Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły asystent

deichmann/jak tam jest

Polecane posty

Gość gość
Trole!!!trole!!!trole!!!trole!!!trole!!!trole!!!!

Gość gość
Trole!!!!trole!!!!trole!!!trole!!!!trole!!!trole!!!!

Gość gość
Trole!!!! Trole!!!trole!!!trole!!!trole!!!!trole!!!

Gość gość
Kisiu, przestań spamować awansu ci za to twoja wulgarna pani nie da pucybucie :)))

Gość gość
Ale o jaką Monikę chodzi?

Gość gość
Trole? I pisze to ktoś kto trolluje drugą stronę żeby tylko o nagraniach nie rozmawiać :))) Niech zgadnęm pucybut na awans pracuje? :D

Gość gość
Ej a co w końcu z ursynowem ? Teresa mówiła ze trzeba zrobić miejsce dla lizusa bo królowa tak se życzy. Wtedy się upieklo bo Magda zwolniła sklep ale wraca...prawdę T przekazuje ? A swoją droga plociuch. Przekazuje co usłyszy

Gość gość
Ej a co w końcu z ursynowem ? Teresa mówiła ze trzeba zrobić miejsce dla lizusa bo królowa tak se życzy. Wtedy się upieklo bo Magda zwolniła sklep ale wraca...prawdę T przekazuje ? A swoją droga plociuch. Przekazuje co usłyszy

Gość gość
Ale sie ktoś denerwuje ze spamuje cala strone zeby tylko o nagraniach nie pisac a co sie wstydzisz trzeba bylo pracowac a nie plotkowac nie bylo by teraz obciachu

Gość gość
Terska troluje ?

Gość gość
LoL

Gość gość

Gość gość
OKSi w Polsce pracują ciężko, nie wszyscy mają fory u koleżanki, nie patrzcie na nas przez pryzmat Warszawy.

Gość gość
Pucybut????!!!!!! da sie lepiej nazwac???????!!!!!!!!

Gość gość
LoL

Gość gość
Poproszę o 283 stronę :(

Gość gość
Uczciwie przyznam, słuchając nagrań robiło mi się niedobrze. Obrzydliwy język, obrzydliwe treści, obrzydliwe obelgi. Za dużą kasę.

Gość gość
O najlepszą :) tą co ta panna zniszczyła. Tą która wciąż nie została przeproszona za wyimaginowane oszczerstwa oksa warszawskiego. Niestety tu się nie odezwie ale mam nadzieje na jakąś rozprawę o pomówienia.

Gość goscm
A może byście tak drodzy kierownicy pomysleli o Swoich pracownikach ze Oni tez maja rodziny i te ciagle popoludniowe zmiany sa juz meczace wypadalo by sie pokazac wiecej na sklepie niz 3 razy w miesiacu. I nie mowcie ze plakietka zobowiazuje bo plakietka nie jest za kare no chyba ze tak to Ja ją moge oddac i miec w koncu wszystko w d...

Gość goscm
A może byście tak drodzy kierownicy pomysleli o Swoich pracownikach ze Oni tez maja rodziny i te ciagle popoludniowe zmiany sa juz meczace wypadalo by sie pokazac wiecej na sklepie niz 3 razy w miesiacu. I nie mowcie ze plakietka zobowiazuje bo plakietka nie jest za kare no chyba ze tak to Ja ją moge oddac i miec w koncu wszystko w d...

Gość gość
Zapomniałaś dodać długie weekendy.wtedy gdy największy ruch kierownika nie ma,za to my jesteśmy ;) Za swoje zaangażowanie :) kiero dostaje 13 pensje,a my? OPR jak coś nie tak,i teraz straszą nas etatami

Gość gość
Droga firmo przytoczę cytat Richarda Bransona twórcy Virgin Group i powtarzajcie sobie ją jak mantrę: " Klienci nie są najważniejsi.Pracownicy są najważniejsi.Jeśli zadbasz o swoich pracowników,oni zatroszczą się o klientów" P.S Nie chodzi tutaj o naszą kadrę managerską!!!!

Gość gość
miesiąc w miesiąc 70-80 godzin...jak wam nie wstyd "droga" firmo! wymagania jakbyście płacili nam 10 tys, a czasem nawet 1000 nie ma!

Gość gość
Podwyżki dla sprzedawców to żałosne manipulacje..wstyd, wstyd , wstyd!

Gość gość
hahahaa :D wiedziałam że tak będzie z tymi podwyżkami, tyramy za psi grosz a a nasi oksi? wystarczyło posłuchać na nagraniach

Gość gość
Podwyżki? Są, były tylko godzin dostajemy mniej a to znaczy ze zarabiamy mniej niż w zeszłym roku a niby podwyzkę dostaliśmy

Gość gość
To nie była podwyżka. Firma wyrównana stawkę godzinowa żeby kary nie płacić! Od stycznia obowiązuje najniższa stawka godzinowa wyznaczona przez państwo.

Gość goscm
Z-ca jestem od 5 lat i ciagle walcze z kierownikiem o wiecej 1 zmian dlaczego w sobote niedziele siedziec po calych dniach zero zycia prywatnego w tyg. to samo juz mam dosc Ja rozumiem ze ma byc osoba odp. Za sklep rano i wieczorem ale jakby niepatrzec kiero. tez jest to wliczany i co wychodzi na to ze tylko zastepcy maja przerabane i jeszcze ten tekst o plakietce - zenada

Gość gość
Pracuję od roku w firmie, sporo już widzę a teraz czytam o jakimś sławnym nagraniu tylko nigdzie go znaleźć nie mogę?

Gość gość
no my zastepcy pracujemy weekendy niedziele dlugie weekendy i jeszcze stale oczami swiecimy za kogos a oni etaty nam chca pozabierac, ot taka odwdzieka .