Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heather nova

jak go sprowokowac

Polecane posty

Gość heather nova

poznalam faceta przez net, z mojego miasta, piszemy tylko maile, codziennie prawie, juz przez 1,5 miesiaca, ale nie zaproponowal ani spotkania ani wymiany zdjeciaami, A ja jestem taka, ze 1 tego nie zrobie:(, Chcialabym go jakos sprowokowac by zaproponowal spacer, kawe, ale tak by pomyslal, ze to jego pomysl:) czekam na pomysly:)

Gość odważ się
bo może on jest nieśmiały i się po prostu boi :) a jeśli Ty też jesteś to możecie wieki czekać na propozycję spotkania :)

Gość heather nova
:( ja się chyba nie przełamię_ a jak mi da kosza, to zapewne będę mieć doła

a teraz tez masz doła.. jakiego kosza? on facet niech on działa:)

Gość odważ się
ja też się bałam ale nie dał mi kosza :)

Gość odważ się
po co tracić czas? przynajmniej będziesz wiedziała co i jak :)

Gość a ja mialam tak
kiedys tez dosc dlugo mailowalam z jednym kolesiem, ale ze on byl niesmialy to nie zaproponowal spotkania wiec zrobilam tak, zalozylismy sie o piwo wirtualnie, nawet nie pamietam dokladnie czego dotyczyl ten zaklad, okazalo sie ze ja wygralam i powiedzialam ze chce to piwo w realu, czy jakos tak, ale pretekst byl i do spotkania doszlo nawet nie jednego :) powodzenia

Gość heather nova
nie nie mam dola:D ale ja uwazam, ze to on powinien to zaproponowac bo np. 1 moze nie ma ochoty i dla tego nie proponuje w sumie facet to powinien btc facet a nie cieple kluchy

Gość starrrrrrrrr
a moze jest tylko niesmialy???

Gość a może on nie może się spotkać
bo żona mu nie pozwala :O znasz gościa z maili, nawet nie wiesz jak wygląda, kupujesz wszystko co ci napisze i sie wkręcasz.. a może on właśnie ma żonę, dzieci, nudiz mu isę i sobie wymyśla i wkręca takie słodkie naiwne laski jak ty

Gość z może poporstu dajnie
mu się pisze i tyle a ty dorabiasz miłosną ideologią. Mi też fajnie się pisze np z niektórymi osobami z kafe ale w życiu nie chiał bym się z nimi spotkać w realu 🖐️

Może dla tego chłopaka te 1,5 miesiąca to za szybko, żeby przenieść znajomość z netu do reala? A może czeka na łatniejszą pogodę, aż zrobi się cieplej, wtedy zaproponuje spotkanie - spacer? Bądź cierpliwa, a nagroda będzie słodka. :) Poza tym czekanie zaostrza apetyt... ;)

Helmucie, mógłbyś to przetłumaczyć? Nie wszyscy tutaj znają niemiecki. :P Przetłumaczyć na polski, oczywiście! :P

Gość heather nova
:P nadal nie wiem co robic, wiec pewnie przez jakis czas sobie popisze -a chce spotkania, bo woolę sie juz chyba teraz rozcxarowac niz pozniej dzięki za rady;)

Gość zabawne jak komuś dobrz
się rozmawia z kimś innej płci przez net to zaraz się zaczyna zastanawiać nad głupotami.

Gość zmierz go od dolu do gory
z wyniosla minka , zdziczeje

Gość jestem pewien123
ze ma tylko letnia garderobe tzn jeden T-shirt, w zimie nie wychodzi z domu i stad ten problem...:D czeka na ocieplenie...:D

Gość powiedz ze poiznałaś
seksownego 30 latka

Gość heather nova
:D:D:D z tym t-shirtem niezle:D ale sie usmialam własnie chodza glupoty po glowie, trzeba sie chyba do przygotowan swiatecznych zabrac:D

Gość jak nie przysłała zdjęcia
to pewnie wygląda jak ja. Jak go na żywo zobaczysz przeżyjesz taką traumę że do końca życia będą ci się śniły koszmary np tak http://www.adrants.com/images/list3.jpg 🖐️