Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIKI..

CO ROBIC JAK URODZE??

Polecane posty

Gość NIKI..

witajcie:) mam pewiem dylemat ktoregi nei moge rozwiazac bo nie wiem co robic.moze wy mi pomozecie??to tak ucze sie i odbywam praktyke w zakladzie fryzjerskim!i narazie nie wiedza w pracy ze jestem w ciazy z moich obliczem to 5tydz.i tez nie wiem za bardzo co mam robic,co szefowa powie na to czy mnie zwolni czy jak.wiadomo ze do szkoly bede chodzic i na praktyki tez jak bede mogla.ale co potem jak urodze??zostanie mi 1sem.by skonczyc szkole!urodze w grudniu ale niewiem jak bedzie potem..doradzcie mi co robic

Gość będzie dobrzeeeeeeeeee
ie martw się, pewnie Ci pójda na rękę. Dbaj teraz o siebie i się nie zamartwiaj. We wrześniu ew. ustal indywidulane kryteria zaliczenia i już. Powodzenia i gratuluję :D

Gość NIKI..
DZIEKI..ALE CHCIALA BYM WIECEJ ODPOWIEDZI.

Gość brzydka ropucha
zastanawiasz sie czy skończyć szkołe? tu chyba sie nie ma nad czym zastanawiać.Pewnie że mając dziecko nie ma sie juz tyle wolnego czasu, ale musisz to zrobić chcąc mieć zawod i pieniądze żeby dziecku zapewnić jakiś byt. Więc dla mnie nie ma dyskusji. Chyba że jeszcze chcesz o coś spytać. Poza tym ludzie studiują, pracują , mają dzieci i też sobie radzą. Nie martw sie na zapas

Gość /lączenie tematów/
Temat: KTORY TO TYDZIEN CIAZY?? 22:30 NIKI.. WITAM WAS..OYTAM O TO BO MAM GLUPIEGO GINK,KTORY MI WOGULE NIC NIE MOWI O CIAZY,POSZLAM BY TO POTWIERDZIC A ON KAZAL MI WYJSC I PRZYJSC ZA 2 TYG. OKRES MIALAM OD 2 DO 6 MARCA A CYKLE MAM CO 25 DNI A OKRES MIS IE SPUZNIA 9 DNI I ROBILAM TEST CIAZOWY I 2 KRESKI ZASTANAWIAM SIE CO ZROBIE JAK URODZE ZE SZKOLA I PRAKTYKA.ALE JAK CHCECIE MI POZMOC TO PISZCIE BO NAPISALAM W INNYM TEMACIE O TEJ SPRAWIE..CO ZROBIC JAK URODZE??

Gość łłłłłłooooo
jakaś strasznie infantylna jesteś dziewczyno z tymi pytaniami. Widać że jeszcze nie dorosłaś do dziecka. Zastanów sie nad sobą. Co to wogóle za pytania- co mam robić, jak urodzę?

NIKI >> z tego co sie zorientowalam od kilku dni , jestes w 5-tym tygodniu ciąży . Zalozylas juz chyba wystarczajaco duzo tematow na ktore ludzie nie maja checi odpowiadac . Zauwaz ze sa konkretne tematy takie jak \" poczatek ciazy\" lub topiki miesiace wedlug daty porodu . Proponuje zebys dolaczyla do nich i tam zadawaj pytania . Termin porodu chyba jakis masz .? Wszystkie twoje nowe topiki beda przenoszone do tematow glownych . Pozdrawiam

Gość bziku
dawno dawno temu jak jeszcze chodziłam do szkoly :D:D żartuję :D ale u mnie w szkole sredniej szli dziewczynom na rekę. Normalnie chodzily na zajecia, skończyly szkołę, zliczały w innych teminach. W wychowaniu dziecka pomagali rodzice. Mama jednaj z dziewczyn byla na rencie, wiec przychodzila z małym w czasie przerwy na karmienia :) Lekko nie było, ale teraz po tych 10 latach dzieciaczki odchowane, dziewczyny ulożyły sobie zycie i wgladają na szczęśliwe młode kobietki.

Nie, no ze szkołą nie będzie żadnych problemów, mi też teraz nie robią, gorzej z praktyką, to jednak praca w chemicznych oparach..