Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Podobno ugoda kosztowala 280 tysięcy ale nikt się przecież nie przyzna :)))))

Gość gość
pani OKS niech pani łaskawie gadając przez komórę gada ciszej i mniej bluzga na innych bo od tego rynsztoku uszy więdną to że pani szantażuje przełożoną i boi się panią zwolnić nie uratuje panią bo jak ją zwolnią to i pani poleci wieśniaczka jedna!

Gość gość
Faktycznie coś mało aktywny ten blog ostatnio-moze cos jest na rzeczy?

Gość gość
A ja moi kochani zmieniłam pracę i wiecie co wam powiem? Lepiej sypiam, mam mniej stresu, częściej sie uśmiecham, w pracy ciężej pracuje ale psychicznie jestem wypoczęta bo mnie nikt nie zastrasza :))) życzę wam podjęcia decyzji o odejściu a sami zobaczycie że poza tą firmą zycie zawodowe jest przyjemne :))) moja noga nigdy w D nie stanie, CCC i tylko oni!

Gość gość
I dobra zmiana zamknęła forum???

Gość gość
Straznik wchodzi do celi i mowi: Fafara wychodzic! kąpiel ! Czy to konieczne? A kiedy się. ostatni raz kapałes ? Dwa lata temu.Ale przecież za pól roku wychodzę to mogę wykąpać się w domu! Jasiu a gdzie jest wasz tatus dopytuje sie ciekawski sąsiad. Pojechał na trzy lata do Ameryki . A dlaczego was ze sobą nie zabrał? Bo my w tym napadzie nie braliśmy udziału. Dwaj skazani spotykają się w więziennej celi. Jeden pyta: Ile dostałes ? 15 lat a ty? 10 lat To zajmij prycze przy drzwiach bo szybciej wychodzisz! Uhahahahahaha

Gość gość
Dwaj skazani spotykają się w wieziennej celi. Jeden pyta: Ile dostałes? 15 lat a ty? 10 lat To zajmij prycze przy drzwiach bo szybciej wychodzisz! Uha hahahahahahaha ha ha

Gość gość
Dwaj skazani spotykają się w wieziennej celi. Jeden pyta: Ile dostałes? 15 lat a ty? 10 lat To zajmij prycze przy drzwiach bo szybciej wychodzisz! Uha hahahahahahaha ha ha

Gość gość
Połączenie zebrania okr z wieśniarą spod Warszawy to nieporozumienie, jak można do towarzystwa zapraszać wulgarną prostaczkę która swoją pozycje zawdzięcza jedynie szantażowaniu przełożonej że wyjawi jej romans?

Gość gość
Telemarketerka wróciła dop pracy bo się znowu linia telefoniczna w warszawce grzeje :D

Gość gość
Fajnie widzieć że sprzedawcy są szczęśliwi z pensji, dziękujemy firmie za dbanie o naszą godność :)))

Gość gość
Na stronie znowu o Matkach , patola normalnie

Gość gość
Czterdziestoletni, lesbijski kulfon ma nową dziewczynę :) najważniejsze że dzięki niej awansowała, tak się robi karierę! Albo się milczy o murzynie e toalecie którego obraca pan wiadomo który albo się wdaje w romanse i awansiki lecą przy okazji szantażu carycy :)))

Gość gość
Zwalniam się, w końcu...... Dosyć mobbingu i poniżania!!!!!!!

Gość gość
Żałosne tępe błazny. Hahahahahahahahahahaha.. Szkoda do tego poziomu i potologi sie odzywac..

Gość gość
Czyli nie dzwonisz do Markowych odzieży używanych skoro z patolka nie gadasz, chwali się :D

Gość gość
Z wulgarnymi wsiurami i kłamczuchami nie gadam więc nie dzwonię

Gość gość
Tępe błazny

Gość gość
A kto a kto taki?

Gość gość
Ci dwaj co siedzą w pace z resztą bandytow

Gość gość
Dziennikarka pyta więźnia : Czy gdy odsiedzi pan swój wyrok będzie pan szczęśliwy ? Nie wiem proszę Pani.Jestem skazany na dożywocie. Uhahahahahahahahahaha

Gość gość
A kto siedzi w pace, znowu wsiura czyli zawodowa kłamczucha coś wymyśliła? :))))) Ps tępe błazny? Mówisz o tych których ta idiotka szantażuje?

Gość gość
A kto siedzi w pace, znowu wsiura czyli zawodowa kłamczucha coś wymyśliła? :))))) Ps tępe błazny? Mówisz o tych których ta idiotka szantażuje?

Gość gość
Może i jesteśmy błaznami, ale przynajmniej mamy honor

Gość gość
A jak tam Asia i jej men? Ten taki katolik co to plociucha opowiadała?

Gość gość
fakt że coraz wiecej ludzi przechodzi do ccc

Gość gość
Bo w CCC są lepsze warunki pracy a przede wszystkim lepsza atmoswera. Gdyby tam działo się to co w warszawce to ci ludzie na szczytach dawno bylibby bezrobotni tam nie ma kolesiostwa tam się pracuje a nie obgaduje koleżanki a szefowa zakasa rękawy i zapiernicza zamiast popijac kawkę i zajadając się serniczkiem opowiada kierownikom kto jaki jest.

Gość gość
To prawda ,ze przechodzi sie do CCC.Tam jest 5-6osob na zmianie .Inny system placy.Nie ma tak widocznych romansow i awansow w ten sposob....CCC zaciera tylko rece jak ktos prxychodzi z Deichmana bo zarabiaja na tym krocie.

Gość gość
wyplaty nie dali .....

Gość gość
zzzzz