Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gośćktos
Uha ha ha ha hahaha

Pamietam jak jechalo sie na staz do Bialegostoku z mysla o tym co mnie moze czekac w tym sklepie ze strony pani OKS 017,ktora bardzo zle traktowala wczesniejszych asystentow.Jak moze taka osoba wspolpracowac z ludzmi?Bardzo zle wspominam ten okres i mam nadzieje ze juz tam nie pracuje

Gość gość gosc
Lukasz Latacz Sucha wojewodztwo malopolskie 32-353 Trzyciaz. Tomasz Karolak Wolbrom Rynek 32-340 Wolbrom. 40 km od Krakowa w strone Zielonek.Teraz to juz tylko formalnosc smieszne blazny ha ha

Gość gość
Blokuje się:(

Gość gość
mam takie pytanie, czy po okresie próbnym dają umowę na czas określony cz na stałe? proszę o odpowiedź

Gość gośćGliwice
Witam. Czy jest tu ktos kto pracuje w Europie Centralnej w Gliwicach? Wybieram sie tam na rozmowe o prace i zastanawiam sie czy gra warta swieczki. Czytajac koment. Jestem w szoku.. i nwm czy wogole pakowac sie w prace w tej firmie..

Gość gość
Ta Pani OKS cały czas pracuje, była przeciez zastępcą Ewy Cieślik. Koleżanki :)

Gość gość
Mi się nic nie blokuje. Mogę sobie pisać gdzie chcę.

Gość gość
A co sądzicie na temat nowej muzy w sklepach? Totalna porazka

Gość gość
Mózg Ci się chyba zablokował :)

Gość gość
Witam mam pytanie ile powinien pracować kierownik na sklepie, bo mam wrażenie , że za chwilę będzie wirtualnym kierownikiem. Czy u was jest podobnie? Proszę o info.

Gość gość
Jak jest nietykalnym oksem to pracuje tak jak na tym nagraniu wyzej.

Gość gość
Mój kiero za chwilę będzie pracował mniej niż 1 zastępca.

Gość gość
No jestem pod wrażeniem.

Gość gość
Ach warszawko !!!no nie ma jak solidnie objechac wszystkim d**e brawo to dopiero jest ciężka praca . a co do kiero znam takich co zapieprzaja więcej niż niejeden pracownik ale znam tez takich którzy do pracy maja wstręt przychodzą na 5-6 h na magazynie posiedziec ;( :)

Gość gość
po co monika wysylasz nagranie jak juz nie pracujesz to jest perfidne co ci to dalo myslisz ze nikt cie nie poznal przyszals specjalnie zeby nagrac bo niewiele sie odzywalas ale wiele osob cie poznalo czy to ze stalowej łomianek i jeszczer ionni

Gość gość
A gdzie ona miała przyjść jak to nagranie gdy OKS przyjechał do sklepu kierownika żeby sklep skontrolować, tak się właśnie pracuje w Warszawie jak na nagraniach, OKS przyjeżdża i dwie godziny d... obrabia innym kierownikom i okaesom.

Gość gość
Tak właśnie pracuje OKS!!!!! Przyjeżdża do sklepu żeby poplotkować!!!!! Co na to centrala? wiedzą jak się pracuje ale ta pani ma plecy bo za dużo wie i boją się zwolnić

Gość gość
Nagranie jest ze sklepu, słychać jak dzwoni KRÓLOWA i si ę jeszcze pyta jak tam? Po odsluchaniu dochodzę do wniosku że to paryszwa klika jednak jest a OKS powinien pracować a nie w czasie pracy użądzać sobie pogawędki na temat tego kto się z kim bzyka!

Gość gość
To nagranie pokazuje czym się zajmuje OKS jeśli tylkom jest w przyjacielskich kontaktach z Ewą, moze wszystko i taka jest prawda

Gość gość
Mam takie oto pytanie czy w warszawce podczas rekrutacji sprawdza sie poziom chamstwa i prostactwa czy to wychowanie takie tylko?

Gość gość
Ktoś tu wszystkich kłamał że nagranie było podczas prywatnej rozmowy teraz się okazuje że kłamstwo wyszło i nagranie było w sklepie podczas wykonywania obowiązków, a to nie Ewka zapewniała że to była prywatna rozmowa i wcale nie w sklepie? Ładnie to tak kłamać?

Gość gość
odblokujsie odblokujsieodblokujsieodblokujsieodblokujsieodblokujsieodblokujsieodblokujsieodblokujsieodblokujsieodblokujsie

Gość gość
do gość dziś Serio wierzysz w te bajki które opowiada ta zawodowa kłamczucha że ktoś przyjechał i ją nagrał? przecież to nagranie jak pojechała kontrolować sklep widać jak się pracuje w Warszawie gdy się przyjaźni z królową, ja bym proponował wrzucić całe nagranie od początklu do końca albo wysłać je do centrali żeby raz na zawsze pokazać jaka jest prawda bo na razi eto kłamstwo goni kłamstwo tej paniusi

Gość gość
Afera podsłuchowa (taśmowa) w Polsce – afera polityczna, która wybuchła 14 czerwca 2014 po publikacji w tygodniku „Wprost” stenogramów z nielegalnie podsłuchanych rozmów polityków. Nagrań dokonywano od lipca 2013 do czerwca 2014 w kilku warszawskich restauracjach, a wśród kilkudziesięciu podsłuchiwanych byli m.in. urzędujący i byli ministrowie, przedsiębiorcy i prezes NBP. Rozmowy zostały podsłuchane w restauracjach Sowa & Przyjaciele (należącej do Roberta Sowy), Amber Room w pałacyku Sobańskich oraz Osteria. Do nagrań jako pierwszy dotarł dziennikarz śledczy Piotr Nisztor

Gość gość
Ja chromole.... ale patologia.

Gość gość
Wytlumaczcie mnie jakim cudem po tych nagraniach ktos ma odwage patrzec w lustro pytam tez o osoby chroniace ta patolke

Gość gość
Królowa jakaś dzisiaj poważna... się nie dziwię bo nie jest jej ostatnio do śmiechu.

Gość gość
hahhahahhaahaah haaaaaahahhahahahaahha