze ktos fajny albo ktos donosi, jak ktos kabluje to jest donosicielem ale rozumiem ze kapusiów firma otacza specjalna troska. To chore! Ja sie zastraszyć nie dam!

Gość gość
I zatkało kakao. Haha

Gość gość
I zatkalo bo co ma napissc jakis straszacy nas pakjac, ze mu sie wyrwalo? Ze firma wyrzuci z pracy kazdego kto pisze na forum? Ze o Ewie, Teresis, Johanesie, Arturze i innych mozna pissc dobrze a gdy zle to nas beda zastraszac? Komus wystarczylo odwagi by nam grozic anonimowo a prosba o przedstawienie sie spotkala sie z tchorzliwym milczeniem.

Gość gość
Wesołych Świąt!!!!

Gość gość
Żenujące. Zastraszanie pracowników. Mam nadzieję że jakiś proces się odbędzie i jak ktoś ma więcej takich taśm to wszystkie prześle do prezesa, ja bym tak zrobiła jakbym jakieś miała. A jeśli to prawda że tych taśm jest wiele i to na dwóch RKS i trzy OKS to po takim procesie szybko nam się może zmienić kadra kierownicza na najwyższych szczeblach.

Gość gość
Wesołych Świąt☺

Gość gość
Ponoć każdy kto pisze na forum ma być zidentyfikowany i zwolniony z pracy, więc radzę wszystkim opuścić to miejsce i więcej się na forum nie udzielać. Każdy kto tu pisze może być pociągnięty do odpowiedzialności dyscyplinarnej.