Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ashmina21

kto byl w Szkocji ? prosze o wypowiedzi na temat tego kraju

Polecane posty

wybieram sie tam na Wielkanoc z narzeczonym :) wyjezdzamy w piatek (mieszkamy w Anglii) jedziemy duzym jeepem cayenne, wiec bedzie nam sie wygodnie jechalo tyle kilometrow :) 3 noce w 3 roznych hotelach, spedzimy tam 4 dni, pierwszy dzien Edinburgh, Inverness i Lake District i okolice :) czekam na wasze komentarze :)

Gość fakir31
Edynburg :) cudowne miejsce!!! Tydzien czasu tam bylem a i tak mało.

a jak pogoda ? bardzo zimno ?? a zreszta nie wazne, mamy \"podgrzewane\" siedzenia w samochodzie wiec jest ok :)

Gość prowokacja hehe

Gość fakir31
ja byłem w pazdzierniku ale pogoda nie była zła ,nawet nie padało,tylko tak jakoś mgliście :) Ale polecam to miasto jest urocze i naj,naj.Odradzam Glasgow!

jaka prowokacja ?? dziwni jestescie, to ze ktos ma kase to od razu musi byc prowokacja! jestem o-b-u-r-z-o-n-a !!!!!

Gość to se bądź
:O:O:O

fakir 31 --> pazdziernik a kwiecien to duza roznica w pogodzie :) podobno nie jest zbyt zimno, tylko wieje chlodny wiatr.. Glasgow nie raz mi odradzano :) dzieki ;)

no wiec .. fajny dlugi weekendzik planujecie.. :) ja tez z moim facetem mielismy wyskoczyc gdzies na 4 dni.. wyszlo na to , ze beda tylko 2.. no wiec.. Edinbourgh- cudowne miasto.. nietypowie dla uk.. nie ma zbyd duzo czerwonej cegly , ktora jest do znudzenia.. bedziesz zachwycona.. :) ja bylam.. poza tym sama droga jest fajna.. polecam, choc zalezy jak i skad jedziecie, wstapic do glagow, to niedaleko, a zawsze mozna dodatkowo pozwiedzac.. Lake Districk.. ulalallala... bylam kilka razy.. proponuje wziac wygodne buciki.. bo jesli jestescie rzadni przygod, to nie oprzecie sie tym widokom.. ptrzecudna miejscowka na spedzenie czasu.. piekne glry.. widoki zajefajne.. warto... ;) skad jedziecie jesli mozna wiedziec?

Gość fakir31
Mam tam rodzine to popytam jaka pogoda :)

Gość prowokacja hehe
nie chodzi, ze ktos ma kase, tylko o to ze sie chwalisz jakim autem i ze bedzie komfort i to podkreslalas

GGGabi ---> jestesmy zadni przygod :) oboje lubimy takie klimaty jak Szkocja (rok temu zwiedzalismy Islandie! bylo niesamowicie, czulam sie jak na innej planecie!) oboje zabieramy ze soba adidasy i kurtki zeby pospacerowac tu i tam :) wyjezdzam z Stoke POges , 10mil od Heathrow.

Gość fakir31
No komfort najwazniejszy...

Gość ehhhhhhhhhhh

zapowiada sie sloneczna pogoda w okolicach Edinburgu na Wielkanoc :) nice ! ps. tak, komfort jest najwazniejszy :) dla nas zawsze i wszedzie

wiem ..wiem.. Islandia to przepiekny kraj... warty polecenia kazdemu.. mozna sie zakochac w tamtych widoczkach

Islandia to moj ulubiony kraj jak na razie (a bylismy w juz w paru miejscach :) ) planujemy tam wrocic, moze nawet w tym roku , jak na razie mamy zaplanowana Szkocje i Nowy Jork na moje 22 urodziny w maju :) (dostalam vize na 10 lat!!!!) jupi!! ps .w ktorej czesci Anglii mieszkasz ? tak tylko pytam :)

North West UK.. dokladnie Liverpool.. ja w tym roku planuje zaliczyc Indie... ( szczegoly w mojej stopce)

Och Szkocja jest cudna,polecam Edynburg oraz Inverness,skad niedaleko nad Loch Ness,co za pejzaze:) acha i wez kurtke przeciwdeszczowa,bo czesto pada. pozdraviam🖐️

zajrzalam do Twojej stopki! tez chcemy pojechac do Indii! moje marzenie to zobaczyc Taj Mahal! bylam w Liverpool w sierpniu zeszlego roku, plaza bardzo mi sie podobala i te figurki ludzi stopniowo zanurzone w wodzie , wiesz o co mi chodzi ? :) ludzie mowia zupelnie inaczej niz w tu gdzie mieszkam, smiesznie zaciagaja :P znikam dobrej nocy GGGabi

kolorowych... ;) ten akcent to charaktr\\erystyczna cecha dla Liverpoolu... :D

wiem, ze to charekterystyczne dla Liv. :) na poczatku myslalam, ze sie ze mnie przedrezniaja, ale potem okazalo sie ze wszyscy tak mowia goodnight :)

Gość sgsdtg
Edynburg jest super. Zapiera w piersiach dech. I ceipło. Dziś chodziałm w bluzie i nie marzłam. Wpadnijcie koneicznie do pubu Mr Jekyll i Hyyd na Hanover Street. :)

hej, w Windsor tez bylo dzisiaj cieplutko :) pracuje w Windsor w Michal Negrin :) niesamowita, recznie wykonywana bizuteria w Izaelu, z krysztalami Svarovskiego:) zaparaszam:)